problem z nocowaniem

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Sepik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sepik » 07 maja 2006, 11:36

DaKID pisze:1 jednak chodzilo raczej nie o sama 22 tylko o 1,5 h powrot

ja tez wracam do domku jakies 1,5h i wierz mi to nie jest dobry argument, tymbardziej jesli chodzi o faceta
No i duzo wlasnie zalezy od plci ja jako facet mam wiecej luzu praktycznie co weekend albo mnie nie ma na chacie albo wracam kolo 1 w nocy (1.5h powrot) nigdy do mnie nie dzwonia co robie gdzie jestem a kto jest o ktorej bede. ale na przyklad moja siostra chociaz jest starsza nie ma takiej wolnosci. zawsze jest tak ze facet to facet a dziewczynce moga zrobic krzywde. a tatus zawsze bedzie dbal o dobre imie swojej coreczki.
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 07 maja 2006, 11:39

Sepik pisze:No i duzo wlasnie zalezy od plci
Owszem. Do swojego przypadku dodaj mnie histeryczke i facet nocowac moze. Jak moj pozniej ode mnei wychodzi i nei jest autem ma sie odzywac zaraz jak dojedzie, a jak nie daj boze zapomni to rodzice sie patrza na moje spazmy :D

[ Dodano: 2006-05-07, 11:39 ]
Tzn teraz tego juz nie robie ale na poczatku ;PP

[ Dodano: 2006-05-07, 11:39 ]
A i mieszka 3 przystanki ode mnie ;)
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 07 maja 2006, 12:48

hmm moi rodzice tez niezbyt chetnie podchodza do nocowania chociaz wiedza ze troche trudno nam bo mieszkamy ok 10 km od siebie..ale gdy raz rodzice mojego slonca zaproponowali zebym nocowal to ciezko mi bylo do tego przekonac swoich...skonczylo sie dymem i klotnia ale stanelo na moim...na nocowanie przyjdzie jeszcze czas w przyszlosci...teraz ida wakacje i na pewno spedzimy pare nocy sami..rodzice sa tradycyjni i nikt tego nie zmieni..
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 07 maja 2006, 12:52

Sepik pisze: ja mam do mojej dziewczyny 30 km
Sepik pisze:ja tez wracam do domku jakies 1,5h
To gdzie Ty sie jeszcze zatrzymujesz?? :>
Ogólnie zgadzam się z Sepikiem, ale to tez zalezy od podejścia... <aniolek>
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 07 maja 2006, 13:31

Sepik pisze:ja tez wracam do domku jakies 1,5h i wierz mi to nie jest dobry argument, tymbardziej jesli chodzi o faceta

wszystko ulega diametralnej zmianie kiedy cos sie wydarzy jak tez mialem duze luzy tylko jak raz drugi matka przyuwazyla moj rozbity nos rozciety luk i troche siniakow na calym ciele to zmienila zdanie, ze mialem problemy z wyjsciem z chaty nawet w dzien
Tylko ze niestety niektorzy nie sa zorientowani w realiach, dzis nie dostaje sie po kubku i koniec tylko ladujesz na glebie i dopada do ciebie 3 kolesi
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 07 maja 2006, 13:56

ja mam to szczescie ze moi rodzice czesto wyjezdzaja... ale oni ogolnie sa dosc tolerancyjni :)
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
Sepik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sepik » 07 maja 2006, 14:03

qbass17 pisze:To gdzie Ty sie jeszcze zatrzymujesz?? :>

trzeba jescze isc 5 km na przystanek pks w jednym miescie poznie jjechac 45 min a pozniej z przystanku do domu 3 km w drugim miescie ;p
DaKID pisze:Tylko ze niestety niektorzy nie sa zorientowani w realiach, dzis nie dostaje sie po kubku i koniec tylko ladujesz na glebie i dopada do ciebie 3 kolesi

wierz mi nie tylko u ciebie tak jest ale czsami szybkie nogi wystarcza a czasami nie ;/ tak to juz jest
"Nie ma spać,

Nie ma oddychać

Żyć nie ma"
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 07 maja 2006, 14:17

tanebo pisze:Niestety różnica wiekowa między rodzicami a dziećmi jest nie do starcia. Im starsi tym bardziej zapominają jak to sami byli młodzi...

