Madziunia pisze:, jeden buziak czy pieszczota i już byłby rozgryziony
Zależy na kogo sie trafi
Moderator: modTeam
mrt pisze:kompletnie zielonej iść z kimś kompletnie zielonym pierwszy raz do łóżka i wszystkiego we dwójkę się uczyć.
Hardcore pisze:no tak wyglądał mój pierwszy raz ale ona okazała się bardziej zielona i za wiele się razem nie nauczyliśmy, bo po tym razie się już praktycznie nie widzieliśmy...
TFA pisze:amietajcie ze wy tez tacy kiedys byliscie ! i was tez kiedys ktos musial uczyc i tak samo mogl myslec o was, ze beee jest niedoswiadczona, nie lubie takich !
TFA pisze:bo widze ze duzo tutaj EGOISTOW seksualnych ze ja moge a inni to beee
TFA pisze:Sluchajcie! glownie Ci co nie lubia prawiczkow, niedoswiadczonych osob itd. Pamietajcie ze wy tez tacy kiedys byliscie ! i was tez kiedys ktos musial uczyc i tak samo mogl myslec o was, ze beee jest niedoswiadczona, nie lubie takich ! zatem troche wyrozumialosci, bo widze ze duzo tutaj EGOISTOW seksualnych, ze ja moge a inni to beee, tez bylyscie\byliscie kiedys dziwicami\prawiczkami i a nie od razu doswiadczonymi seksualnie osobami, bo wiekszosc to chcialaby miec podanych na tacy doswiadczonych, przeciez ich tez ktos musial "doswiadczyc" i uczyc. To tak samo jak sie dziwic co robi chudy facet na silowni i sie z niego przypakowani smieja, a sami tacy byli kiedys, to taka analogia.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 194 gości