Mamy problem z dziewczyną

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 15 sty 2006, 04:02

hihi ja generalnie chyba wolalabym tesciowa :P sama nie wiem ;)
moj facet mieszka z mama i siostra i generalnie ma z rodzina fajne uklady, jego mama go sama dopytywala o zabezpieczenie i w ogole ;) mysle ze ona po rpostu ma zdrowe podejscie do tego, a moi rodzice patrza wiadomo jak na coreczke :P

czemu nie spie? bo to moje pory wlasnie :P
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
GUMIŚ
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: GUMIŚ » 15 sty 2006, 04:05

No własnie i wyobraź sobei, że na swoją córeczke też patrzą inaczej, no i dlatego też ona woli być u mnie niz u siebie, bo u mnie mamy, łucznik, kompa, no i siebie tylko dla siebie.

Mówisz, że Twoje pory?? hehe ja miałem iśc spac dwie godziny temu, ale jakoś mnie tutaj zaciągło hehe i tak już się placze, ale już zaraz musze lecieć :) Pozdro <browar>
Zaraz przyjedzie szef i ubijemy ten interes... Szafa gra :)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 15 sty 2006, 04:12

No wlasnie :) Generalnie faceci maja latwiej ;)

ja tez mialam juz dawno isc spac ale jakos tak siedze :) ejsli sie kaldziesz to dobranoc :)
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”