a gówno prawda, moi sa po piędziesiatce i jakos świetnie mnie rozumieja, nigdy nie robili problemów.
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 07 maja 2006, 14:23

popieram moja matka jest wsciekla kiedy wychodze o 3 w nocy po to by ja odwiezc
A pytanie dlaczego nie nocuje u nas wyszlo od niej-no ale to akurat moja matka, bo jej to raczej widze nastawienie - co ludzie powiedza wiec musi byc w domu
Awatar użytkownika
Bluegrass
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Bluegrass » 07 maja 2006, 14:34

uhh u mnie jst podobnie. Jak nocujemy u siebie to tylko i wylacznie w oddzienych pokojach.Nawet wole z rodzicami na ten temat nie gadac bo i tak nie pozwola...Jestesmy ze soba 1,5 roku i spalismy ze soba tylko raz...ah tak mi tego brakuje bo milutko bylo :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 07 maja 2006, 15:16

DaKID pisze:bo jej to raczej widze nastawienie - co ludzie powiedza wiec musi byc w domu

rozwala mnie taka motywacja, bo ci ludzie to nic nie obia tylko w środku nocy nasłuchuja czy młoda panna do domu wróciła na reszte nocy czy nie
Bluegrass pisze:Nawet wole z rodzicami na ten temat nie gadac bo i tak nie pozwola...

a skad wiesz, ze nie pozwola ??
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 maja 2006, 15:22

Dzindzer pisze:
tanebo pisze:Niestety różnica wiekowa między rodzicami a dziećmi jest nie do starcia. Im starsi tym bardziej zapominają jak to sami byli młodzi...

a gówno prawda, moi sa po piędziesiatce i jakos świetnie mnie rozumieja, nigdy nie robili problemów.

jak byłem młody <aniolek> to obecna zona siedziała na mnie w szerokiej spudnicy , ale majtek po nia nie było ! <aniolek> zas mój ptak siedział w gniezdzie .Tesciowa zas ni diabła sie nieskapneła o co biega , mimo iż wchodziła do pokoju zapytac czy kawe ,czy cherbate .Co mialem zrobic...zrobiłem za dnia , noc mi do niczego potrzeban nie była ! <aniolek>
Dlatego pusicłem syna w góry na 4 dni z trzema kobietami <aniolek>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 07 maja 2006, 15:24

Dzindzer pisze:rozwala mnie taka motywacja, bo ci ludzie to nic nie obia tylko w środku nocy nasłuchuja czy młoda panna do domu wróciła na reszte nocy czy nie

nasluchuja czy nie - normalni ludzie maja to w dup... , tak samo jak to ze normalni ludzie spia a nie nasluchuja
no ale nie przeskoczysz, i rodzicow z takim podejsciem nie zlamiesz ;(
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 07 maja 2006, 15:35

Andrew pisze:Co mialem zrobic...zrobiłem za dnia , noc mi do niczego potrzeban nie była !
No tak. Do sexu to nocy nie trzeba ale do spania i budzenia sie w ramionach ukochanej osoby juz raczej tak, a o tym powstal ten temat raczej.
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 07 maja 2006, 15:43

tylko chodzi o to ze tym ow rodzicom czesciej sex chodzi widac po lbie niz nam i wszedzie go widza nawet w uscisku
Ja w zeszlym roku polozylem reka na udzie mojej dziewczyny kiedy jej matka byla obok, ale miala bryczesy a ona po powrocie ze stajni sie nasluchala :D :D
po 4 latach bycia ze soba :) i co tu mowic glupie, durne ? czy co ?
a od 5 lat sypiamy ze soba dobrze ze tego nie wie bo by zawalu dostala
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 maja 2006, 15:46

No! Moon , mysle ze teraz juz wszystko jasne <browar>
bandziorexxx
Początkujący
Początkujący
Postautor: bandziorexxx » 10 maja 2006, 14:23

Heh... ja tez mam ten problem z nocowaniem... moja mama jest strasznie przestarzala...:( niestety.... chcialabym czasem nocowac u chlopaka albo zeby on nocowal u mnie.... ale tak zebysmy mogli spac razem... w jednym lozku..... u niego nie byloby problemu.... jego rodzice by sie zgodzili.... biorac jeszcze pod uwage ze jestesmy razem juz prawie rok... ale u mnie!! hehe.... nie ma mowy o tym nawet....:( raz nocowal u mnie...ale w pokoju obok....:( potrzebuje jego bliskosci jak najczesciej.... i chcialabym moc sie przespac...juz nie mowie o seksie.... bo u mnie w domu nie udalo by sie chyba....hehe.... za cienkie sciany....:P ale tylko przespac sie!!! ehh..... ci rodzice....nic nie rozumieja.....:( mam 19 lat do cholery.... jestem pelnoletnia a traktowana jestem w domu jak mala dziewczynka.....:( pierwszy raz juz mam dawno za soba.... oczywiscie rodzice o tym nie wiedza....:P ehhh.... ja tez chce spac z moim chlopakiem!!! kiedy rodzice to zrozumieja w koncu?? :( <zalamka>
Savalas
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Savalas » 10 maja 2006, 14:40

