Ilu Z Waszych facetów to Satyrzy (Nimfomani)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 16 paź 2005, 13:16

jak to było? mezczyzne poznaje sie po tym jak konczy? no to ten skonczyl ekstra <brawo1>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 16 paź 2005, 14:07

kto płodzi takich ludzi? jezzzuuu dajcie mi bron to strzele sobie kulke w łeb....

mamy ci bić brawa, ze sie kochasz 3x dziennie?? <brawo1> i Ty sie uwazasz Nimfomanem? 8)
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 paź 2005, 14:28

Amenhotep pisze:

to jest tak ze jak bedzie mi jakiś koleś opowiadał jaki to on w łóżku nie jest zajebisty (typowe u niektórych facetów - swoja drogą to ponoć 90 % z nas koloryzuje opowiadając jacy to nie jesteśmy męscy w łóżku) posiadając wiedze którą mam i którą próbuje wzbogacić, będe bardziej umiał ocenić trafnie czy koleś choć połowe tego co mówi, nie wymyslił, bąć co gorsza (mitomania) - wierzy w to co mówi (kłamie)

tu sie jednak niczego nie dowiem za bardzo, jedynie 2 osoby napisały coś co jest związane z tym o co pytam, z tym o co mi chodziło.

To w koncu chcesz wiedziec ile razy na dzien sie kocham , czy ? ...czy jestem dobry w łóżku czy tez nie ??
Faceci to jak juz "erotomani" <aniolek2>
nimfomanka , to tak jak feministka ....to drugie słowo nie do sie odniesc do facetów <browar>
Napisze ci wiec tak jak by to pisała moja zona o mnie , wiec z jej perspektywy !
Zboczeniec , chcacy sexu prawie ciagle i w kazdym miejscu
nie dajacy nocy przespac spokojnie
ile razy sie kocham na dzien ?? kiedyś nawet po 5 razy i to non stop jak rok długi ! teraz juz z racji wieku conajmnej raz dziennie dalej jest
czy jestem dobry w łozku ? z perspektywy mojej , w odniesieniu do zony , to chyba nie !! bowiem gdyby jej ze mna było dobrze to co by miala za problem kochac sie ze mna ?. Z perspektywy kochanek? chyba tak , bo jak by było inaczej to by ze mną nie były i nie inicjowały sexu .
Coś jeszcze Cie interesuje ?? :>
I skoro jestes taki bystry , to wiesz ze odpowiedzi w tej kwesti są wzgledne <browar>
KTO SIE PRZEZYWA ...TEN SIE TAK NAZYWA
Ostatnio zmieniony 16 paź 2005, 14:33 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 16 paź 2005, 14:31

Przeciez i tak koloryzujesz, wiec co mu z Twojej wypowiedzi :D
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 paź 2005, 14:34

TFA pisze:Przeciez i tak koloryzujesz, wiec co mu z Twojej wypowiedzi :D

W ZADNYM WYPADKU !
choć zawsze mozna to zarzucić
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
czikin
Początkujący
Początkujący
Postautor: czikin » 18 paź 2005, 12:40

hahahaa.. :]]]
troszke Amenhotepa poniosło. Biendy pewnie sie czerwony zrobił para zaczęła mu uszami lecieć

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”