Legalizacja związków homoseksualnych

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 sie 2005, 22:01

misiek pisze:Chyba lepsi "tacy" rodzice niż "normalna" rodzina

Chyba gdzieś zgubiłes wzorce "normalnej" rodziny, pt. NORMALNA !
KOCHAJ...i rób co chcesz!
misiek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: misiek » 05 sie 2005, 22:04

Mysiorek a może któryś z Twoich nauczycieli/ wykładowców też jest/był homo??? Skąd to możesz wiedzieć???? I co - źle cię uczą/nauczyli???
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 sie 2005, 22:07

misiek pisze:A myślisz, że wychowawca homo jest gorszy od hetero????

OCZYWIŚCIE, że jest gorszy. Jest skrzywiony! Ma inny sposób na życie.
misiek pisze:A skąd wiesz czy wychowawca Twojego dziecko nie bedzie homo???
Może Trzeba wprowadzić dodatkowa ankietę dla pracowników oświaty na temat ich orientacji seksualnej????

Jak to skąd wiem?! Z prezentacji wychowawców przedszkola przed zapisaniem tam dziecka!!!
Trochę się jeszcze musisz dowiedzieć o zyciu doczesnym. <aniolek2>
Awatar użytkownika
yaho
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: yaho » 05 sie 2005, 22:07

Mysiorek - <browar> - dokladnie o to mi chodzilo! Ale przyznam sie wam szczerze ze geje mnie obrzydzaja i w ogóle ale co do lesbijek juz nie mam takich uprzedzen... Chyba nawet wytrzymalbym corke lesbijke - ale facet to ma byc facet a nie popierdolka... Juz od najwczesniejszych lat zycia facet przygotowywany jest do bycia meskim(np. nie placz - co ty baba jestes???) a tu sie okazuje ze sa faceci calkowice niemescy... Trzeba ich lepiej wychowywac a nie bronic ich praw pozniej do wychowywania kolejnych takich(nie wierze w to ze takie dzieci maja prawidlowe warunki do prawidlowego rozwoju psychomototrycznego - nie musza patrzec co rodzice robia w sypialni ale w koncu stana przed faktem ze sa inni)... Ale fakt faktem ze w przyrodzie musza byc geje i tacy nietolerancyjni jak ja zeby sie bilans zgadzal...:D

Dziewczyny - wy za to lepiej znosilybyscie gejow???
Ostatnio zmieniony 05 sie 2005, 22:11 przez yaho, łącznie zmieniany 1 raz.
misiek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: misiek » 05 sie 2005, 22:10

Myszorek, trzeba zadać sobie pytanie: co to jest NORMALNA rodzina??? Jako przykład dla Ciebie ( prosze o odpowiedź ) : 1) uczciwi, pracujący, kochający dziecko rodzice homo, czy 2) rodzice hetero on alkoholik ze skłonnościami pedofilskimi a ona pokorna żona przymykająca oczy na występki męża) Która rodzina dla dziecka jest rosdziną NORMALNĄ. No mysiorek czekam z odpowiedzia
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 05 sie 2005, 22:11

yaho pisze:Ale przyznam sie wam szczerze ze geje mnie obrzydzaja i w ogóle ale co do lesbijek juz nie mam takich uprzedzen... Chyba nawet wytrzymalbym corke lesbijke - ale facet to ma byc facet a nie popierdolka...

Nozzz kur**
Homofobow bardzo prosze o przeczytanie :
http://homo-niewiadomo.blogspot.com/
misiek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: misiek » 05 sie 2005, 22:13

"Jak to skąd wiem?! Z prezentacji wychowawców przedszkola przed zapisaniem tam dziecka!!!
Trochę się jeszcze musisz dowiedzieć o zyciu doczesnym" Jasne orientacje seksualną widać na pierwszy rzut oka. Zyczę powodzenia w doborze kadry nauczycielskiej dla Twoich dzieci.
I w tej prezentacji wszyscy opowiadali o swojej seksualności. W przedszkolu . Jasne
Awatar użytkownika
yaho
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: yaho » 05 sie 2005, 22:13

W kazdym z tych przypadkow najbardziej cierpi dziecko chociaz na zupelnie inne sposoby...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 sie 2005, 22:15

misiek pisze:No mysiorek czekam z odpowiedzia

Sam sobie odpowiedziałeś, tylko powaliło Ci się coś <aniolek2>
Już Cie kompiluję:

misiek pisze:uczciwi, pracujący, kochający dziecko rodzice hetero

!!!!!
Kumasz?
Dla PRAWIDŁOWEGO rozwoju dziecka potrzebne są rodzice dwojga płci!!! Mama przekazuje kobiece wartości, tata męskie. Tak kształtowane dziecko, czy to dziewczynka czy chłopiec, ma przawo do normalnego rowoju.
Nie mów mi tu o patologiach!!!, bo może być 2 gejów alkoholików!
misiek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: misiek » 05 sie 2005, 22:16

