O r g a z m :

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 gru 2005, 15:53

broken18 pisze:Jest jeszcze inna metoda, ale pewnie mężczyźni na tym forum znienawidzą mnie za to Więc

nie wiem jak faceci, ale ja cie nie zrypie. Dla mnie ta metoda jest całkiem dobra. niech nakłoni faceta do wprowadzenia czegos nowego, niech sama tez wprowadza takie różne zmiany
mycha
Początkujący
Początkujący
Postautor: mycha » 10 gru 2005, 18:22

A ja bym proponowała żebyś spróbowała poznać swoje ciało...może właśnie jakieś delikatne pieszczoty albo sama spróbuj zoboczyć jaki dotyk i gdzie sprawia Ci radość no i oczywiście co już wcześniej mówili pogadaj z facetem ale bardziej tak jak proponowała Broken....ja osobiście bym polecała spokojny seksik nie koniecznie przy świecach ale przy dużej dawce rozlużnienia..pomaga!!!
Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 15 gru 2005, 11:16

nie potrafie zrozumiec jak można uprawiać sex od 1,5 roku - udawając orgazm... przecież tpo jakaś glupota... domyślam się że dość dlugo jesteście razem wiec czemu otawrcie nie pogadacie przeciez to toj ukochany facet....
ja z moim facetem o wszystkim gadam nawet o braku orgazmu i staramy się cos robic w tym kierunku a nie udawać że wszystko jest OK...nie dziwie się, że sex ci nie sprawia przyjemności jesli oszukujesz i jego i siebie...
Dziewczyno zastanów sie co robisz !!!!

bbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuu :>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”