GNRose pisze:Stawiam kolejke, jezeli tylko wlozysz jajka (juz nawet bez przetrzymywania ich) do wody o temp. 50 st., nie mowiac juz o 60 st.
podpisuje sie pod tym
Moderator: modTeam
krzyniu pisze:nie wiem czy 50 stopni to duzo sadze ze kapie sie w cieplejszej wodzie i jakos nie jest zle,
Bender pisze:czeste siadanie do miski z goraca woda i zanurzanie tam klejnocikow i trzymanie przez jakis czas powoduje czasowa bezplodnosc
ale nei jest to metoda 100% hehe
Runa pisze:Co do temperatury, to z tego co czytałam z kranu powinna lecieć woda (gorąca) od 45-55C. 70C mam na kotle - czyli u źródła No ale zawsze możecie danych poszukać na google jak kolega wyżej wspomniał. Albo sprawdzić termometrem
gosia pisze:i seks i wszytsko, a tak to ciniutko, jak wanna 1-osobowa tylko, ale nie ma co narzekac:)
krzyniu pisze:Runa pisze:Co do temperatury, to z tego co czytałam z kranu powinna lecieć woda (gorąca) od 45-55C.
to nie mozliwe?? jak pusicmy sama cieplą wode to nas oparzy wiec nie moze miec 45stopni pomysl nasze cialo ma 36 .6 wiec woda o temperaturze 40 stopni jest dla nas letnia
Runa pisze:Co do temperatury, to z tego co czytałam z kranu powinna lecieć woda (gorąca) od 45-55C. 70C mam na kotle - czyli u źródła
a na basenie....... ? fajnie by było...tylko, ze pływac, tzn nurkowac, trzeba by doskonale umiec.....
ja tam zamiast kapieli polecam wspólny prysznic.... jest super i kto by pomyslał ze kapiel przynosi tyle przyjemności...hi hi hi nawet zimna woda nie ochładza atmosfery...
Runa pisze:Wtedy nawet umiejetność nurkowania nie byłaby potrzebna
ohoi pisze:Czy jest wtedy możliwość zapłodnienia?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 106 gości