tommi pisze:nie, nie liczy się, nocą i na pomniku
no to nie przerobiłam

Moderator: modTeam
Żyraffka pisze:auta duze i autka malutkie (pierwszy orgazm- bosko było), plaza, park, stadion...
nie zaliczyłam przymiezalni, ale nic straconego, bedzie i ona
a marzy mi sie seks z nim i z nia
mrt pisze:Zaczyna mnie bawić "wyzwolenie" co poniektórych cnotek-niewydymek. Nie dość, że faktycznie rozjeżdżają się często z elementarną kindersztubą, to jeszcze nawet nie wiedzą, o czym piszą. Bo wszystko to pozostaje w ich marzeniach, a najdalej, gdzie udało im się poza łóżko dojechać, to do kuchni. Być może brak seksu tak im na głowy wali![]()
Faceci z kolei - bywa, że uprawiają erotomaństwo-gawędziarstwo, nadając o "wyzwoleniu", podczas gdy sami zapewne mają problemy ze zwykłym stosunkiem - albo chętnej brak, albo możliwości.
Jest drobna różnica między kopulacją na środku chodnika na Marszałkowskiej a robieniem laski w samochodzie na skrzyżowaniu. Jednak niektórzy wrzucają wszystko do jednego worka, bo najzwyczajniej w świecie nie wiedzą, o czym piszą.
a co powiecie na parking pod realem o 14 w sobote,
tommi pisze:albo cmentarz nocą...
tommi pisze:musiało to nikogo nie zbulwersować bo się nie przyczepił
lollirot pisze:i nie bądź chamski.
tommi pisze:i nie wiem czy reszcie tak podoba się nazwanie ich "niewychowanymi gówniarzami o wybujałej wyobraźni
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 256 gości