SaliMali pisze:Po prostu w łóżku układało sie super a nie wyobrazalam sobie być z danym czlowiekiem
o własnie, było 2 których szybciej bym ukatrupiła niż zaciągnęła do łóżka jeśli miałabym ich codziennie znosić

Moderator: modTeam
Sir Charles pisze:A skąd mają to wiedzieć?![]()
no i o tym wlasnie mowa. Ze takie układy sa mozliwe i obie strony moga byc zadowolone i żadna ze stron nie musi cierpieć jezeli od poczatku mowi się o co chodzi!TFA pisze:No dobra, to inaczej powiem, tzreba od razu mowic, ze chodzi tylko o jedno.
TFA pisze:Dzindzer, po prostu jestes typem kobiety, ktora nie zdaje sobie sprawy, ze niektorzy moga inaczej odbierac wspolne spotkania i wyjscia do kina, albo po prostu dobrze o tym wiesz, ale lubisz sie bawic facetami, a nie chcesz sie do tego przyznac
tylko kim jest taki osobnik?Nola pisze:może taki osobnik nie powinien się ładować w takie układy po prostu.
Już się kilka razy zakochałam, więc tezę obalić by wypadało...eng pisze:Nie zakochasz się w kimś kto cię nie powala na kolana np. urodą,
Tylko kto tu o kochaniu mówi? Pomiędzy miłością a sympatią jest jeszcze cała paleta najróżniejszych uczuć, odczuć, przeżyć, doznań, które wcale nie zapewniają spokojnego snu z lekką głową...eng pisze:nie pokochasz
nie chodzi przeciez tylko o fizycznosc. Ja moge byc z brzydalem i moge chodzic do lozka z przystojnym facetem, ktorego uroda mnie powala na kolana, ale zwiazku bym z nim tworzyc nie chciala.eng pisze:Masz gwarancję że nie pokochasz brzydala, ale jak kumpel z niego fajny to do łóżka się nadaje, kwestia podejścia
SaliMali pisze:nie chodzi przeciez tylko o fizycznosc. Ja moge byc z brzydalem i moge chodzic do lozka z przystojnym facetem, ktorego uroda mnie powala na kolana, ale zwiazku bym z nim tworzyc nie chciala.
eng pisze:Nieee to nie tak.
Nie zakochasz się w kimś kto cię nie powala na kolana np. urodą, ale do łóżka można iść jak nie jest taki straszny, prawda ?
Masz gwarancję że nie pokochasz brzydala, ale jak kumpel z niego fajny to do łóżka się nadaje, kwestia podejścia.
Podobnież wszystko to iluzja, ale co z tego? Ważne jest moje subiektywne odczucie, kwestia tego, czy owe uczucie było "zdawane" czy też nie to, nie powinna podlegać dyskusji... :-)eng pisze:Może ci się zdawało
i powiedziała, że zdrowiej w takim układzie jest gdy występuje jedynie pociąg fizyczny nie będący w sąsiedztwie pociągu intelektualnego. Bo chcąc budować związek pewne mankamenty urody można przestać zauważać, a głupoty przestać zauważać się nie da...eng pisze:Masz gwarancję że nie pokochasz brzydala, ale jak kumpel z niego fajny to do łóżka się nadaje
eng pisze:Zależy chyba od tego o jakiej płci rozmawiamy ...
Jawka pisze:zdrowiej w takim układzie jest gdy występuje jedynie pociąg fizyczny nie będący w sąsiedztwie pociągu intelektualnego. Bo chcąc budować związek pewne mankamenty urody można przestać zauważać, a głupoty przestać zauważać się nie da...
Jawka pisze:Też zawsze sądziłam, że niektóre zachowania są typowe dla osobników danej płci. Dopóki nie spotkałam kilku wyjątków, które wcale nie potwierdzały reguły...
Mężczyzna potrafi się bardzo szybko przywiązać, czasami dużo łatwiej mu to przychodzi niż potencjalnej kobiecie.
ale o to założenie się właśnie cała dyskusja rozchodzi ;-)eng pisze:Z założenia związku z tego nie będzie i ma nie być, bo obie strony nie są tym zainteresowane.
Ja też nie mówię o związku, tylko odniosłam się do Twoich przemysleń co do defensywnych czynników wpływających na wybór (odpowiedniego) partnera do takie własnie układu.eng pisze:Zgadza się, masz rację, ale tu nie mówimy o związku, a o seksie bez zobowiązań.
wierzysz w to?eng pisze:To nie wyjątki, to zmiany, epoka pewnego typu facetów mija, zmiany społeczne, kulturowe i inne mają swoje długofalowe skutki ...
Jawka pisze:Bo zakładać można wiele... ale samo slowo zakładać semantycznie "nacechowane jest "niepewnością ;-)
A jak jest niepewność to pewności co do zainteresowań drugiej strony mieć też nie możemy...
Jawka pisze:Ja też nie mówię o związku, tylko odniosłam się do Twoich przemysleń co do defensywnych czynników wpływających na wybór (odpowiedniego) partnera do takie własnie układu.
komus się pojęcia pomyliły znowu. Nie przygodny seks z nieznajomą, ale seks bez zobowiązań z kimś kogo się zna.Night Wolf pisze:Sex z nieznajomą uhmm....
Cudo ;]
A jakie znaczenie ma jej ewentualny idiotyzm w łóżku?Night Wolf pisze:Budzisz się rano z kobietą która moze być totalną idiotką....
Myślę, że droga do zmiany orientacji seksulanej jest jednek nieco dłuższa niż droga jaką człowiek "zdrowy" społecznie musi pokonać aby obudzić w sobie emocje...eng pisze:Owszem gwarancji nie ma, wszystko się może zdarzyć włącznie z tym że, że będac zdeklarowaie hetero można się przerobić na homo ...
w życiu nie ma przypadków ;-)eng pisze:czysty przypadek
Jak opócz nieznajomej jest jeszcze dziewczyna/narzeczona/żona to trzeba mieć baaaardzo gietki kark moralny. Tfuu... powiedziałabym, że trzeba go nie mieć.Night Wolf pisze:Ale trzeba mieć giętki kark moralny bo nie którym to strasznie szkodzi...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 277 gości