choroby wymienione przez powyższego użytkownika w ogóle w gre nie wchodzą...;/ mając 17 lat, absolutnie zdrowych pod tym kątem rodziców <brak ewentualnych genetycznych powiązań i i itp>, sam nigdy żadnych uczuleń, alergii poza od czasu do czasu <około 2-3 razy w roku grypa przez zime> drobnymi przeziębieniami na nic nie chorowałem w życiu...
Przypuszczam że faktycznie stres tu odgrywa pewne znaczenie...
Chociaż sam nie wiem;/ ;/
a czy pierwszy raz był nieudany? Trwał krótko, czyli tyle ile powinien dla tracącej dziewictwo dziewczyny <z tego co dowiedziałem się z rozmowy, ból był faktycznie nieznośny>. Dostatecznie aby wszystko tam odpowiednio mówiąc nieco wyszukanie "posprzątać" ..;/
Trochę trzeba było powalczyć przy nim ale w końcu do niego doszło i luuz..
Myślę że faktycznie problemem jest stres i zdenerowawanie i brak wiary w siebie, gdyż miast się podniecać, odczuwać żądze i pożądanie to się zamartwiam czy tym razem znowu gumki i plan misterny w censored pójdzie...;/
A to jest bardzo przytłaczajace..;/
A co do oswajanie się z ciałem partnerki to faktycznie nieco w tym racji jest...
Pierwsze dwie próby to były nie dość że moje pierwsze kontakty z nagą kobietą

:d to jeszce całkowicie nie posiadałem zakupionych w miarę odpowiednich prezerwatyw. Więc nie winię siebie że się nie udało wówczas. Miałem prawo >nie interesując się wcześniej zagadnieniem seksu zbyt spotnanicznie i nagle mnie takowe mozliwosc zaskoczyły..;/ ;0
No a trzecia i obecnie to juz raczej odbyły sie przy pełnym oswojeniu... Peting był, sesja zdjęć nagości również;) sporo wygłupów i śmiechu. I ogólnie brak zażenowania przy rozbieraniu. PRaktycznie wszystko jest ok poza własnie tym zanikającym wzwodem. Ale uważam po przeczytaniu optymistycznych wizji przedmówców i zignorowaniu pesymistycznej "wstręciuchy" że rzecz ulegnie poprawie stopniowej..
myślę że faktycznie piwko sobie strzelę..;/:)
a zabezpieczenia faktycznie bedą inne za miesiąc gdy lekarz przepisze tabletki;p
a co do tego po lekturze czego napisałem post to oswiadczam ze niczego:) moze innych postów:) >>:) obecnei poza forum dot. seksu niczego nie czytam:) jakoś nie widze w ksiazkach lekarstwa na swój problem:);)