Problem

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maciej
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Maciej » 12 sty 2006, 10:37

tak ze jak widzisz onanizowanie sie nie jest zla rzecza i jak chyba narazie kazdy napisal ze to robi wiec ... tylko zgadzam sie ze w szczegolnych przypadkach moze on miec ujemne skutki - ze podczas sexu kobieta bedzie musiala sie natrudzic zeby Cie "doprowadzic" hehe ale to tez ma plusy :P - przyjemnoisci nigdy za wiele i niech sie troche bawi z Toba :P a wiec ... zapraszamy do dalszych praktyk :P heheh
Ciekawski pisze: Słowo 'Kocham' nie jest przecież równej wagi co 'Kiełbasa'.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Awatar użytkownika
Chlopak89
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chlopak89 » 12 sty 2006, 10:44

Maciej pisze:tylko zgadzam sie ze w szczegolnych przypadkach moze on miec ujemne skutki - ze podczas sexu kobieta bedzie musiala sie natrudzic zeby Cie "doprowadzic"

Ja bym powiedzial ze to plus jest bardzej... :P
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 12 sty 2006, 11:38

smokarz pisze:i o smak o smak tez !

sok z anansów Rulezz <aniolek2>

a poważnie: to wydaje mi się że częstość masturbacji zalezy od temperamentu seksualnego. Jak byś miał dziewczę pewnie czesto byś chciał sie z nią kochać.

Choć mi sie wydaje że jakbyś mocno mocno z tym przesaadał to mógłby być problem.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 12 sty 2006, 11:41

Problem to by był, gdyby miał dziewczynę, mógł z nią do woli, a i tak dorabiał na boku (albo w skrajnych przypadkach wolał sam).
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”