MARATON SEKSUALNY
Moderator: modTeam
@goleo
Nie planować,
nie śpieszyć się z seksieniem, tylko zafundować sobie długaśną grę wstępną,
nie oczekiwać orgazmu... bo wtedy raczej na pewno go nie będzie,
wyjechać gdzieś z dala od domu i problemów we dwoje na kilka dni,
próbować intensywnie i po kilka razy dziennie, pod byle pretekstem.
Słowem nie wiem... ale wszystkiego należy spróbować (no może poza kolegą swojego faceta
bo jak z facetem jest wszystko w porządku, to prędzej czy później powinno się udać).
Nie planować,
nie śpieszyć się z seksieniem, tylko zafundować sobie długaśną grę wstępną,
nie oczekiwać orgazmu... bo wtedy raczej na pewno go nie będzie,
wyjechać gdzieś z dala od domu i problemów we dwoje na kilka dni,
próbować intensywnie i po kilka razy dziennie, pod byle pretekstem.
Słowem nie wiem... ale wszystkiego należy spróbować (no może poza kolegą swojego faceta

Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Student pisze:Stosunek 2 godziny?? To co Ty czlowieku zastrzyki znieczulajace walisz w pałe sobieCzy Twoja kobieta ma takie luzy
Co w tym dziwnego? Kiedy bylem wolny i hulaka (okres jakiegos miesiaca... pozniej mi obrzydlo) i bawilem sie w przypadkowe sekszenie, to raz 2h rowne uprawialem sex z dziewczyna. Przestalem, bo mnie o to prosila... bo miala dosc. I zastrzykow nie bralem zadnych
Re: MARATON SEKSUALNY
whitebird pisze:witam ! mam, byćmoże dla niektórych głupie, pytanie.
w dzisiejszych czasach powrzechnie wiadomo, iż stosunek najczęściej nie kończy się jednym orgazmem u kobiety. Nasuwa się więc pewna myśl... jak to jest w Waszym życiu??
Moja kobieta szczytuje czasami 5-6 razy w ciągu jednego powiedzmy dwu godzinnego stosunku (wczoraj np:))
Czy to już przesada ,czy większa ilość orgazmów przynosi większą satysfakcję
a może to już norma?? sam nie wiem...jak to jest.
pozdrawiam !
ja nigdy nie mialam orgazmu podczas normalnego stosunku.
ale uprawiam sex w sumie dopiero od pol roku, w dodatku rzadko,bo moja facet mieszka w innym miescie...

eat me
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”