Mam pewien problem

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 01 cze 2006, 13:58

Maciek XX pisze:Wstreciucha napisał/a:
docenisz czule slowka za kilka lat, kiedy Twoja kobieta bedzie czekala na Ciebie w przedpokoju z rozstawionymi nogami na przywitanie

Tak się moja droga składa, że jestem od Ciebie 4 lata starszy... Już dawno przestała mnie podniecać nogość

Dewiant!
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 01 cze 2006, 14:07

Maciek XX pisze:Nie masz pojęcia jak to jest byc facetem, mieć 18 lat i nie móc uprawiać seksu!!!

pieprzenie w bambus. Po ścianach nie chodziłem i żyję.

Maciek XX pisze:TO censored AŻ BOLI I CHODZISZ PO ŚCIANACH TAKĄ MASZ CHCICĘ!!

to się leczy <evilbat>

Maciek XX pisze:Nam nie potrzeba czułych słówek.

mów za siebie :D

I nie sądzę, by przy prawidłowo funkcjonującym męskim organiźmie (niezależnie czy w wieku 18,czy 38) - myślącym MÓZGIEM, oczywiście - on steruje całą resztą, w tym podnieceniem - procent czułości, zaufania, zainteresowania był zupełnie nieważny w imię zwykłego, mechanicznego rżnięcia <hahaha>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Maciek XX
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Maciek XX » 01 cze 2006, 14:13

Misiek 18 pisze:zaczynam z nią o tym rozmawiać to powoduje wiekszą flustracje u niej i zaraz zaczyna sie ze mną kłocic

[ Dodano: 2006-06-01, 14:23 ]
A w ogóle "złamana" nastko poczytaj słownik co to znaczy dewiant i raczej powinnaś w swoim wieku pytać a nie się wypowiadać...

[ Dodano: 2006-06-01, 14:26 ]
TedBundy pisze: Po ścianach nie chodziłem i żyję.

Bo jeszcze z drzewa nie zszedłeś <fuckoff>
>SUZUKI< Life is too short to be bored.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 01 cze 2006, 14:29

Maciek XX pisze:Tak się moja droga składa, że jestem od Ciebie 4 lata starszy... Już dawno przestała mnie podniecać nogość i cały sex opiera się teraz na czułych słówkach, zrozumieniu, dotyku. Masz rację sex z wiekiem się zmienia ale nie mów tego do 18latka!!!

a co mam mu powiedziec, ze ma olac kobiete z powodu odmowy sexu ? a co by bylo gdyby Twoja partnerka zaczela kochac sie z Toba rzadziej a Ty chcialbys czesciej ? Troche zrozumienia - niezaleznie od wieku :]
Maciek XX pisze:W jej wieku chyba jedynym problemem jest tylko szkoła... Jeśli nie była by atrakcyjna dla niego na pewno nie byli by teraz razem....

zartujesz ????? Nie masz pojecia o kobietach . W jej wieku ma sie najwieksze pod sloncem problemy, a szkola jest akurat najmniejszym ! W jej wieku wlasnie byle duperele urastaja do rangi problemow nie do przejscia . A co do atrakcyjnosci- to ja nie mowie o tym czy jest atrakcyjna dla niego czy nie, ja mowie o tym na ile atrakcyjna czuje sie sama ze soba .
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 01 cze 2006, 14:30

Maciek XX pisze:Bo jeszcze z drzewa nie zszedłeś

no i co mi jeszcze mądrego napiszesz? Facet myśli mózgiem ,nie fujarą. Normalny facet <fuckoff>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 01 cze 2006, 14:30

Maciek XX pisze:"złamana" nastko

Nie złamana i nie nastko - broken to nie z angielskiego jak Ci się wydaje, nie mam -naście tylko -dzieścia. Więc zanim coś powiesz chwile pomyśl. To wolny kraj i po to jest to forum żeby się wypowiadać. A jeśli chcesz tak bardzo interpretować pseudonimy to nie mów że jesteś starszy od Wstręciuchy bo z pseudonimu właśnie wynika że masz 20 lat.
To że ona się frustruje nie znaczy że jest gorzej. Nie każda dziewczyna będzie wytrzymywała gadanie cały czas o tym samym. Dziewczyna pewnie już mu to tłumaczyła, też się denerwuje jak po raz kolejny ktoś mnie o to samo pyta albo to samo mi zarzuca. No i niektórym facetom nie da się czegoś spokojnie wytłumaczyć.
Maciek XX pisze:Już dawno przestała mnie podniecać nogość

