problem z orgazmem u kobiety
Moderator: modTeam
Nie jest wcale lepszy , to jest tak samo jak u nas ...raz sa silniejsze orgazmy raz słabsze ! orgazm jest tylko jeden , ale w przypadku Kobiet prowadza do niego dwie drogi (to tak w skrócie bo prawda też jest inna ) albo mozna stymulować łechtaczke , albo pochwe i ten punkt G ! ale stymulujac pochwe , i tak stymuluje sie łechtaczkę (posrednio) dlatego sie pisze o pochwowym ze go ciezej odiagnąć bo wtedy mniejsze jest stymulowanie łechtaczki .Mozna by powiedziec iż facet mająć stymulowaną prostatę przez odbyt (przy czym penisa też ) bedzie miał orgazm prostatowy ! <aniolek2>
to tak w skrucie <browar>
to tak w skrucie <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
czyli chcesz powiedziec ze tzw"pochwowy" to to smao co "lechtaczkowy" tylko wolniej siewtymuluje lechtaczke??? to bzdura, no ale chyba nie do konca o to chodzilo, stumulownaie lechtaczki jest znikome pdczas normalnego seksu,codzi o zakonczenia nerwowe w pochwie i punkt G,
a co do freuda to naparwde ciekawe rzeczy mowil, nie wiem czy sie wglębialiscie
a co do freuda to naparwde ciekawe rzeczy mowil, nie wiem czy sie wglębialiscie
krzyniu pisze:stumulownaie lechtaczki jest znikome pdczas normalnego seksu,
Wcale nie jest takie znikome.
Przy pozycji na jeżdzca jest bardzoo nieznikome. ;]
Myślę, że spoto w tym prawdy, że namieszali z orgazmami.
Ja bardziej bym wyróźniała orgazm przez pieszczenie właśnie łechtaczki i punktu G.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
[ Dodano: 2005-06-08, 13:29 ]
Ja wlasnie mam tak od pewnego czasu.Tak w sumie to wole wlasnie stymulowanie punktu G niz lechtaczki. Lubie od tylu i na lyzeczke bo nie ma styku z lechtaczka
nata pisze:a np jeśli uprawiam seks i czuję przyjemność dzięku stymulowaniu pkt G to nie lubioe wtedy pieszczenia łechtaczki bo to prowadzi do całkiem innych już doznań
Ja wlasnie mam tak od pewnego czasu.Tak w sumie to wole wlasnie stymulowanie punktu G niz lechtaczki. Lubie od tylu i na lyzeczke bo nie ma styku z lechtaczka
no właśnie! jak dochodzi do tego stymulowanie łechtaczki to wszystko idzie już w inna stronę
już nie jest takie przyjemne wtedy stymulowanie pkt G
tak więc nie zgadzam się z opinią, że do orgzamu pochwowego potrzebne jest pieszczenie łechtaczki
wydaje mi się,że to już wtedy nie jest orgazm pochwowy tylko łechtaczkowy
ale co do tego - to są tylko moje przypuszczenia
już nie jest takie przyjemne wtedy stymulowanie pkt G
tak więc nie zgadzam się z opinią, że do orgzamu pochwowego potrzebne jest pieszczenie łechtaczki
wydaje mi się,że to już wtedy nie jest orgazm pochwowy tylko łechtaczkowy
ale co do tego - to są tylko moje przypuszczenia
Niektórzy naukowcy twierdzą że tzw. punkt G to po prostu są te same zakończenia nerwowe co w łechtaczne ... takie jakby przedłużenie ... A po cholere to w ogóle rozróżniać i jeszcze do tego klasyfikować który jest lepszy? Chodzi o to żeby było miło, sex to nie zawody ... a pózniej laski się załamują że nie mogą osiągnąć orgazmu pochwowego i wymagają od facetów sexu 30 min. bo np. tyle potrzebują ... eh szkoda gadać. Sex to ma być przyjemność i dobra zabawa a nie kurde jakieś zawody na długość, ilość orgazmów ...
Plesers czemu nie kochasz już mnie ...
a pózniej laski się załamują że nie mogą osiągnąć orgazmu pochwowego i wymagają od facetów sexu 30 min. bo np. tyle potrzebują ... eh szkoda gadać. seks to ma być przyjemność i dobra zabawa a nie kurde jakieś zawody na długość, ilość orgazmów ...
dziwne masz do tego podejście
jakbym miała kochać się z mo9im facetem mniej niż pół godz to musiałabym być chyba altruistką
to ma być przyjemność dla obojga, a nie tylko dla faceta
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
jakbym miała kochać się z mo9im facetem mniej niż pół godz to musiałabym być chyba altruistką
Heheh to ty masz dziwne podejście ja mam podejscie zdrowe

No właśnie przyjemność dla obojga, a nie zawody dla faceta
Plesers czemu nie kochasz już mnie ...
Andrew pisze:w tej pozycji i w tej .... jest stymulowana łechtaczka , mniej ale jest , juz jak peniś wchodzi do pochwy , jest ona stymulowana ...........popatrzcie .............pomyslcie ! browar!!
Zgadzam sie w zupełnosci
Pewnie ze jest stymulowana, moze nie bezposrednio, ale jest!
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Plesers pisze:jakbym miała kochać się z mo9im facetem mniej niż pół godz to musiałabym być chyba altruistką
Heheh to ty masz dziwne podejście ja mam podejscie zdroweBo przez takie podejście jakie ty masz młodzi faceci popadają w kompleksy
I co byś zrobiła jakbyś miała faceta który wytrzyma 5-10 minut? Rzuciałabyś go czy od razu wyśmiała
No właśnie przyjemność dla obojga, a nie zawody dla facetaI żeby się załamywał bo nie wyciąga powyżej 5 minut ... to nie o to w tym wszystkim przecież chodzi ...
Brawo!
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Czasami robimy sobie z mlodym takie "maratony" i kochamy sie bardzo długo, ale sa takie dni, ze czasu nie mamy zbyt wiele, wiec kochamy sie korzystajac z okazji ze nikogo w domku nie ma (mama wyszła poo chleb do spozywczaka), wiec raz dwa, szybki numerek i w 5 minut juz jest po
z tym ze ja tez mam orgazm, nie tylko On
<aniolek2>
z tym ze ja tez mam orgazm, nie tylko On
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”