"przestarzała"- boski tekst rada miesiąca- "....i wiem co zrobie, zamienie Matke na nowszy model" na układy niema rady, niektórzy rodzice niestety tego nie pojmą, ale zobaczycie jak będziecie mieli swoje dzieci czy będziecie tacy tolerancyjni i mili dla ich drugich połówek, i będzieta organizować noclegownie ;) :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 maja 2006, 14:48

zobaczycie jak będziecie mieli swoje dzieci czy będziecie tacy tolerancyjni i mili dla ich drugich połówek, i będzieta organizować noclegownie ;)

ja juz wiem, że bede dla mojego dziecka prawie taka sama jak moja mamusia dle mnie :P
Savalas
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Savalas » 10 maja 2006, 15:13

jak będe miał córke to do 18 roku życia z domu nie wyjdzie :D <diabel>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 maja 2006, 15:20

bandziorexxx pisze:mam 19 lat do cholery.... jestem pelnoletnia a traktowana jestem w domu jak mala dziewczynka.....
To ze jestes pelnoletnia nie znaczy ze dorosła i do traktowania przez rodzicow to nic nie ma. Jesli rodzice widza ze dziecko ma łeb na karku i mozna mu ufac to mu ufaja...
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 10 maja 2006, 15:23

Savalas pisze:jak będe miał córke to do 18 roku życia z domu nie wyjdzie

i uważasz, że to będzie dla niej dobre?
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
didi_16
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: didi_16 » 10 maja 2006, 15:49

DaKID pisze:powiem tak ja z moim slonkiem jestem 5 lat i ani razu u mnie nie nocowal-odwoze ja w nocy o 2, 3 i tak to juz jest, nie przeskoczysz, chodzi o podejscie rodzicow ktorzy sadza ze dzieki temu do niczego nie dojdzie :D, taka obluda :)

to i tak masz dobrze... moi o nocowaniu nawet nie chcą słyszeć. Nie podoba im sie nawet zbytnio to, że dziweczyna jeździ do chłopaka... i jeśli juz mnie puszczą to zazwyczaj 21-22 musze być w domu:/
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 10 maja 2006, 15:50

Przeciez Ona sie go wtedy pytac nie bedzie , no Lolli <aniolek> daj spokój
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 10 maja 2006, 15:50

ja jak będe mial dzieci..to nie będe specjalnie zabraniał..sam mialem rozum więc i moim dzieciakom go nie zabraknie..no a jakbym został dziadkiem no cóż :) ucieszyłbym się..
Niemniej moji rodzice mogliby się nie ucieszyć hyhy..gdyby teraz urodziła mi się pociecha jakaś :)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 10 maja 2006, 15:54

Andrew pisze:Przeciez Ona sie go wtedy pytac nie bedzie , no Lolli

ale ja nie chcę pisać od strony córki, tylko potencjalnego rodzica, endrju :-)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 maja 2006, 16:09

Pegaz pisze:no a jakbym został dziadkiem no cóż :) ucieszyłbym się..

bez wzgledu na to ile lat mieli by swiezo upieczeni rodzice ??
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 10 maja 2006, 16:35

A ja bym się czuła dziwnie, gdyby moja córka, czy syn, co jakiś czas przyprowadzali innego partnera na noc. No litości. Czasami trzeba pomyśleć o tym, jak rodzice mogą się czuć.
Facet mojej koleżanki u Niej nocuje, ale wtedy są sami w domu-mama na prośbę córki nocuje poza domem. Ale kumpela twierdzi, że swoim dzieciom na to nie pozwoli. Czemu? Nie wiem.

Dlatego, jak rodzice sobie czasami wyjadą, to wtedy można skorzystać. I tyle. Szukacie problemu nowego, bo mało Wam poważniejszych?
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 maja 2006, 17:00

Olivia pisze:A ja bym się czuła dziwnie, gdyby moja córka, czy syn, co jakiś czas przyprowadzali innego partnera na noc. No litości. Czasami trzeba pomyśleć o tym, jak rodzice mogą się czuć.
No to jest niezla glupota :D Moje bedzie moglo z facetem swoim sypiac u nas, ale stałym a nie ot takim jakims a potem z innym a potem z innym...
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 10 maja 2006, 18:06

Olivia pisze:A ja bym się czuła dziwnie, gdyby moja córka, czy syn, co jakiś czas przyprowadzali innego partnera na noc. No litości. Czasami trzeba pomyśleć o tym, jak rodzice mogą się czuć.

no dokładnie,"i w dupach się poprzewracało, tak"? <diabel> <diabel> Zrób to w furze/hotelu/swoim mieszkaniu, a nie pod moim dachem... <evilbat>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”