wazna sprawa pomocy

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 lis 2005, 18:34

TFA pisze:Dodam tylko, ze jak kobieta jest tzw. "kłoda" to i z najlepszym kochankiem na swiecie orgazmu nie osiagnie, to jest problem wielu kobiet ze niepowodzenie za brak orgazmu zwalaja zawsze na faceta a nie na samych siebie ;P I potem takie gadaja ze wszyscy faceci sa do bani bo jej zaden nie zaspokoil, a one po prostu nie posiadaja tej umiejetnosci. Zatem wiekszosc z tych niezadowolonych z facetow powinna sie nauczyc osiagania orgazmu, a nie ze to facet powinien sie uczyc im go dawac :D

To jest dosc ciekawy wywód ! <browar>
kobieta która sie nie masturbuje (masturbowała) nie potrafi sama z sobą / dac sobie orgazmu , ma i z tym kłopoty gdy w gre wejdzie facet ! i choć to nie regóła , to tak jest .
Kobieta która wie jaka droga prowadzi ja do orgazmu , nakieruje na tą drogę swego faceta !
Baczny obserwator kobiet , taki co to miał ich wiele , ma zas łatwiejszą drogę do wyuskania drobiazgów co porowadi daną kobiete do osiagniecia szczytu . Są i tacy , co sie urodzili z tym darem ! ale w naturze jest tak , ze trzeba poznać swoje ciała dokładnie i dopiero w tedy jest dobrze !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 14 lis 2005, 04:56

ehh chill out ... ja nienapisalem ze w ogóle ... raz sie dojdzie raz sie niedojdzie -.-
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 16 lis 2005, 23:48

Dla mnie ta dziewczyna ma spory problem <pijak> nasluchala sie jakis glupot na babskich nasiadowkach to po pierwsze. Po drugie ona sie boi miec orgazm, za niedlugi czas wmowi Ci (autorze tematu) zebys ja za uchem drapal , bo to lepsze od pieszczot lechtaczki <pijak>
Koniec
<aniolek2>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”