misiek pisze:Chyba lepsi "tacy" rodzice niż "normalna" rodzina
Chyba gdzieś zgubiłes wzorce "normalnej" rodziny, pt. NORMALNA !
Moderator: modTeam
misiek pisze:A myślisz, że wychowawca homo jest gorszy od hetero????
misiek pisze:A skąd wiesz czy wychowawca Twojego dziecko nie bedzie homo???
Może Trzeba wprowadzić dodatkowa ankietę dla pracowników oświaty na temat ich orientacji seksualnej????
yaho pisze:Ale przyznam sie wam szczerze ze geje mnie obrzydzaja i w ogóle ale co do lesbijek juz nie mam takich uprzedzen... Chyba nawet wytrzymalbym corke lesbijke - ale facet to ma byc facet a nie popierdolka...
misiek pisze:No mysiorek czekam z odpowiedzia
misiek pisze:uczciwi, pracujący, kochający dziecko rodzice hetero
Yasmine pisze:yaho pisze:Ale przyznam sie wam szczerze ze geje mnie obrzydzaja i w ogóle ale co do lesbijek juz nie mam takich uprzedzen... Chyba nawet wytrzymalbym corke lesbijke - ale facet to ma byc facet a nie popierdolka...
Nozzz kur**
Homofobow bardzo prosze o przeczytanie :
http://homo-niewiadomo.blogspot.com/
misiek pisze:Uważam, że
yaho pisze:Nie mowie nie homosekusalista tylko wlasnie ich praktykom i tej ich medialnosci ktorej niektorzy z was nawyrazniej ulegli...
lollirot pisze:jestem jak najbardziej przeciwna adopcji, bo dziecko zanim osiagneloby jakakolwiek dojrzalosc zostaloby zniszczone. nie przez "rodzicow" a przez nasze kutafoniaste spoleczenstwo i jego mentalnosc:)
lollirot pisze:nasze kutafoniaste spoleczenstwo i jego mentalnosc:)
Yasmine pisze:yaho, chodzi mi o to ze mowisz "Geje mnie obrzydzaja,ale corka lesbijka mogla by byc"
lollirot pisze:jestem jak najbardziej przeciwna adopcji, bo dziecko zanim osiagneloby jakakolwiek dojrzalosc zostaloby zniszczone. nie przez "rodzicow" a przez nasze kutafoniaste spoleczenstwo i jego mentalnosc:)yaho pisze:Nie mowie nie homosekusalista tylko wlasnie ich praktykom i tej ich medialnosci ktorej niektorzy z was nawyrazniej ulegli...
a bo wiesz, ich praktyki nie powinny Cie zbytnio obchodzic. tak jak nikt Tobie nie wchodzi z butami do lozka, tak Ty nie wchodz innym. poza tym nie rozumiem, jak mozna akceptowac czlowieka bez jego "praktyk"? [cokolwiek sie dla Ciebie kryje pod tym slowem]
medialnosc? wystarcza mi znajomi.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 152 gości