Przez analogie zamieńmy sie miejcami. Facet chce seksu a kobieta "boli mnie głowa"
smutne ale prawdziwe - tacy są mężczyźni
Moderator: modTeam
smutne ale prawdziwe - tacy są mężczyźniDrogie dziewczyny wyobraźcie sobie taką sytuacje to bedzie wam lepiej zrozumieź męską nature. Otóż nagle zawalił Ci sie świat, wszyscy sie od Ciebie odwrócili plecami, tracisz sens życia a jedyna osoba która CI została to twój chłopak. Noj co teraz - tak to jemu sie chcesz wypłakać, przytulić czy choćby złapać za rękę. A tu nagle słyszysz od swojego chłopaka "Kochanie nie dziś, boli mnie głowa, jutro"
Przez analogie zamieńmy sie miejcami. Facet chce seksu a kobieta "boli mnie głowa" smutne ale prawdziwe - tacy są mężczyźni

ZAufac jemu..on nie nalegal,ale wczesniej poruszalismy kilka razy ten temat..jak wspominam ten dzien,to okazuje sie,ze ja sie nie stresowalam tylko on...w koncu to pierwszy raz..oboje mielismy swiadomosx,iz moze nie wyjsc..w wiekszosci przypadkow nie wychodzi..a to bol..a to cos innego..itd..mozna by tu pisac i pisac..Madzia pisze:A propo Mysiorka to mój facet nalezy do tych 10%, którzy nie nalegają. Bo on nic na ten temat nie mówił nie było zadnych pytań z jego strony zadnego nakłaniania nic....(prawde mówiąc nawet wtedy zastanawiałqm sie czy jest z nim wszytsko oki)
Fakt zaczeliśmy sie spotykac bardzo wczesnie miałam 14 latek ale kochaliśmy sie po 3 latach bycia ze sobą i przez te 3 lata do niczego nawet raz mnie nie namówił. Wtedy wydawało mi sie to głupie bo myślałam "ze chłopak powinien" pierwszy tego chcieć a tu sie okazało inaczej.
Dzięki temu wiem ze mnie kocha bo jak sam powiedział nic nie mówił bo wiedział ze dla mnie to wazne i dlatego nie chciał mnie niczym przymuszać, nie chciał mnie skrzywdzić

Mysiorek pisze:A może to oni są ci rozsądni i są w stanie mentalnie współgrać z partnerką razem z jej obawami i troskami. Mimo iż mają notoryczny wzwód jak namiot cyrkowy nie nalegają i nie cisną na sex.
Arkady pisze:Gdybym ja był w wieku Twojego faceta, to też bym pewnie nie nalegał Ciekawe co by było, gdyby chłopak przekroczył 20-stkę i musiał czekać powiedzmy rok czasu bez skutku. Nie wierzę, żeby nie nalegał.

Marisa pisze:Dziewczyny boja sie braku szacunku ze strony partnera , bólu

moskirz pisze:dodałabym jeszcze - rozpowiadanie kumplom jaki to ja nie byłem a ona co zrobiła i jaka była.....

Łukasz17;) pisze:czego tak naprawde boją sie dziewczyny przed pierwszym razem z swoim partnerem..
Arkady pisze:Osobiście nie znam faceta po 20-stce, który zwierzałby się ze szczegółami ze swojego życia intymnego
Aż do granicy niesmaczności Kocham go i wiem że to tej jedyny, na resztę życia.
Arkady pisze:Violet mogę zapytać ile masz lat Ty i Twój chłopak? Zawsze w takiej sytuacji zastanawiam się dlaczego tak jest, że ludzie się kochają, ufają sobie, są ze sobą tak długo i któraś ze stron nie jest gotowa na seks. (...) Rozumiem, że do pieszczot między wami dochodzi?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 615 gości