aro pisze:Całkowicie popieram Anie Muche
a co tam nam Mucha powiada ?
aro pisze:Ja po prostu nienawidze palenia
ja tez <browar>
Moderator: modTeam
Yasmine pisze:a co tam nam Mucha powiada ?
aro pisze:Właśnie Ania Mucha powiedziała że palacze w Polsce zabijaj 11 000 niewinych niepalących osób rocznie poprzez bierne palenie.
aro pisze:Mucha namawia Relige żeby wprowadził ustawę o całkowitym zakazie palenia w klubach pubach i w innych miejscach.
aro pisze:Minister zdrowia zadeklarował że zacznie działać w tym kierunku.
HHHHHHUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAA
aro pisze:W Nowym Yorku jest całkowity zakaz paleniaw klubach i nietylko - żadnych bankructw nie ma.
aro pisze:I sam Religa mówi że to głupota.
aro pisze:a polscy palacze zabijają rocznie 11 000 niewinych polaków którzy z paleniem nie chcąmieć nic wspólnego.
aro pisze:a polscy palacze zabijają rocznie 11 000 niewinych polaków którzy z paleniem nie chcąmieć nic wspólnego.
aro pisze:wprowadził ustawę o całkowitym zakazie palenia w klubach pubach i w innych miejscach.
aro pisze:W Nowym Yorku jest całkowity zakaz paleniaw klubach i nietylko - żadnych bankructw nie ma.
aro pisze:że wy jesteście nierozsądni nie znaczy że innych musicie zabijać.
aro pisze:Mucha namawia Relige żeby wprowadził ustawę o całkowitym zakazie palenia w klubach pubach i w innych miejscach.
Sir Charles pisze:Wszystko jest kwestią wolnego wyboru a nie idiotycznych zakazow, ktore moga tylko rozwscieczyc spoleczenstwo.
aro pisze:Kluby wcale nie zbankrutują.
Bo wiele osób nie chodzi tylko dlatego do klubów bo tam się pali.
aro pisze:O czym ty w ogóle mówisz kogo rozwścieczyć palaczy czy społeczeństwo
aro pisze:Narazie naprawdę osoby niepalące czują sie teraz prześladowane
aro pisze:Moon jakie miejsca na wypoczynek i relaks wybierasz tam gdzie jedzie siarką pod kominami czy w czystm powietrzumorskim górskim czy leśnym??
aro pisze:Zrozumcie że palenie to jest zło z którym trzeba walczyć,
aro pisze:Zresztą o czym my dyskutujemy nam w szkole mówią wprost: że palenie to jedna z najgłupszych rzeczy jaką człowiek mógł wymyśleć.
aro pisze:Może wszystko jest dla ludzi ale niekóre rzeczy dla ludzi są dobre a niektóre złe.
Palenie jest dla ludzi złe i ma katasrofalne skutki. Nie ja jeden tak twierdze
aro pisze:O czym ty w ogóle mówisz kogo rozwścieczyć palaczy czy społeczeństwo.
Gdybyś robiąc to nie szkodził innym to rozumiem ale w tym przypadku działasz na szkodę innych.
Powiedz czy byłbyś zadowolony gdyby twój sosiad był zbieraczem i magazynował w domu złom uranowy albo jakies niewypały. Przecież to jego dom jego podwórko. Więc widzisz że nie wszystko jest kwestią wolnego wyboru.
aro pisze:Zrozumcie że palenie to jest zło z którym trzeba walczyć, które szkodzi nam wszystkim(chyba nie powiecie że to jest dobre po prostu jesteście już zniewoleni, bo jaki dorosły rozsądny człowiek dzień po dniu z premedytacją zabija siebie i innych)
aro pisze: Dla nas niepalących, którzy idą na dyskoteke się pobawić i zrelaksować(do klubów zbytnio jeszcze nie chodze) jest to idealne porównanie.
jabłoń pisze:Palacze którzy się cieszą/są dumni z tego, że palą to głupki, szpanerskie wsioki i szkodniki Zly
jabłoń pisze:Ale żeby zrobić z siebie nałogowego palacza (bo dopiero taki ma przyjemność z palenia) trzeba się długo na początku starać i zmuszać żeby wdychać ten dym.... i po co?
moon pisze:jabłoń napisał/a:
Ale żeby zrobić z siebie nałogowego palacza (bo dopiero taki ma przyjemność z palenia) trzeba się długo na początku starać i zmuszać żeby wdychać ten dym.... i po co?
No nie za bardzo. Raczej nieco odwrotnie. Wpierw ma sie z tego przyjemnośc - ot taki papierosek tylko do piwa, tylko po obiadku tylko jak sie wkurzy ktos - dla przyjemnosci jednorazowej.
NO coś Ty?? Ja się tylko raz porządznie zaciągnęłam i myślałam, że rzygnę, uduszę się itp. itd. Ale widać i organizmy mamy różne...
Ja znam i takie przypadki, że mimo pierwszego nieudanego razu (że tak to ujmę) osoby te zostały nałogowymi palaczami usmiech
jabłoń pisze:Ja się tylko raz porządznie zaciągnęłam i myślałam, że rzygnę, uduszę się itp. itd. Ale widać i organizmy mamy różne...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 196 gości