Czytajcie !!! i odpowiadajcie na moje watpliwości :)
Moderator: modTeam
-
złotooka kotka
- Weteran

I to stwierdza facet, ktory podobno zna sie na metodach naturalnych? =='
W koncu pisze, ze dostaje zawsze przed 30. (mimo, ze ma nie do konca uregulowana)
No i nie skonczyli w srodku.
Ja wiem, ze i w drewnianym kosciele cegla moze spasc na lep, ale nie przesadzajmy...
W koncu pisze, ze dostaje zawsze przed 30. (mimo, ze ma nie do konca uregulowana)
Ja wiem, ze i w drewnianym kosciele cegla moze spasc na lep, ale nie przesadzajmy...
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
troche za późno co prawda na rady:
ale nawet jak sie nie kończy w środku, to jest szansa na "zalanie formy" dzieki kropelkom które zawsze wydostają sie już w trakcie (jeszcze przed injection).
Moim zdaniem żeby korzystac z naturalnych metod antykoncepcji trza być w tym temacie "oblatanym", bo inaczej to rosyjska ruletka. Trzeba dobrze poznac swoje ciało, a nie zadac pytanie czy był gol.
Gol był, ale sędzia nie uznał bo robinho był na "spalonym".
ale nawet jak sie nie kończy w środku, to jest szansa na "zalanie formy" dzieki kropelkom które zawsze wydostają sie już w trakcie (jeszcze przed injection).
Moim zdaniem żeby korzystac z naturalnych metod antykoncepcji trza być w tym temacie "oblatanym", bo inaczej to rosyjska ruletka. Trzeba dobrze poznac swoje ciało, a nie zadac pytanie czy był gol.
Gol był, ale sędzia nie uznał bo robinho był na "spalonym".
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
złotooka kotka pisze:I to stwierdza facet, ktory podobno zna sie na metodach naturalnych? =='
tak, to pisze własne facet co sie na tym zna ! przed 30 -tym czyli kiedy , 26, 27,28,29 -tego?
nie regularny okres moze ! wpłynać na przesówanie sie owulacji , dlatego napisalem, ze zagrała w ruletkę ! bowiem nie wie czy w jego sluzie znajdują sie plemniki , a podejrzewam ze mogą sie znajdować i raczej sie znajdują !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Sory za wtrętną odzywke ale-Gumek nie było
??
no raz to słyszałem że się może zdarzyć a czy więcej?
exacly..
sophie pisze:Miesiaczke mozna tez miec po zajsciu, heh, nie ze chce straszyc, ale tak bywa...
A na przyszlosc, radze sie zabezpieczyc, no chyba, ze chcesz juz dzieci...
no raz to słyszałem że się może zdarzyć a czy więcej?
Andrew pisze:zagrała w ruletkę !
exacly..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- Wstreciucha
- Weteran

.... a wiec dzis współzyłam drugi raz z moim chłopakiem, no ale niestety albo stety stosunek odbył sie bez żadnego zabezpieczenia... no i oczywiscie mamy obawy czy mogło zajść do zapłodnienia (musze dodac, iż stosunek nie skonczył sie w środku), poza tym niedługo powinnam dostac miesiaczke i [ zapewno bedzie mi sie spózniac ] ale jednak strach jest
Z calym szacunkiem ale prosze Cie przeczytaj swojego posta
Twoje stety lub niestety pokazuje na samym wstepie jak w zasadzie gleboko w doopie masz to co dyktuje ci logika - poszlas bzykac sie bez gumy + swiadomosc ze na "kalendarzyku" nie mozna polegac pozwolilas mu skonczyc w sobie. Szukasz w nas poparcia dla swojej glupoty? Jak zachowalam sie nieodpowiedzialnie z pelna premedytacja to nie zakladam tematu o tym na forum , bo to raczej powod do wstydu a nie do dumy. Rozumiem ze chcialas sie podzielic tym co przezywasz, ale wzbudzasz u mnie litosc nie z uwagi na to ze byc moze jestes w ciazy, tylko dlatego ze ...
szkoda slowTe same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wstreciucha, normalnie w koncu ktos napisal w tym temacie to co ja chcialam napisac
<browar>
Ja nie rozumiem jak sie mozna bzykac bez zapezbieczenia, wiedzac,ze istnieje ryzyko ciazy, gadac o tym jakby to bylo nic nieznaczace cos a dopiero pozniej myslec ? Gdzie tu odpowiedzialnosc i jakiekolwiek myslenie ?
<browar>
Ja nie rozumiem jak sie mozna bzykac bez zapezbieczenia, wiedzac,ze istnieje ryzyko ciazy, gadac o tym jakby to bylo nic nieznaczace cos a dopiero pozniej myslec ? Gdzie tu odpowiedzialnosc i jakiekolwiek myslenie ?
można bzykac sie bez zabezpieczenia tylko wtedy nie ma sensu zakładać takiego tematu..jak zresztą wstręciucha napisała,niemniej zycze tej dziewczynie jak najlepiej i na przyszłośc zabezpieczania sie odpowiednio że by później sobie w życiu nie zarzucala a mogłam tak zrobić..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Yasmine pisze:Andrew napisał/a:
ciekawe co sie dzieje jak macie chceć na siebie na wzajem , a pod reką zadnego zabezpieczenia
tabletki - moge zawsze i wszedzie, bez zbednego stresu
To najlepsze rozwiązanie. A jesli nie- to przeciez mozna sie kochac nie odbywając pełnego stosunku.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
- Wstreciucha
- Weteran

pozwolilas mu skonczyc w sobie
nigdzie tak nie napisała !
wiem
ostatnio malo sypiam, mam klopot z "czytaniem"
Andrew pisze:Rany ! nigdy nie grałas wysoko w ruletkę ! skakałas na "banji"
nie podoba mi sie porownanie ewentualnej ciazy z czyms takim
Andrew pisze:Jestescie zbyt przewrazliwieni , ciekawe co sie dzieje jak macie chceć na siebie na wzajem , a pod reką zadnego zabezpieczenia , wcale sie nie kcohacie ? no to gratuluję !
nie wierze ze to napisales , tak jakby brak gumy pod reka oznaczal brak bzykania bo natomiast to oznacza nieuchronnie ciaze
jesuuuu troche kreatywnosci to bym uzywala plastrow, wkladek czy innych dosc skutecznych zabezpieczen. Jestem bardzo przewrazliwiona i dla mnie nierealne jest bzykanie sie bez zadnego zabezpieczenia.
<browar>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”