ona chce wypic z kieliszka nasienie
Moderator: modTeam
Re: ona chce wypic z kieliszka nasienie
william33 pisze:artur uk pisze:moja kobieta 27lat dala mi do zrozumienia ze ma ochote napic sie mego nasienie z kielszka
szczeze muwiac niebardzo wiem jak to zrobic aby nieskopac ?
opowiadala mi jak to robila z poprzednim chlopakiem z kturym chodzila 3 lata, nasza znajomosc trwa 3 miesiace i szczeze muwiac nieszczelalem jej w usta ale widze i ze na
to tez ma ochote.
czy moze jeszcze poczekac z tym przez jakis okres zanim sie nierozkrecimy porzadnie?
Kurczę, ale censored*** łażą po tym świecie- czasem jak się czyta podobne posty to aż mi żal niektórych. Zresztą odpowiedzi też niektóre świetne...Siedzą durnie w necie, zajmują się głupotami a potem poziom wyksztacenia jak na załączonym obrazku- do książek, słowników a nie do klawiatury imbecyle (co poniektórzy-to widać min po ortografii oraz wypowiedziach wysokich lotów) Infantylność połączona z głupotą i mamy przepis na takiego np artura uk..
Koleś rzeczywiście nie czaisz klimatu tego forum. Człowieku tu sie prusza bardzo osobiste sprawy i każdy jest tolerancyjny. Jakbyś się palancie czuł gdybyś ty miał problem a jakiś taki debil jak ty by na niego najechał? Jak Ci sie tu nie podoba to censored i nie pisz więcej!!!
- ksiezycowka
- Weteran
censored sorry za to uniesienie ale mnie tacy po prostu wkurzają. Widzę ze zamiast pomóc chłopakowi wywiązała się tu walka kogutów
Ja bym spełnił każde życzenie swojej pani odnośnie seksu bo nie wiele jest takich które mają takie odważne życzenia. Jesteś szczęściażem i powinieneś to wykozystać ze twoja pani jest otwarta na eksperymenty
Pozdro trzymaj się 

Przepraszam bardzo ale nieda sie dac bana tym dwom kolega ?
.
Btw topic wyglada jak prowokacja ;s. Chociarz niemam pewnosci
. Osobiscie to mi sie to obzydliwe wydaje jak cholera
Co innego przy lodziku a co innego zeby sie jej facet w kieliszek spuszczal i podawal do picia <belt1> Moze jeszcze jasnie pani sobie poranna kupke z koprem do tego zyczy na obiadek <belt1> .
Jizas niemoze jak to juz ktos napisal "z gwinta" ?
. Ehh no nic wasze zycie wasze perwersje, ale ja bym z tego zadnej przyjemnosci nieczerpal. A jedynie odebralo by checi na seks na kilka godzin
.

Btw topic wyglada jak prowokacja ;s. Chociarz niemam pewnosci

Jizas niemoze jak to juz ktos napisal "z gwinta" ?

tr3sor pisze:Przepraszam bardzo ale nieda sie dac bana tym dwom kolega ?.
Btw topic wyglada jak prowokacja ;s. Chociarz niemam pewnosci. Osobiscie to mi sie to obzydliwe wydaje jak cholera
Co innego przy lodziku a co innego zeby sie jej facet w kieliszek spuszczal i podawal do picia <belt1> Moze jeszcze jasnie pani sobie poranna kupke z koprem do tego zyczy na obiadek <belt1> .
Jizas niemoze jak to juz ktos napisal "z gwinta" ?. Ehh no nic wasze zycie wasze perwersje, ale ja bym z tego zadnej przyjemnosci nieczerpal. A jedynie odebralo by checi na seks na kilka godzin
.
Wiesz może to i troche pokręcone rzeczywiście ale przynajmniej ma chłop babke z wyobrażnią w kwestiach seksu, no może ten pomysł nie każdemu odpowiada, ale może kiedyś wymyśli coś bardziej smacznego
merol997 pisze:mnie to sie wydaje ze dlugosc kutasa ma durzy wplyw na strzal spermy
A mi się wydaje, że długość nie ma tu nic do rzeczy.
merol997 pisze:to tak jak w karabinie czym lufa dluzsza tym mocniejszy odrzot !!
Powiedziałbym nawet, że wręcz przeciwnie.Siła wyrzutu wytraca się w nasieniowodach.
Więc im dłuższe nasieniowody, tym siła wystrzału na zewnątrz mniejsza. No ale tu chyba nie chodzi o to żeby babce wybić oko czy w inny sposób ją zranić,chyba, że masz zamiar z odległości celować jej w usta albo do kieliszka <silacz> .
Kochać i być kochanym
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”