NIE UWIERZYSZ, NIE ZROZUMIESZ, NIE PORADZISZ :(

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 18 kwie 2004, 18:51

Swiadczy to zle, ale o Tobie. Bo jemu ma sie prawo to nie podobac i ma prawo to zasugerowac! Bez przesady, az takimi swietymi krowami nie jestescie. Masz dwa wyjscia Desperado - albo czekac, albo wziac inna panienke. Wybieraj.

i co ja teraz mam myslec???
ech czasem lepiej nic tu nie czytac...
potem za duzo mysle
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 19 kwie 2004, 00:18

Emperor pisze:
A może daj sobie z nią spokój i rozejrzyj się za inną, mniej wstydliwą, bo to szkoda czasu, choć masz tylko 17, ale lata uciekają....

Brawo Aga!!-popieram w całej pełni

Skąd taka nagła zmiana zdania? Ale wydaje mi się, że pierwsza Twoja wypowiedź była trochę sarkastyczna. :D

No ja też zauważyłem w wypowiedziach Jarka pewien haos. W jednym temacie swoje zdanie i poglady zmienia 5 razy. Jak sie nie ma wyrobionego pogladu na dany temat to może lepiej sie nie wypowiadac???
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 19 kwie 2004, 08:42

po części.. ale ta kwestia jest troszkę inna.. trudniejsza..
tutaj nie mozna kims POKIEROWAC DLA JEGO DOBRA.. mozesz tak zrobic przy kupnie samochodu, miszkania.. wyborze uczelni.. ale tu chodzi o jej psychike.. o to kim bedzie i jakie bedzie miala podejscie doc iebie i do innych facetow
Keplianica

Postautor: Keplianica » 19 kwie 2004, 16:31

Niedorostek jesteś i zależy ci na tym żeby ją przelecieć? Mam rację?
Bo człowiek szanujący i kochający kobietę nie wyraża sie o niej w ten sposób. Nie wiem jak w wieku 16 lat możesz byc taki guru, że wiesz czego pragna kobiety. Ledwo te swoją partnerkę znasz a juz do rzeczy chcesz przechodzić i jeszcze cię denerwuje, że kobieta tego nie rozumie.
Możesz z nią pogadac. Radze ci nawet, bo to może da ci pewne pojęcie o tym, jak myslą kobiety. I tu nie chodzi o żaden szowinizm, ale zwykły szacunek.

Na mnie jakiekolwiek naciskanie podziałałoby jak płachta na byka. Powiedziałabym takiemu natretowi żeby dalej męczył wacka, bo nie mam zamiaru mu ulegac.

Podpisuję sie pod wypowiedziami dziewczyn.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 20 kwie 2004, 22:57

Stop ludziska. Nim skomentujecie moj post prosze: pomyslcie nad nim! Juz rozumiem Krzysia...
Ja dalem komentarz do cytatu ktory zaznaczylem. Chodzilo o to, ze chlopak ma prawo wyrazic swoje zdanie, ze chce to zrobic, ze mu sie to nie podoba. Bo niby czemu nie? Tylko ze nie powinien naciskac. I moze sugerowac i namawiac (popieram Krzysia), bo dziewczyny czesto mysla w kategoriach "chce ale sie boje" i decyzje trzeba podejmowac za nie. Tylko nie po 3 miesiacach w tym wieku...

Wielkie halo, bo napisalem czysta prawde. Napisalem ze ma 2 wyjscia bo tak do cholery jest! Bo albo ja kocha i poczeka, albo chce pociupciac i wtedy niech sie zabiera za inna, bo ta tylko skrzywdzi. I nie interpretuj Kochanie moich postow na opak.

A swoja droga, to nawet ja po 3 miechach nie mialem najmniejszej ochoty na cokolwiek z moim Aniolkiem...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 kwie 2004, 08:19

eeeeeeeeeeee nie wierze !! to co nie podobała Ci sie ??? a zaczeła podobać po trzech miesiacach ??? nie pociągała Cie fizycznie ??? nie miałes na nią ochoty ?? nie chciałes jej dotknąć?? , nie miałeś mazen z tym z nią zwiazanych ??? nie wierze !!!
To wszystko miałeś !! tylko bałeś sie zaczac no bo co by sobie ona pomyslała albo jak zareagowała !! ;)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 21 kwie 2004, 20:15