Yaho ale pytam sie, która rodzina jest NORMALNA dla tego dziecka. Przypadek 2) nie jest wcale odosobnionym przypadkiem. Wg statystyk dzieje sie tak w 8% rodzin w naszym kraju
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 sie 2005, 22:17

misiek pisze:I w tej prezentacji wszyscy opowiadali o swojej seksualności. W przedszkolu . Jasne

Opowiadali o swoich rodzinach, mężach, dzieciach i swojej karierze.
Jasne!
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 sie 2005, 22:18

misiek pisze:która rodzina jest NORMALNA dla tego dziecka.

Kumasz bazę???... żadna!! z tych przedstawionych przez Ciebie!
A Ty w której z nich chciałbyś być???
misiek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: misiek » 05 sie 2005, 22:19

Mysiorek, jak sam to napisałes; muszą być oboje rodziców do prawidłowego rozwoju dziecka to co powiesz na psychikę dziecii z Domu Dziecka. One nie mają nawet namiastki rodziny.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 sie 2005, 22:22

misiek pisze: to co powiesz na psychikę dziecii z Domu Dziecka. One nie mają nawet namiastki rodziny.

No ale o czym ty mi tu kłapiesz? Gadaliśmy o gejach i lesbijach...
Pewnie, że nie fair są Domy Dziecka...
misiek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: misiek » 05 sie 2005, 22:22

Ja w tej pierwszej. A ty ???? Jeżeli w żadnej to czekałby Ciebie pobyt w Domu dziecka. Co ty na to??? I tam na pewno Twoja psychika rozwijałaby się normalnie???? Bez rodziców. jasne

[ Dodano: 2005-08-05, 22:27 ]
Ja jestem za adopcja. Ale za adopcją z głową. Nawet rodziny hetero chcąc adoptować dziecko muszą przejść szereg testów, spotkań i dopiero sąd decyduje czy dana rodzina sie do tego nadaje. Uważam, że homo powinni byc poddawanni dodatkowymi badaniami psychologa, psychiatry pod katem ich późniejszym obowiazków wobec dziecka
Awatar użytkownika
yaho
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: yaho » 05 sie 2005, 22:29

Yasmine pisze:
yaho pisze:Ale przyznam sie wam szczerze ze geje mnie obrzydzaja i w ogóle ale co do lesbijek juz nie mam takich uprzedzen... Chyba nawet wytrzymalbym corke lesbijke - ale facet to ma byc facet a nie popierdolka...

Nozzz kur**
Homofobow bardzo prosze o przeczytanie :

No kur** przeciez pisalem ze mam kolege geja... Nic do niego nie mam... Moze i by sie nadawal na przedszkolanke ale chyba nie zostalby zaakceptowany... Ale to ich wolanie o coraz wiecej praw jest obrzydliwe... Przeciez maja lepiej niz kiedys! Nawet za bardzo nie maja sie co ukrywac pobicia sie zdarzaja ale na zdecydowanie mniejsza skale(w zasadzie laczenie tych przypadkow z homofobia to tak jak z ta akcja z pobiciem dzieci rosyjskich dyplomatow) nie czesciej niz np. przypadki rasizmu(to jest juz w ogóle glupie). Prawo powinno rozwiazywac te pewne problemy administracyjne w ten sposob ze kazdy moze byc no i tu mi brakuje slowa ale chyba partner to juz za duzo bo wywoluje pewne skojarzenia... Jakos to by pewnie zostalo okreslone. Ale wpisanie w np. konstytucje slowa homoseksualista mogloby rozpowszechnic to zjawisko... Ta mniejszosc powinna pozostac mniejszoscia - moze przynajmniej w tym sie zgadzacie??
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 sie 2005, 22:33

Nie jestem za żadną z tych patologicznych rodzin, ani za D.Dziecka... choć dziecko NIE MA żadnych wyborów, w tym przypadku.
misiek pisze:Uważam, że

W przypadku adopcji, zawsze są badania!
Ale sorki... żadnych homo!!!
Oni z definicji są niewłaściwymi rodzicami! Oni nie powinni mieć prawa być poddani takiemu badaniu.
misiek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: misiek » 05 sie 2005, 22:37