To powiem tak - to przykre i raczej nie da się tego nazwać normalnością. Zrozumiałeś?
Maciek XX
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Maciek XX » 01 cze 2006, 14:38

Wstreciucha pisze:a co mam mu powiedziec, ze ma olac kobiete z powodu odmowy sexu ? a co by bylo gdyby Twoja partnerka zaczela kochac sie z Toba rzadziej a Ty chcialbys czesciej ? Troche zrozumienia - niezaleznie od wieku

Powiedz tak szczerze - wierzysz że oni będą razem? Dogadają się, kiedyś założą rodzinę itd...? W dzisiejszych czasach. Czasach czatów, szybkich randek i szybkiego seksu. Ona będzie miała jeszcze paru lub paru-nastu a o nim nie wspomnę... Spytaj jakiegoś małolata tutaj na forum ile czyta książek, czy wie co to teatr, chodzi na wystawy. Ja oscyluję, że może 10%. Takie są fakty...
>SUZUKI< Life is too short to be bored.
Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 01 cze 2006, 14:41

Maciek XX pisze:Czasach czatów, szybkich randek i szybkiego seksu.

Nie każdemu tylko na tym zależy
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 01 cze 2006, 14:48

Maciek XX pisze:Powiedz tak szczerze - wierzysz że oni będą razem?

nie mam pojecia i nie interesuje mnie to, Ja nie podjelabym decyzji w swietle tego czy spedze z kims reszte zycia /w tym aspekcie rzecz jasna/, czy nie, ale ja tez nie chodze na latwizne - nie wybieram najprostszego wyjscia i tak samo tego nie popieram. Nie popieram ludzkiej krzywdy, a on swoja decyzja moze zrobic tej dziewczynie duze kuku. A do tego jeszcze wchodza w gre jego uczucia, niech ON podejmie decyzje i wybierze najlepiej dla niego - gdyby ta kobieta bylaby mu obojetna to nie szukalby pomocy na forum dla rozwiazania problemu, tylko kopnal by ja w tylek i poszedl "bawic sie " gdzie indziej.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Symfonia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Symfonia » 01 cze 2006, 17:38

zauwazyłem jeszcze jedną rzecz ze dziewczyna blokuje sie jak są u mnie rodzcie w domu choc zapewniam ja ze nikt nie wejdzie ehh moze jeszcze jest za młoda.

-o moze byc takze powod. Ale moze byc tak, ze np obawia sie czegos? moze ciazy? moze cos jej nie pasuje, za malo sie widujecie?

Problem jest w tym ze w jeden weekend dziewczyna chce sie ze mna kochac na wszystkie zabawy ma ochote ja jej zrobie ona mi dobrze a w nastepnym tygodniu ona nie ma ochoty na nic a nie ma okresu wtedy ja ją prosze zeby mi pozwoliła mi zrbic jej dobrze i przejąć inicjatywe a ona mówi ze nie i koniec nawet nie chce się ze mną pocałowac dlaczego tak jest

-powodow moze byc wiele: jak np taki, ze sie zle czuje, ma problemy w zyciu, to jej nie daje sie na tyle odprezyc, zeby sie z Toba kochac. Albo po prostu nie czuje sie "swiezo" i ma mały dyskomfort z tego powodu.

Oczywiście, że naciskaj ! Czy facet kiedykolwiek odmówił? Nawet jak go łeb bolał? :) :)[/quote]
- naciskaj, ale z glowa - jak przedmowcy wspominali - badz czuły, namietny, miły itp, itd...albo zupelnie w druga strone: przegłodz ja, nie dotykaj za duzo, nie przytulaj sie, nie caluj to sama przyleci - wyczuj sytuacje: jezeli nadal nie bedzie chciala to odpusc.

.ale jak to jest ze chłopakowi się zawsze chce i zawsze ma ochote

- uwierz mi: nie zawsze, zdazaja sie kobiety z wiekszym temperamenem.
Bóg nie stworzył kobiety z głowy mężczyzny- aby nim nie rządziła, nie stworzył z nogi- aby nie była jego niewolnicą, ale z żebra- aby była bliska jego sercu
Obrazek

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”