iluzjonista pisze:Uwielbiam kiedy Ona jest wilgotna. Bardzo!
Czemu mnie to specjalnie nie dziwi? Przecież gdyby sucha była, to byś nieźle się obtarł i żadnej przyjemności dla Was obojga z tego.
Moderator: modTeam
XxX_GiRl pisze:Może mój problem jest błachy
aro pisze:naprawde dziewczyna może z podniecenia aż zamoczyc majtki
aniołek88 pisze:Moze ktos mi wyjasni czy cos ze mna nie tak?:d
aro pisze:działa b. podniecająco na faceta jak tylko dotknie mokrych majtek;
Jarek naprawde dziewczyna może z podniecenia aż zamoczyc majtki czy z tym określeniem lekko przesadziłeś ( nie chodzi chyba o zesikanie się) (sorki zxa takie pytania ale jestem niedoświadczony.)
motylek pisze:Hmm....teraz już wiem, czemu każdy na tym forum chce koniecznie założyć nowy temat
jamaicanflower pisze:motylek napisał/a:
Hmm....teraz już wiem, czemu każdy na tym forum chce koniecznie założyć nowy temat
Rozmawiamy o problemie motylka
jamaicanflower pisze:Przychodzi mi do glowy tylko porada przedłużenia gry wstępnej...
motylek pisze:jamaicanflower napisał/a:
Przychodzi mi do glowy tylko porada przedłużenia gry wstępnej...
To nie to Bo na poczatku jestem naprawde mocno podniecona i mokra, a w trakcie wysycham ( zaznaczam, że jest naprawdę super, więc to nie to, ze mam juz dosyc ale zaczynam miec, kiedy czuje dyskomfort )
motylek pisze:Nie, szczerze mówiąc, trochę się krepuję, dlatego chciałam najpierw zasięgnąć porady na forum.
motylek pisze:Niestety temat chyba nikogo nie zainteresował
I dzięki jamaicanflower za dobre chęci! Pozdrawiam
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 333 gości