Myszorek pocztaj troszke i może kiedys pogadamy. Idę spać
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 sie 2005, 22:38

misiek pisze:Idę spać

Dobranoc. Nie będę czytał.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 05 sie 2005, 22:38

yaho, chodzi mi o to ze mowisz "Geje mnie obrzydzaja,ale corka lesbijka mogla by byc" <pijak>
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 05 sie 2005, 22:39

jestem jak najbardziej przeciwna adopcji, bo dziecko zanim osiagneloby jakakolwiek dojrzalosc zostaloby zniszczone. nie przez "rodzicow" a przez nasze kutafoniaste spoleczenstwo i jego mentalnosc:)

yaho pisze:Nie mowie nie homosekusalista tylko wlasnie ich praktykom i tej ich medialnosci ktorej niektorzy z was nawyrazniej ulegli...

a bo wiesz, ich praktyki nie powinny Cie zbytnio obchodzic. tak jak nikt Tobie nie wchodzi z butami do lozka, tak Ty nie wchodz innym. poza tym nie rozumiem, jak mozna akceptowac czlowieka bez jego "praktyk"? [cokolwiek sie dla Ciebie kryje pod tym slowem]
medialnosc? wystarcza mi znajomi.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 sie 2005, 22:43

lollirot pisze:jestem jak najbardziej przeciwna adopcji, bo dziecko zanim osiagneloby jakakolwiek dojrzalosc zostaloby zniszczone. nie przez "rodzicow" a przez nasze kutafoniaste spoleczenstwo i jego mentalnosc:)

Czyli, gdyby pozbyć się społeczeństwa zgodziłabyś się na adopcję przez nich dzieci?
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 05 sie 2005, 22:46

heh, nie dopuszczam mozliwosci pozbycia sie spoleczenstwa:)
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 sie 2005, 22:47

lollirot pisze:nie dopuszczam mozliwosci pozbycia sie spoleczenstwa

Oczywista... "niewłaściwego".
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 05 sie 2005, 22:49

lollirot pisze:nasze kutafoniaste spoleczenstwo i jego mentalnosc:)

Przypomnialo mi sie jak niedawno ogladalam na MTV jakis nowy program (w nazwie ma Trip). Byli tam ludzie z roznych krajow. Program Reality Show(w ktorym musieli wykonywac zadania zeby przetrwac). W sumie jest moze z 10 osob. W tym jeden gej.W pierwsza noc Polak (tylko jeden - reszta Portugalia,Hiszpania itp) jako jedyny nawalil sie ze ledwo chodzil i wyzywal tego homoseksualiste. Darl sie,ze mu napier***. Ahhh normalnie <pijak> . Jak to o nas swiadczy...
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 05 sie 2005, 22:49

Stanowcze NIE!
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 05 sie 2005, 22:49

nie potrafie zalozyc masowej eksterminacji, po co? kiedys to to moze ewoluuje, nie moja sprawa i poza tymi, ktorzy osobiscie mnie frustruja to mnie pitoli wlasciwie.
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
yaho
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: yaho » 05 sie 2005, 22:49

Yasmine pisze:yaho, chodzi mi o to ze mowisz "Geje mnie obrzydzaja,ale corka lesbijka mogla by byc" <pijak>

No co ja poradze ze gdybym wyobrazilbym sobie.... to jedyne co czuje to obrzydzeni a seks dwoch kobiet jest dla mnie pojeciem abstrakcyjnym moj w pelni meski umysl nie ogarnia czegos takiego... Tylko tlumacze sobie sobie ze skoro facet z facetem jest zle to kobieta z kobieta tez... Pytanie do dziewczyn: wy macie na odwrot?
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 sie 2005, 22:51

Yasmine pisze:Jak to o nas swiadczy...

O nim!!!
O mnie to nic nie świadczyło.
Awatar użytkownika
yaho
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: yaho » 05 sie 2005, 22:52

lollirot pisze:jestem jak najbardziej przeciwna adopcji, bo dziecko zanim osiagneloby jakakolwiek dojrzalosc zostaloby zniszczone. nie przez "rodzicow" a przez nasze kutafoniaste spoleczenstwo i jego mentalnosc:)

yaho pisze:Nie mowie nie homosekusalista tylko wlasnie ich praktykom i tej ich medialnosci ktorej niektorzy z was nawyrazniej ulegli...

a bo wiesz, ich praktyki nie powinny Cie zbytnio obchodzic. tak jak nikt Tobie nie wchodzi z butami do lozka, tak Ty nie wchodz innym. poza tym nie rozumiem, jak mozna akceptowac czlowieka bez jego "praktyk"? [cokolwiek sie dla Ciebie kryje pod tym slowem]
medialnosc? wystarcza mi znajomi.

Pewnie ze mnie nie obchodza tylko niech o tym nie mowia i niech ich nie pokazuja do cholery!!! Dla mnie moga sobie robic co chca...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”