na pewno kiedy stres opadnie i będziecie mieli wiecej czasu, wszytsko wróci do normy... w końcu ile można!?

pozdrawiam
Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:mathilda napisał/a:
przecież nie będę żebrać o to zeby mnie przeleciał nie?
A niby dlaczego nie?
Nie masz żebrać, masz żądać
Dzindzer pisze:W życiu nie umiała bym żebrac ani zadać.
Mysiorek pisze:mathilda napisał/a:
przecież nie będę żebrać o to zeby mnie przeleciał nie?
A niby dlaczego nie?
Nie masz żebrać, masz żądać - wytłumacz mu, że to dla jego dobra - bo poproszisz kogoś innego o dopchnięcie
mathilda pisze:postanowiłam trochę wyluzować o obrać taktykę "przetrzymania"w sensie ja nie dzwonię,niech on sie odzywa jak chce,a jak nie chce to ja to też zlewam.Nie będę kolejny raz namawiać na spędzenia paru miłych chwil razem,w końcu mam jakąś godność...jeszcze....
mathilda pisze:właśnie raz udało mi sie go zaciągnąć w "krzaki"na jakiejś wydmie;)
mathilda pisze:hihihi...moja metoda "na przetrzymanie"jednak jakieś efekty przyniosła;))mój piękny sam zadzwonił z propozycją żebym do niego przyjechala,bo b.potrzebuje poleżenia sobie ze mną i poprzytulania się:))No i chyba go trochę"przypiliło"bo z tego leżenia i przytulania wyszło małe,delikatne bzykanie;))))A poza tym to trochę się w między czasie pochorowałam:gorączka,kaszelek itd.a mój facet dzielnie to znosił,"zbijał" mi gorączkę,wstawał w nocy żeby robić mi herbatkę,podawać leki i chusteczki,przytulał i pilnował żebym zasnęła.Chyba trochę mnie jednak kocha:))))))
Andrew pisze:jabłoń napisał/a:
No i dobrze Chłopa tylko na przetrzymanie można wziać
Nie koniecznie , mnie by nie wzieła , wiec z tą metodą radze uwazać
Jarek pisze:jabłoń napisał/a:
Chłopa tylko na przetrzymanie można wziać
Też radziłbym być z tą metodą ostrożnym, bo zawsze może się odwrócić w drugą stronę.
Imperator pisze:jabłoń napisał/a:
Chłopa tylko na przetrzymanie można wziać
Ale to nie było klasyczne przetrzymanie.
joj_sport87 pisze:np. ubierz sie bardzo sexownie, badz bardzo zalotna, wykonuj ruchy posuwisto okrezne, na poczatku w niewielkiej odleglosci od niego... ja bym sie takiemu czemus na pewno dal skusic, no ale ja to ja
Mysiorek pisze:jabłoń napisał/a:
Kobieta ma mówić facetowi, że chce być przeruchana ? NO dajcie spokój TAKICH RZECZY SIę NIE MóWI
A niby dlaczego nie? No dajcie spokój - emancypacji się dorobiłyście
Mysiorek pisze:I niekoniecznie trzeba mówić to słowami
Mysiorek pisze:A niby dlaczego nie? No dajcie spokój - emancypacji się dorobiłyście
I niekoniecznie trzeba mówić to słowami
Mysiorek pisze:jabłoń napisał/a:
dawała do zrozumienia
A co to jest? Teleranek?
jabłoń pisze:joj_sport87 napisał/a:
np. ubierz sie bardzo sexownie, badz bardzo zalotna, wykonuj ruchy posuwisto okrezne, na poczatku w niewielkiej odleglosci od niego ... ja bym sie takiemu czemus na pewno dal skusic, no ale ja to ja
Gdzie Wy się tych filmów naoglądacie tyle ?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 213 gości