Swoją drogą na temat punktu c) chętnie usłyszałabym coś więcej od Twojej pani.
Moderator: modTeam
Adaś38 pisze:Jak czytam takie posty to się zastanawiam czy to nie dzieci piszą...
Adaś38 pisze:Na wypadek jeżeli ktoś naprawdę nie kuma różnicy anatomicznej to wyjaśniam: u dziewczyn jest sens pozbywania się owłosienia, a mianowicie a. jest ono mało higieniczne bo moczy się podczas załatwiania
Adaś38 pisze:ani podczas pieszczot ani przy seksie męskie owłosienie nie przeszkadza
pani_minister pisze:Adaś, ja mogę nie kumać anatomii, ale Ty nie kumasz widzę dość pospolitych technik seksualnych i nikt Cię nie uświadomił, że penis nie kończy się 2 cm od czubka![]()
pani_minister pisze:Adaś, ja mogę nie kumać anatomii, ale Ty nie kumasz widzę dość pospolitych technik seksualnych i nikt Cię nie uświadomił, że penis nie kończy się 2 cm od czubka
Swoją drogą na temat punktu c) chętnie usłyszałabym coś więcej od Twojej pani.
Adaś38 pisze:Pospolicie to wrażliwa na dotyk część penisa kończy się nawet bliżej niż 2 cm od końca
Adaś38 pisze:mianowicie gdy podczas robienia loda czujesz że coś cię łaskocze w nos to znaczy że jest już dostatecznie głęboko
Adaś38 pisze:u dziewczyn jest sens pozbywania się owłosienia, a mianowicie a. jest ono mało higieniczne bo moczy się podczas załatwiania
Adaś38 pisze:ani podczas pieszczot ani przy seksie męskie owłosienie nie przeszkadza więc nie ma żadnych racjonalnych przyczyn aby je usuwać
Adaś38 pisze:[włosy na jądrach powiecie ale niewiele babek wkłada sobie jądra do buzi a te które to robią to raczej bez względu na dość skąpe owłosienie w tym miejscu]
Stormy pisze:i nie rozumiem dlaczego to ja niby musze sie golic, skoro facet nie powinien.
Hmmm.... mówisz, że włosy na jajach są wyznacznikiem męskości?TedBundy pisze:natomiast owłosiony na ciele mężczyzna to testosteron i męskość
Adaś38 pisze:niewiele babek wkłada sobie jądra do buzi
księżycówka pisze:pierzu napisał/a:
kobieta raczej nie ogranicza sie przy pieszczotach tylko do czubka penisa
Sęk w tym, że zależy czyja. Tylko, że nie mówmy, że to norma. Panom co takiego kobiety mają to można spokojnie współczuć wtedy
Maj-ka pisze:Jak jestem podniecona i bardzo wrażliwa (np. okres owulacji), to w kluczowym momentu czuję się jakby igły mi wbijać w najbardziej wrażliwe miejsce. Niestety wtedy podniecenie opada i znoszę seks już tylko dla niego.
Maj-ka pisze:Dziewczyny, czy to ja jestem tak bardzo wrażliwa, że to tylko mnie boli, czy Wy też macie takie odczucia?
Maj-ka pisze:Wczoraj nie wytrzymałam i właściwie, to wolałabym poczekać z seksem ze 3 miesiące aż mu włoski odrosną
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 225 gości