hathor pisze:pewnie dlatego, żeby miał się czym pochwalić przed kumplami...
ale to nie jest żaden dobry powód do chwalenia się
Moderator: modTeam
na pewno nie jestNola pisze:ale to nie jest żaden dobry powód do chwalenia się
na bezrybiu i rak rybalollirot pisze:czyli w burdelu. dlaczego?
dokładnie. nawet jeśli jest koszmarnym kaszalotem jeśli pójdzie na kompromis kogoś znajdzie.one nie maja wiekszych problemow znalezc partnera
jednych pcha tam perwersja. innych rozpacz.lollirot pisze:czyli w burdelu. dlaczego?
Waldemar74 pisze:robilem to w salonie masazu, bo nie nigdy wczesniej nie mialem dziewczyny. Moje serce wyrywalo sie do milosci ale nigdzie nie moglo znalezc wzajemnosci uczuc. Mialem juz prawie 23 lata, nie chcialem zyc calego zycia jako "dziewica".
Waldemar74 pisze:Niestety, dla kobiet jest to bardzo niezrozumiale (tj. placic za seks), bo one nie maja wiekszych problemow znalezc partnera.
Blazej30 pisze:na bezrybiu i rak ryba
niclollirot pisze:a co powiesz swojej dziewczynie, jeśli ją znajdziesz?
przynajmniej spróbowałlollirot pisze:już nie jesteś prawiczkiem i świat jest inny?
so powody nie do przeskoczeniaDzindzer pisze:Z jakiegos powodu Cie nie chca, kwestia tylko z jakiego
dopiero albo jużDzindzer pisze:przeciez chłopak miał 20 kilka lat dopiero i na jakim bezrybiu
w chętne kobietyDzindzer pisze:nie pisał nic o mnieszkaniu w rejonie ubogim w kobiety
Blazej30 pisze:Cytat:
one nie maja wiekszych problemow znalezc partnera
dokładnie. nawet jeśli jest koszmarnym kaszalotem jeśli pójdzie na kompromis kogoś znajdzie.
Blazej30 pisze:Dzindzer napisał/a:
Z jakiegos powodu Cie nie chca, kwestia tylko z jakiego
so powody nie do przeskoczenia
Blazej30 pisze:Dzindzer napisał/a:
przeciez chłopak miał 20 kilka lat dopiero i na jakim bezrybiu
dopiero albo już
Marissa pisze:Pieprzenie. Znam wiele kobiet, które nie mają nikogo, a faceci omijają je szerokim łukiem.
Marissa pisze:To, że żadnego nie zachęciły do bycia z nimi świadczy tylko i wyłącznie o własnej dupowatości i niechęci patrzenia na prawdę. Lepiej mówić, żaden mnie nie chciała, a nie - nie umiałam żadnego zainteresować sobą.
Blazej30 pisze:są powody nie do przeskoczenia.
Blazej30 pisze:są brzydale nie do pokochania.
tylko w ujęciu globalnym. w ujęciu indywidualnym nie jestMarissa pisze:Uroda to rzecz względna
kobietyMarissa pisze:Błażej, kto Ci taką krzywdę zrobił,
i koszmarna twarzMarissa pisze:Powodem nie do przeskoczenia jest brak nóg, brak ręki, a nawet w pewnych przypadkach mózgu.
Blazej30 pisze:Marissa napisał/a:
Uroda to rzecz względna
tylko w ujęciu globalnym. w ujęciu indywidualnym nie jest
Powodem nie do przeskoczenia jest brak nóg, brak ręki, a nawet w pewnych przypadkach mózgu.
i koszmarna twarz
czyli nie masz żadnych preferencji wobec urody męskiejMarissa pisze:Przede wszystkim w ujęciu indywidualnym.
mam przeciętną z akcentem na brzydką - a dziś przeciętność nie jest w cenieMarissa pisze:Ty nie masz koszmarnej twarzy
Przede wszystkim w ujęciu indywidualnym.
czyli nie masz żadnych preferencji wobec urody męskiejjesteś lesbijką
Ty nie masz koszmarnej twarzy
mam przeciętną z akcentem na brzydką - a dziś przeciętność nie jest w cenie
Przecież burdel nie został stworzony do rozdziewiczania brzydkich mężczyzn... i na pewno nie utrzymuje się z zysków zdesperwanych prawiczków.Blazej30 pisze:są brzydale nie do pokochania. nie ma wśród nich kobiet (poza rzadkimi przypadkami) i jest tak od paleolitu - stąd prostytucja jest najstarszym zawodem.
A dziwisz się?TedBundy pisze:Są takie, której takie dictum potrafi autentycznie obrzydzić faceta i zakończyć szybko dobrze rokującą znajomość
Marissa pisze:Pieprzenie. Znam wiele kobiet, które nie mają nikogo, a faceci omijają je szerokim łukiem.
Marissa pisze:Lepiej mówić, żadna mnie nie chciała, a nie - nie umiałem żadnej zainteresować sobą.
Marissa pisze:. Jeśli ktoś na starcie mówi że się nie uda, to najlepiej jakby się w grobie położył, bo życie to jeden wielki "powód do przeskoczenia".
Nola pisze:Marissa napisał/a:
Pieprzenie. Znam wiele kobiet, które nie mają nikogo, a faceci omijają je szerokim łukiem.
to jeden gatunek powiedzmy. a co z tymi, które są naprawdę ładne i fajne, mają przyjaciółki, kumpli i brak wielkiego ciśnienia na związek(bo to wielki odstraszacz), a pomimo tego nie mogą nikogo znaleźć ? - pytam, bo mnie to po kilku obserwacjach zastanawia.
Być może. Ale możliwe i chyba njabardziej prawdopodobne jest to, że są to inteligentne samodzielne kobiety, którzych po porstu mężczyźni boją się jak diabeł święconej wody ;-)Jarek pisze:...albo przceniają swoją wartość... (częste przypadki)
a łyżka na to nie możliweJawka pisze:są to inteligentne samodzielne kobiety, którzych po porstu mężczyźni boją się jak diabeł święconej wody ;-)
Cenią, cenią. Ale w związki z większością przyjemnością wchodzą z innymi.Jarek pisze:Wręcz odwrotnie...takie kobiety faceci cenią najbardziej.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 157 gości