kobiecy wytrysk
Moderator: modTeam
Widziałem kiedyś filmik na którym kobieta doprowadza się wibratorem do wytrysku. To na pewno nie był piss. Po prostu orgazm jaki nią targnął w tym momencie mógłby kolejną Etnę rozbudzić. Dostała tak silnych skurczy, że...no że po prostu nie wiem co 
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
-
poszukujacy
- Początkujący

ForsakenXL pisze:Nie ma co wierzyć czy niewierzyć, trzeba poczytać
http://en.wikipedia.org/wiki/Female_ejaculation
Chcałbym się dowiedziec czy ktos zna właściwą technikę doprowadzania kobiety do wytrysku?
poszukujacy
- kot_schrodingera
- Weteran

poszukujacy, nie ma recepty. Musisz jej zrobić megaorgazm. A jak ma takie predyspozycje to będzie miała wytrysk. Jeśli ciebie to kręci to namów ją żeby wipiła przed litr wody i poproś żeby gdy będziesz kończył sikneła...
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Mi sie ostatnio prawie udało, ale mi się nie udało
Partnerka stwierdziła, że w momencie orgazmu miała ogromną ochotę sikać (tzn. tak to odczuła), ale się powstrzymała z całych sił
A jak tak marzę o tym aby kobieta potraktowała moją twarz tą magiczną substancją
(nie mylić z moczem
- bo i tacy się zdarzają )
No cóż.....trzeba próbować dalej !
Partnerka stwierdziła, że w momencie orgazmu miała ogromną ochotę sikać (tzn. tak to odczuła), ale się powstrzymała z całych sił
A jak tak marzę o tym aby kobieta potraktowała moją twarz tą magiczną substancją
No cóż.....trzeba próbować dalej !
-
Grace
Ciekawski pisze:Widziałem kiedyś filmik na którym kobieta doprowadza się wibratorem do wytrysku. To na pewno nie był piss. Po prostu orgazm jaki nią targnął w tym momencie mógłby kolejną Etnę rozbudzić. Dostała tak silnych skurczy, że...no że po prostu nie wiem co
Przeslij mi to
Mi sie nie zdarzylo, nawet blisko nie bylo -szczerze ?jakos mi to do szczescia nie potrzebne.
powiem tak , podczas ejakulacji kobiecej , wydobtwa sie płyn , jest o specyficznym smaku (nie jest słony) i zapachu , praktycznie bezwonny !
ale ilosc jego jest mała , bo pochodzi z pewnego gruczołu , wiec lanie , tryskanie niewiadomo jaką iloscią jakiegoś płyny , to na pewno nie jest ejakulacja ,
to tak jak u faceta , ile w jego wytrysku jest spermy ? tyle samo mniej wiecej jest tego płynu u kobiety
ale ilosc jego jest mała , bo pochodzi z pewnego gruczołu , wiec lanie , tryskanie niewiadomo jaką iloscią jakiegoś płyny , to na pewno nie jest ejakulacja ,
to tak jak u faceta , ile w jego wytrysku jest spermy ? tyle samo mniej wiecej jest tego płynu u kobiety
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Witam was wszystkich cieplutko. Od jakiegoś czasu czytam wasze forum i trafiłam na ten temam i jeśli moge to chciałabym sie wypowiedzieć
Otóż coś takiego istnieje u kobiet, ale nie wiem czy u wszystkich. Zgadzam sie z tym, ze występuje to przy wyjątkowo silnym podnieceniu! Nie trzeba koniecznie praktykować z chłopcem tego - samej też można, bo tak nawet łatwiej sie nauczyć
Ilości są różne - w zalezności od stopnia podniecenia, a czasem wcale tego nie ma.
Czytałam, że ten płyn wydobywa sie z gruczołu umieszczonego w pobliżu tajemniczego Punktu G
Ale zapewniam - wytrysk u kobiet istnieje
Otóż coś takiego istnieje u kobiet, ale nie wiem czy u wszystkich. Zgadzam sie z tym, ze występuje to przy wyjątkowo silnym podnieceniu! Nie trzeba koniecznie praktykować z chłopcem tego - samej też można, bo tak nawet łatwiej sie nauczyć
Ilości są różne - w zalezności od stopnia podniecenia, a czasem wcale tego nie ma.
Czytałam, że ten płyn wydobywa sie z gruczołu umieszczonego w pobliżu tajemniczego Punktu G
Ale zapewniam - wytrysk u kobiet istnieje
-
Grace
Gosia... pisze:co to w ogóle za moda z tym"przeca" ? nie ma takiego słowa! "przecież", a nie "przeca" jakieś.
JEST!
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
-
Grace
-
Grace
Tak, wiem, że ten temat był, ale dlaczego nie można go ciagnąć dalej
Przepisu podać nie moge, bo nie znam. Odkryłam to przez przypadek. Zajeło mi to jakies 6 lat
Nawet nie wiedziałam co to jest na początku, ale po zajrzeniu na tą stronke i długich poszukiwaniach już wiem co i jak
Silne podniecenie to klucz, jedyny jak mi sie zdaje.
Tak, istnieje
i wiele osób szczyci się tym, ale z czasem może być dosyć kłopotliwa. A szczegółnie, jeśli ejakulacja jest wyjątkowo obfita.
Gosia... pisze:tzn, jak się tego można nauczyć?
Przepisu podać nie moge, bo nie znam. Odkryłam to przez przypadek. Zajeło mi to jakies 6 lat
Tołdi pisze:Andrew pisze:kobieca ejakulacja istnieje
Istnieje.. jest rzeczą cudowną i wyjatkową..!
Tak, istnieje
Podam linka do strony na ktorej jest kilka takich filmow...http://www.funpic.hu/en.gallery.php?id= ... ..pierwszy film u gory po lewej...ona to dopiero miala ORGAZM
Na tej stronce jest bardzo wiele śmiesznych zdjęć i filmików!
Ja myślę, że każda kobieta jest zdolna do tego, tylko nie każda wie w jaki sposób to osiągnąć. Ja osobiście dochodzę do wytrysku łączonego z orgazmem przez mocny nacisk na punkt G...ale to jest wyłącznie sprawa osobista każdej pani i każda na pewno osiągnie to w inny sposób. I mogę zapewnić że jeśli jest orgazm z wytryskiem to nie jest to mocz...bo ten płyn nie ma zapachu żadnego, jedynie (podobno-tak mówił mój facet) słodkawy smak.
Pozdrawiam
..::..NOEMI..::..
Na tej stronce jest bardzo wiele śmiesznych zdjęć i filmików!
Ja myślę, że każda kobieta jest zdolna do tego, tylko nie każda wie w jaki sposób to osiągnąć. Ja osobiście dochodzę do wytrysku łączonego z orgazmem przez mocny nacisk na punkt G...ale to jest wyłącznie sprawa osobista każdej pani i każda na pewno osiągnie to w inny sposób. I mogę zapewnić że jeśli jest orgazm z wytryskiem to nie jest to mocz...bo ten płyn nie ma zapachu żadnego, jedynie (podobno-tak mówił mój facet) słodkawy smak.
Pozdrawiam
..::..NOEMI..::..
Daleko jesteś, daleko,
Tak bardzo jak byłeś blisko,
I nie popłynął już nigdy,
Łzy upojenia w uścisku.
KC
Tak bardzo jak byłeś blisko,
I nie popłynął już nigdy,
Łzy upojenia w uścisku.
KC
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”