pozdrawiam
Moderator: modTeam
on jak dąb pisze:raczej nei polecam po analu wchodzic bezposrednio w pochwe
Staruszek Priam pisze:Postaram się być bardziej komunikatywny.
Jestem zajadłym wrogiem wszelkich kombinacji w łóżku, które nie maja nic wspólnego z Miłością.
Zapanował jakiś obłęd. Zamiast pochwy usta, potem odbyt (może, w imię wielkiej miłości w odwrotnej kolejności?) Poczatkujące i nieśmiałe robaczki zadowalają się ręką partnerki. Wygląda na to, że gdyby kobieta miała więcej zdatnych otworów, też by uszło. W rezultacie cały przebieg wzajemnego okazywania sobie tzw. miłości nie różni się niczym od tego jak to robią gaye i lesbijki. Z tą tylko różnicą, że Oni robią to wszystko z choroby, a "My"-heterowcy - z wolnego, tej choroby, wyboru. Nic dziwnego, że spółkującym pozapochwowo (osobiscie nie wyłaczałbym Dokaloszowców) zmienia się psychika. Ich mózgi, bezboleśnie tracą płeć. Bardzo wiele pań nagle "odkrywa" w sobie faceta zwłaszcza, że ich mężczyźni-to po prostu ruina, prawdziwe BABY. W rezultacie coraz mniej kobiet i mężczyzn, a coraz więcej HOMO.
Przy okazji przypominam. Pochwa składa się z trzech warstw komórek, a odbyt tylko z
jednej i nie nadaje się do akcji kopulacyjnej!!!
Z poważaniem.
Imperator pisze:Czasem wiadome rzeczy trzeba powtarzać
przyjaciel pisze:Anal jest piekny tylko nie za często bo niestety kiedyś trzeba będzie nosić pampersy
Pamiętajcie o tym
radomir pisze:
rozbijasz sie na bezludnej wyspie ze swoim najlepszym przyjacielem....gwarantuje ze za "jakiś" czas obaj bedziecie ze soba robic takie swinstawa ze Pietaszek z Robinsonem sie nie umywaja
on jak dąb pisze: ot co taki moj maly fetysz i zboczenie i nikt mi tego nie zabroni
jozeczek pisze:moja partnerka wkładała do pochwy różne przedmioty
runeko pisze:Dewocjom i moherom mowie:NIE!
agna 24 pisze:Boli tylko na początku
Po wyjęciu nie śmierdzi...
agna 24 pisze:Po wyjęciu nie śmierdzi...
Imperator pisze:Krótka i zwięzła reklama anala.
agna 24 pisze:a ja bardzo llubie anal, no oczywiscie nie zawsze nie w kazdej sytuacji. I od zawsze chcialam sprobowac, nie mialam nigdy zadnych oporow, ani problemow jakie Wy opisywaliscie.
Jarek pisze:wy macie akurat okres co byście wybrały: czy pozostawić go niezaspokojonego, czy zgodzić się ( nawet wręcz zaproponować) anal, nawet gdybyście tego nigdy nie robiły?
ForsakenXL pisze:Ale fakt że Agna mogła to lepiej sformuować i uniknąć prześmniewczych komentarzy. Ludzie, mamy tyle pięknych słów w języku polskim, dlaczego rozmawiając o seksie nie użyć tych ładniejszych?
fajna82 pisze:Nigdy
Jarek pisze:co byście wybrały
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 205 gości