Haro pisze:Minetka uskuteczniana na full ogolonej pochwie sprawia
Ogolonej
A widziałeś Ty kiedyś owłosioną pochwę
Moderator: modTeam
Haro pisze:Minetka uskuteczniana na full ogolonej pochwie sprawia, ze moje usta i okolice warg wygladaja tak, jakbym przez godzine namietnie calowal sie z Pumexem.
Adaś38 pisze:Ja tam jestem zwolennikiem klasycznej depilacji na paseczek. Wygląda to po prostu zarąbiście (mówię o dziewczynach dla jasności bo jeszcze zostanę źle zrozumiany)
Adaś38 pisze:Godzinę to robisz? Nie wierzę
Widzisz, niektorzy zamiast ladowac jezor do srodka lubia calowac i piescic ustami rowniez okolice.Adaś38 pisze:Robisz minetkę to rób, nikt nie każe ci się ocierać
Szanuj slowa...Adaś38 pisze:Szmira nie daje mi rozwinąć skrzydeł
Andrew pisze:Po wysikaniu sie kobieta podmyc sie musi
mambaa pisze:z pewnoscia wlosy łonowe w ustach nie sprzyjają romantycznej atmosferze
bzdura, jest to element poswiecenia i pewnie by tego nie zrobil gdyby nie chcial. Ja bym to zrobil dla partnerski jesli przeszkadzalyby jej moje 4 wlosy w buzi w czasiee 1 sexuTFA pisze:jesli sie depiluje dla ciebie to jest glupi, co innego jak to robi dla siebie
Andrew pisze:Kwestie wygody , jeszcze bym zrozumial , ale odnoszenie tego do higieny - to przesada
TFA pisze:a od kiedy do robienia loda potrzebna jest romantyczna atmosfera ?
Uściślijmy. Nie "woli" tylko "powiedziało, że woli".Martinoo pisze:Własnie robiłem wywiad w pracy i na 15 kobiet 13 woli owłosionyc a 2 ogolonych
Zaq pisze:Nie "woli" tylko "powiedziało, że woli"
TedBundy pisze:Zaq pisze:Nie "woli" tylko "powiedziało, że woli"
trudno, by mówiły wbrew sobie ;DD
grzegorz pisze:dlaczego kobieta goli wlosy lonowy dla higieny a facet juz tego nie moze zrobic?
mambaa pisze:nie chce sobie nawet wyobrazac seksu oralnego z nie ogolonym facetem. jak dla mnie to niesmaczne..
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 160 gości