zauwazyłem jeszcze jedną rzecz ze dziewczyna blokuje sie jak są u mnie rodzcie w domu choc zapewniam ja ze nikt nie wejdzie ehh moze jeszcze jest za młoda.
-o moze byc takze powod. Ale moze byc tak, ze np obawia sie czegos? moze ciazy? moze cos jej nie pasuje, za malo sie widujecie?
Problem jest w tym ze w jeden weekend dziewczyna chce sie ze mna kochac na wszystkie zabawy ma ochote ja jej zrobie ona mi dobrze a w nastepnym tygodniu ona nie ma ochoty na nic a nie ma okresu wtedy ja ją prosze zeby mi pozwoliła mi zrbic jej dobrze i przejąć inicjatywe a ona mówi ze nie i koniec nawet nie chce się ze mną pocałowac dlaczego tak jest
-powodow moze byc wiele: jak np taki, ze sie zle czuje, ma problemy w zyciu, to jej nie daje sie na tyle odprezyc, zeby sie z Toba kochac. Albo po prostu nie czuje sie "swiezo" i ma mały dyskomfort z tego powodu.
Oczywiście, że naciskaj ! Czy facet kiedykolwiek odmówił? Nawet jak go łeb bolał?

[/quote]
- naciskaj, ale z glowa - jak przedmowcy wspominali - badz czuły, namietny, miły itp, itd...albo zupelnie w druga strone: przegłodz ja, nie dotykaj za duzo, nie przytulaj sie, nie caluj to sama przyleci - wyczuj sytuacje: jezeli nadal nie bedzie chciala to odpusc.
.ale jak to jest ze chłopakowi się zawsze chce i zawsze ma ochote
- uwierz mi: nie zawsze, zdazaja sie kobiety z wiekszym temperamenem.