"chce ale sie boje" i decyzje trzeba podejmowac za nie

my wiemy czego chcemy , ale najzwyczajniej w swiecie wolimy poczekac , przeciez wiadomo jacy faceci sa... , i skad mozesz wiedizec ze rzeczywiscie chca? hehe a powiedz mi czy w miom przypadku tak bylo? z przyjemnoscia sie dowiem:)
Wielkie halo, bo napisalem czysta prawde. Napisalem ze ma 2 wyjscia bo tak do cholery jest! Bo albo ja kocha i poczeka, albo chce pociupciac i wtedy niech sie zabiera za inna, bo ta tylko skrzywdzi. I nie interpretuj Kochanie moich postow na opak.

nie interpretuje na opak , chodzilo mi raczej o to co by bylo gdybym sie zachowywala "primitywanie" hehe....
A swoja droga, to nawet ja po 3 miechach nie mialem najmniejszej ochoty na cokolwiek z moim Aniolkiem...

oj Kochanie nie przesadzaj....bo stracisz szacunek u naszych Formulowiczow:)
a co do wypowiedzi Krzysia...
to pewnie masz racje..i tak w rzeczywistosci bylo:) tylko nie wiem dlaczego ale ciesze sie z tego ze bylo tak a nie inaczej:) Dziekuje Kochanie:*
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 21 kwie 2004, 22:26

Ano dokładnie. Kosmate myśli już sie pojawiają nieraz gdy się z kimś pierwszy raz spotyka. Jednak te myśli nie zapanują nad umysłem i ciałem - i tak ma być, a nie żeby jakieś szeroko rozumiane opacznie zresztą zwierzęce instynkty brały górę.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 22 kwie 2004, 20:44

my wiemy czego chcemy

albo inaczej :-) WIEMY CZEGO NIE CHCEMY :-) bo czego chcemy faktycznie czasem możemy nie wiedzieć :-)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 kwie 2004, 22:36

Krzys - przez pierwsze miesiace nie chcialem nic wiecej robic i tyle. Nie czulem sie gotowy, mam do tego prawo chyba, co nie?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 kwie 2004, 21:17

He He He !! raczej chyba sie bałes cio???? :D ;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 25 kwie 2004, 11:55

Nie balem sie :) Po prostu nie chcialem...
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 25 kwie 2004, 13:05

i bardzo dobrze ze nie chcial...
a z reszta ten temat przeciez nie jest o tym czy Maverick chcial , nie chcial czy sie bal...a moze mial szacunek do mnie?

wrocmy do tematu...
SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: SueEllen » 25 kwie 2004, 13:45

He He He !! raczej chyba sie bałes cio????

Krzysiu, stary chłop z Ciebie, a zachowujesz się jakbyś ledwo wyrósł nad ziemię. Czasami mam poważne wątpliwości, czy Twój wiek, który podajesz na forum odpowiada rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 kwie 2004, 18:35

SueEllen pisze:
He He He !! raczej chyba sie bałes cio????

Krzysiu, stary chłop z Ciebie, a zachowujesz się jakbyś ledwo wyrósł nad ziemię. Czasami mam poważne wątpliwości, czy Twój wiek, który podajesz na forum odpowiada rzeczywistości.

Ja mam te same wątpliwosci co Ty do mnie , tylko , ze co do Twej osoby !! co niby Ci sie nie podoba w mej wypowiedzi !
Chcesz mi powiedziec ze młody chłopak w którym szaleją hormony i dla zaspokojenia se stosuje anonizm , jest nagle z dziewczynom i nie ma ochoty na sex ??? otóż ja ma ! a dlaczego tego nie robia to już inna sprawa !! Zresztą nie jestes facetem , wiec ???
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 25 kwie 2004, 22:12

Nie mialem ochoty na seks z moja dizewczyna w pierwszych miesiacach i basta! Moze gdyby ona chciala i mnie namawiala to by bylo inaczej, bo wiedzialbym, ze ona tego chce. Ale tak to nie chcialem, bo wiedzialem ze to za wczesnie i tyle. Nawet nie myslalem o tym, nie bylo to dla mnie istotne. Ale to pewnie tez dlatego ze lizaa jest moja pierwsza dziewczyna i wczesniej nie mialem z zadna inna kontaktu. Gdybym mial zaczynac od nowa to wszystko trwalo by krocej :)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 25 kwie 2004, 22:17

Podpisuję się pod tym co napisał Maverick. Zmieniłbym tylko wyrażenie "w pierwszych miesiącach" na "w pierwszych dniach" :D
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”