a nie odczuwasz znuzenia? tym cialem? non stop mozesz widziec ja nago itd wiec dla niektorych mezczyzn przynosi to pozytywny efekt
dla Ciebie? może powiesz coś więcej? Bo na razie jakoś facetom to się nie podoba
moża nas uświadomisz??
Moderator: modTeam
a nie odczuwasz znuzenia? tym cialem? non stop mozesz widziec ja nago itd wiec dla niektorych mezczyzn przynosi to pozytywny efekt
Albercik pisze:ale żeby zaraz k****??
.mrt pisze:Kochaliśmy się, związując się. A przed była romantyczna kolacja przy świecach, on wjechał na białym koniu i związał mnie delikatnie wiankiem z kwiatków, po czym sie kochaliśmy...
cubasa pisze:W końcu faceci to wzrokowcy
moon pisze:Nie wszyscy, nie wszystcy.
Tak jak i kobiety. Ja nie facet, a też typowy wzrokowiec
megami pisze:ja też. wydaje mi się że wymyślili to faceci, żeby nie musieli takl dbać o siebie itd hihi
mrt pisze:Gdybym miała wskazać 100-procentową kobietę na tym forum, to byłaby to Moon właśnie
moon pisze:Twoim zdaniem w tym temacie mozna się podetrzeć
Albercik pisze:faktu jaka jesteś
moon pisze:Bo w większości przypadków wasze zdanie się dla mnie na mój temat nie liczy.
oceniam tylko na podstawie Twoich postów co raczej jest mało miarodajną miarką do oceny człowieka:
megami pisze:gdyby faceci byliby znużeni ciałem dziewczyny(albo odwrotnie) to mogli by się kochać bez rozbierania całkowitego!!! wystarczyłoby zsunąć spodnie...
ekke pisze:facet uwielbia patrzeć na ciało kobiety!
mrt pisze:A swoją drogą to ja jestem ciekawa, co ci wszyscy, którzy piszą, że oni to "się kochają" i wszystko tak ładnie, higienicznie i romantycznie wygląda, będą robić z tymi swoimi partnerami za 5 lat w łóżku. Albo umrą z nudów, albo zasłodzą się na śmierć, albo facet będzie łaził na boki. A na boku to już może nie będzie tak romantycznie, ale za to jak dobrze!
mrt pisze:A swoją drogą to ja jestem ciekawa, co ci wszyscy, którzy piszą, że oni to "się kochają" i wszystko tak ładnie, higienicznie i romantycznie wygląda, będą robić z tymi swoimi partnerami za 5 lat w łóżku. Albo umrą z nudów, albo zasłodzą się na śmierć, albo facet będzie łaził na boki. A na boku to już może nie będzie tak romantycznie, ale za to jak dobrze!
TFA pisze:moon pisze:Ok, ja się rżnęła, pieprzyłam, sexiłam, kochałam, pucałam, szturchałam...k*** mac co za pieprozna różnica?Ty sobie tak mówisz kto inny inaczej.
Czasami jak Cie czytam to sie zastanawiam czy to pisze facet czy kobieta.
TFA pisze:Nie, chodzilo o "k*** mac" i sposob wypowiedzi
moon pisze:TFA napisał/a:
Nie, chodzilo o "k*** mac" i sposob wypowiedzi
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 183 gości