Czuły dotyk

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 16 lut 2006, 09:54

ptaszek pisze:I znów myślami wracam do mojego nowego olejku do masażu... Afrodyzjakowy zapach :D

Wypróbuj i powiedz jak wrażenia. Jesli warto kupić to podziel się marką <mruga>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 16 lut 2006, 10:08

ForsakenXL pisze:
ptaszek pisze:I znów myślami wracam do mojego nowego olejku do masażu... Afrodyzjakowy zapach :D

Wypróbuj i powiedz jak wrażenia. Jesli warto kupić to podziel się marką <mruga>

Nie ma sprawy ;) Już samo wąchanie mi sprawia przyjemność... trudno określić zapach, ale czuć tu domieszkę parafiny i czegoś ostrego, co przywodzi na myśl orient, kadzidełka, blask świec, itp. Sam olejek to "PLANET SPA: secrets of india" z Avonu (tyle że obecnie dostępny jest tylko w ofercie netto dla konsultantek za 5,90... potem już za 3,90).... Oczywiście jeszcze rzecz gustu ;)

Hm... właśnie mam go przy sobie i się delektuję.... Tak więc erotyczny masaż można wzbogacić podobnym cudeńkiem, a może być jeszcze lepiej :D (aż się trochę rozmarzyłam.... a ten mój w pracy :( )...
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”