Przez analogie zamieńmy sie miejcami. Facet chce seksu a kobieta "boli mnie głowa"

Moderator: modTeam
Drogie dziewczyny wyobraźcie sobie taką sytuacje to bedzie wam lepiej zrozumieź męską nature. Otóż nagle zawalił Ci sie świat, wszyscy sie od Ciebie odwrócili plecami, tracisz sens życia a jedyna osoba która CI została to twój chłopak. Noj co teraz - tak to jemu sie chcesz wypłakać, przytulić czy choćby złapać za rękę. A tu nagle słyszysz od swojego chłopaka "Kochanie nie dziś, boli mnie głowa, jutro"
Przez analogie zamieńmy sie miejcami. Facet chce seksu a kobieta "boli mnie głowa" smutne ale prawdziwe - tacy są mężczyźni
Madzia pisze:A propo Mysiorka to mój facet nalezy do tych 10%, którzy nie nalegają. Bo on nic na ten temat nie mówił nie było zadnych pytań z jego strony zadnego nakłaniania nic....(prawde mówiąc nawet wtedy zastanawiałqm sie czy jest z nim wszytsko oki)
Fakt zaczeliśmy sie spotykac bardzo wczesnie miałam 14 latek ale kochaliśmy sie po 3 latach bycia ze sobą i przez te 3 lata do niczego nawet raz mnie nie namówił. Wtedy wydawało mi sie to głupie bo myślałam "ze chłopak powinien" pierwszy tego chcieć a tu sie okazało inaczej.
Dzięki temu wiem ze mnie kocha bo jak sam powiedział nic nie mówił bo wiedział ze dla mnie to wazne i dlatego nie chciał mnie niczym przymuszać, nie chciał mnie skrzywdzić
Mysiorek pisze:A może to oni są ci rozsądni i są w stanie mentalnie współgrać z partnerką razem z jej obawami i troskami. Mimo iż mają notoryczny wzwód jak namiot cyrkowy nie nalegają i nie cisną na sex.
Arkady pisze:Gdybym ja był w wieku Twojego faceta, to też bym pewnie nie nalegał Ciekawe co by było, gdyby chłopak przekroczył 20-stkę i musiał czekać powiedzmy rok czasu bez skutku. Nie wierzę, żeby nie nalegał.
Marisa pisze:Dziewczyny boja sie braku szacunku ze strony partnera , bólu
moskirz pisze:dodałabym jeszcze - rozpowiadanie kumplom jaki to ja nie byłem a ona co zrobiła i jaka była.....
Łukasz17;) pisze:czego tak naprawde boją sie dziewczyny przed pierwszym razem z swoim partnerem..
Arkady pisze:Osobiście nie znam faceta po 20-stce, który zwierzałby się ze szczegółami ze swojego życia intymnego
Kocham go i wiem że to tej jedyny, na resztę życia.
Arkady pisze:Violet mogę zapytać ile masz lat Ty i Twój chłopak? Zawsze w takiej sytuacji zastanawiam się dlaczego tak jest, że ludzie się kochają, ufają sobie, są ze sobą tak długo i któraś ze stron nie jest gotowa na seks. (...) Rozumiem, że do pieszczot między wami dochodzi?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 140 gości