i z tym sie zgodze. chociaz zdarza sie, to nie lubie sama tego robic....Blazej30 pisze:[Kobiety traktują sex głębiej...
Masturbacja czy sex
Moderator: modTeam
-
- Weteran
- Weteran
- Maniak
Ciekawski pisze:Dosłownie rzecz biorąc - tak właśnie jest, KermitTraktują go głębiej.
My natomiast wynioślej - odwiecznym prawem natury

Masturbacja natomiast jest płytka i powierzchowna - w obu przypadkach
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
ja tez nie, no ale moze Olivia jest rownie zimna biologicznie jak z psychicznie...
To nie to. Ja po prostu nigdy nie odczuwałam potrzeby, by zadowalać sama siebie. Całej reszty potrzebuję.
A co do mojego zimna biologicznego, jak i psychicznego. Nie będę komentować, bo mnie nie znasz osobiście, więc Twoje bezpodstawne przypuszczenia mało mnie wzruszają.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Lawrence pisze:i wygorowanych [chyba] wymagan wzgledem faceta
Nie, nigdy nie miałam wygórowanych wymagań, co do faceta. Tzn miałam, ale to było tak dawno, że już tego nie pamiętam.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Lawrence pisze:Olivka, tu chodzi o Twoja niezrozumialosc co do gier i innych fascynacji meskich
Akurat co do tego jestem bardzo wyrozumiała, może aż za bardzo.
Bardzo lubię sex, bo któż go nie lubi, kto zasmakował? Ale nie potrzebuję się masturbować. Póki co, bo nie należy nigdy mówić "nigdy".
"Miarkuj złość.
tanebo pisze:Mają po prostu mniejszy popęd biologiczny więc nie potrzebują masturbacji.
Ale przecież kobietom masturbacja jest w porównywalnym stopniu potrzebna. Choćby po to, by poznać własne ciało, pragnienia. Są kobiety, które tylko przy masturbacji osiągnęły orgazm.
"Miarkuj złość.
vice pisze:wystarczy mi to co robi mój mężczyzna...
Czyli czujesz potrzebę seksu. A jak faceta zabraknie...?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
cubasa pisze:A jak faceta zabraknie...?
Nie mozna wszystkiego uzależniać od sexu. Jak faceta braknie, trudno.
Kiedyś rozmawiając z 28-letnim facetem, zapytałam, czy się masturbuje. A On mi odpowiedział: "Już z tego wyrosłem".
"Miarkuj złość.
Olivia pisze:Nie mozna wszystkiego uzależniać od sexu. Jak faceta braknie, trudno.
a jak mi sie chce, to dlaczego mam sobie nie sprawiac przyjemnosci. Potrafie sama siebie doprowadzic do orgazmu, wiec nie bede siebie tej przyjemnosci pozbawiac.
Kobieta sama powinna poznac najpierw swoje cialo, aby dobrze pozniej jej bylo z facetem.
Olivia pisze:Kiedyś rozmawiając z 28-letnim facetem, zapytałam, czy się masturbuje. A On mi odpowiedział: "Już z tego wyrosłem"
Phi ! sranie w banie

Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
jakby nie mial kobiety przez dluzej niz miesiac i by sobie nie zwalil to by mu jajka eksplodowaly, albo by mial cale gacie w spermie po nocnych zmazach, no chyba ze kastrat albo impotent.
Dlatego też wydało mi się to dziwne, ale nie wnikałam bardziej w ten temat.
"Miarkuj złość.
TFA pisze:Pozatym przetrzymywanie materialu genetycznego przez dlugi okres czasu bez "przeczyszczenia" moze powodowac bolesne zapalenia jader i znacznie zwieksza ryzyko raka jader i nie sa to stereotypy.
To samo się nie przeczyszcza?
Jesli nie to znaczy, ze walenie konika było zaplanowanie odgórnie
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Yasmine pisze:Nigdy nie masz chcicy ? Nie czujesz napiecia ? Nie chcesz sie rozladowac ? NIGDY
A czy ja to napisałam? Nieraz o mało nie łażę po ścianach. Ale nigdy nie odczuwam potrzeby, by to napięcie rozładowywać w taki sposób.
"Miarkuj złość.
TFA pisze:Rozumiem ze jestes prawiczkiem, otoz powiem Ci ze jest kurde no i to duza ! przedewszystkim w doznaniach psychicznych.
Sam fakt, ze zalozyl ten temat, swiadczy o tym ze jest prawiczkiem...

Nie wiem, tylko powtarzam zaslyszaną opinię...

eat me
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”