megane pisze:Niezła wywówka
dokładnie. skoro nawet lizanie nie wchodzi w grę, nawet bez brania do buzi, to coś nie bardzo wierzę
Moderator: modTeam
nic samo przejdzie reakcja na inna flore bakteryjna i mzeczenie materialu:P obejdzie sie bez amputacji. mi rowniez zdarzalo sie takie cos po uzywaniu gumekuser87 pisze:A ja tak się podłącze do tematu, bo to pewnie z tym związane, w sumie na pewno : ) No to po 3 lodzikach w ciągu tygodnia i innych chwilach w tygodniu, gdy moj penis byl pieszczony przez jej usta coś się pojawiło na moim penisie Są to taki małe czerwone krostki i bardzo bardzo mnie to martwi i sie obawiam, ze bedzie ich więcej Co mam zrobić, aby znikły i czym są spowodowane a moze coś wiecej ktoś wie o tym???????? Proszę o Pomoc Wielkie dzięki z góry!!!
to jest chyba naturalna kolej rzeczy najpierw jestes zafascynowana pettingiem pozniej oralem na koncu odwazysz sie na stosunek plciowy to jest chyba najczestrzy scenariusz. Osobiscie nie wyobrazam sobie sex bez minetki. mnie to strasznie kreci i lubie dawac przyjemnosc w ten sposob mojej kobieciejaska pisze:pozwolę sobie dodać swoje trzy grosze na temat minetki
uważam że to czy ktoś lubi czy nie lubi zmienić się może np z upływem czasu
kiedyś - gdy byłam młodsza - lubiłam bardzo
właściwie była to jedyna forma pieszczot- może też dlatego że przy pełnym zbliżeniu obawiałam się ciąży
nio to wedzidelko potrafi bolec po dluzszym machaniu jezykiemjaska pisze:krótszy język- brzmi to śmiesznie ale ostatnio zwiedzieliśmy się od koleżanki że niektórzy mają problem z tz wędzidełkiem pod językiem....nie za bardzo wiem o co chodzi więc nie chcę tu jakiejś ciemnoty Wam wciskać- może Wy coś dopowiecie w tym temacie
Sepik pisze:o jest chyba naturalna kolej rzeczy najpierw jestes zafascynowana pettingiem pozniej oralem na koncu odwazysz sie na stosunek plciowy
Judyta pisze:On teraz troche zaczyna mi marudzić, że chciałby żebym to kiedyś powtórzyła, ale nie potrafie się przełamać
Gt10 pisze:znaczy pozbyla sie tego magicznego odruchu wymiotnego? ;]
jaska pisze:przypuszczam że dlatego że ma krótszy język- brzmi to śmiesznie ale ostatnio zwiedzieliśmy się od koleżanki że niektórzy mają problem z tz wędzidełkiem pod językiem....nie za bardzo wiem o co chodzi więc nie chcę tu jakiejś ciemnoty Wam wciskać- może Wy coś dopowiecie w tym temacie
lollirot pisze:byłeś blisko - zdezaktualizować (się) to poprawna forma :-)
Oczywiscie ze nie przeszkadzaCiekawski pisze:Mam za krótkie wędzidełko w języku, ale w niczym to nie przeszkadza.
Marcel18 pisze:przeciez nie potrzeba kobiece 10 centymetrowego języka aby doprowadzić ją do orgazmu.
Nie. Co wiecej taki zapach intymny powinen Cie podniecac wrecz a nie odrzucac. Kazdy ma swoj specyficzny zapach i go nie zmyjesz. Tak jak facetow kreca zapachy kobiecych narzadow tak i nas ich "ciągutków" [jak to ładnie kiedys Jamajka okreslilapppp pisze:Zaraz po prysznicu jest tak srednio, moze lepiej juz byc nie moze?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 133 gości