![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a jak go przekonac do tego plynu ? i czy to cos pomoze?
Moderator: modTeam
pppp pisze:Np. miesiac temu.
pppp pisze: i czy to cos pomoze?
Jarek pisze:callisto napisał/a:
po prostu trzeba ten zapach zaakceptować mój facet wcale się myć niemusi i tak mi jego smrodek nic a nic nie przeszkadza, bo go kocham.
To się nazywa poświęcenie. Tak się zastanawiam, czy trza się tak poświęcać jak by na seksie oralnym świat i seks się kończył.
moon pisze:Na moim facecie kazdy zapach jest dla mnie przyjemny
Jarek pisze:To się nazywa poświęcenie. Tak się zastanawiam, czy trza się tak poświęcać jak by na seksie oralnym świat i seks się kończył.
Staruszek Priam pisze:Twarz jest kwintesencją człowieczeństwa. To jedyne miejsce na mapie ciała, o którym można mówić, że jest - niezależnie od wieku - prawdziwie piękne.
Staruszek Priam pisze:Jak więc można sprowadzać ten obszar do funkcji jaka jest przypisana genitaliom. Jak można, bez odczucia profanacji, nabrzmiałego kutasa zbliżać do twarzy i to z zamiarem wydania nasienia?
Staruszek Priam pisze:Twarz jest kwintesencją człowieczeństwa. To jedyne miejsce na mapie ciała, o którym można mówić, że jest - niezależnie od wieku - prawdziwie piękne.
Staruszek Priam pisze:nabrzmiałego kutasa zbliżać do twarzy i to z zamiarem wydania nasienia?
Staruszek Priam pisze:Jak więc można sprowadzać ten obszar do funkcji jaka jest przypisana genitaliom. Jak można, bez odczucia profanacji, nabrzmiałego kutasa zbliżać do twarzy i to z zamiarem wydania nasienia? Tylko przy całkowitym pomieszaniu ładu i składu.
Staruszek Priam pisze:A gdzie to Państwo wyczytali ?
Staruszek Priam pisze:Jak można, bez odczucia profanacji, nabrzmiałego kutasa zbliżać do twarzy i to z zamiarem wydania nasienia?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 149 gości