Odsyłam Moon do trzeciego postu w temacie, bo w nim jest zawarta odpowiedź na jej pytanie. Zakładający temat też na wszystkie opcje ma "nie" i chce się dowiedzieć czy jest jedyny taki. Gdyby w temacie udzielali się tylko tacy, którzy odpowiedzieli na "tak", to by było, że Mariusz jest jedynym na "nie", ale w rzeczywistości takich jak on jest trochę. Capisci?hathor pisze:Zaq pisze:Zerknij do trzeciego postu w tym temacie.
z tego, co zrozumiałam, to moon nie chodziło o sens tego topica, ale o sens wypowiedzi piotra147, bo na każde pytanie odpowiedział, że nie miał...
Pytanko do wszystkich:
Moderator: modTeam
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
-
- Początkujący
-6(wszylo tak jakos ze moj i jej dzub sie spotkaly i tak jakos wyszlo ze bylo z jezyczkiem xD)
chociasz zaczalem sie tak bardzo nalogowo calowac jak mialem 14 lat
-pierwszegu razu nie bylo
pozdro
-6(wszylo tak jakos ze moj i jej dzub sie spotkaly i tak jakos wyszlo ze bylo z jezyczkiem xD)
chociasz zaczalem sie tak bardzo nalogowo calowac jak mialem 14 lat
-pierwszegu razu nie bylo

pozdro
Ostatnio zmieniony 10 lut 2007, 21:27 przez Gargeliach, łącznie zmieniany 1 raz.
Na końcu wszyscy rozpadniemy się w proch - tak , nawet ty , mój bracie . Ale czy naprawdę jesteś na tyle głupi , by wierzyć , że będzie to ostateczny koniec egzystencji?
-
- Początkujący
Dzindzer pisze:Wiek: 14Gargeliach pisze:-pierwszegu razu nie bylo(
to strasznie, w tym wieku prawiczek, faktycznie nic tylko płakać
Tak przyznaje pospieszylem sie z wyslaniem posta:) dlatego juz go dla ciebie edytuje

Pozdrawiam.
Na końcu wszyscy rozpadniemy się w proch - tak , nawet ty , mój bracie . Ale czy naprawdę jesteś na tyle głupi , by wierzyć , że będzie to ostateczny koniec egzystencji?
-
- Entuzjasta
- ile lat mieliście kiedy mieliście pierwsza dziewczune/chlopaka?
- ile lat mieliście kiedy pocałowaliście (z języczkiem) dziewczyne/chlopaka po raz pierwszy
- ile lat mieliście kiedy miał miejsce wsz pierwszy raz
-12
-11
-18(dokładnie w dzień mojej 18-tki)Było cudownie i cudownie jest do dziś bo to cały czas moj pierwszy i na pewno ostatni partner:)
Zaq pisze:Zerknij do trzeciego postu w tym temacie
kolega tylko odpowiadal dlaczego taki temat ,dlaczego go to zainteresowalo/
nie interesuje go czy nadal jestes (bo mozesz byc do konca zycia) tylko do kiedy byles - bo to np jedyny sposob by wyznaczy srednia - lopatologia - dokladne dane
moon, wielu czyta lecz nie wielu rozumie

Tak. Jakim chłopakiem?! Ja się wiązać nie chciałam i nikt mnie nie interesował na innej płaszczyznie aniżeli łóżkowej. A że mam bardzo daleko ustawioną barierę ochronną, to pocałować się dałam swojemu facetowi dopiero po roku. Zaczęliśmy naturalnie od łóżkaYasmine pisze:mrt, czyli pierwszy raz byl nie z chlopakiem i bez calowania
I że ja jestem normalna...
-
- Entuzjasta