ona chce wypic z kieliszka nasienie

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 06 sie 2005, 12:54

william33, wyluzuj. Jak sie nie podoba to nie czytaj.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 sie 2005, 14:58

william33 pisze:Siedzą durnie w necie, zajmują się głupotami

... pomyliłeś fora, tu się nie obraża innych, jacykolwiek by byli.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 06 sie 2005, 15:04

Już dostał trójeczkę ode mnie.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
prien

Re: ona chce wypic z kieliszka nasienie

Postautor: prien » 07 sie 2005, 00:01

william33 pisze:
artur uk pisze:moja kobieta 27lat dala mi do zrozumienia ze ma ochote napic sie mego nasienie z kielszka
szczeze muwiac niebardzo wiem jak to zrobic aby nieskopac ?

opowiadala mi jak to robila z poprzednim chlopakiem z kturym chodzila 3 lata, nasza znajomosc trwa 3 miesiace i szczeze muwiac nieszczelalem jej w usta ale widze i ze na
to tez ma ochote.

czy moze jeszcze poczekac z tym przez jakis okres zanim sie nierozkrecimy porzadnie?

Kurczę, ale censored*** łażą po tym świecie- czasem jak się czyta podobne posty to aż mi żal niektórych. Zresztą odpowiedzi też niektóre świetne...Siedzą durnie w necie, zajmują się głupotami a potem poziom wyksztacenia jak na załączonym obrazku- do książek, słowników a nie do klawiatury imbecyle (co poniektórzy-to widać min po ortografii oraz wypowiedziach wysokich lotów) Infantylność połączona z głupotą i mamy przepis na takiego np artura uk..

Koleś rzeczywiście nie czaisz klimatu tego forum. Człowieku tu sie prusza bardzo osobiste sprawy i każdy jest tolerancyjny. Jakbyś się palancie czuł gdybyś ty miał problem a jakiś taki debil jak ty by na niego najechał? Jak Ci sie tu nie podoba to censored i nie pisz więcej!!!
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 07 sie 2005, 00:31

Gargul wyluzuj. Dostał już ostrzeżenie. Jeśli będzie fikał to go zbanują. Nie daj się tak głupio prowokować ;) <browar>
merol997
Początkujący
Początkujący
Postautor: merol997 » 07 sie 2005, 01:18

wiliam33 ty condonie pierdolony, zostaw tego kolesia w spokoju

spoko kolo pisze spoko a tu taka censored jak ty podnosi glos na niego

a censored ci w dupe sukinsynu!!!!
artur uk
Początkujący
Początkujący
Postautor: artur uk » 07 sie 2005, 01:22

merol997 daj spokuj, zawsze znajdzie sie jakas nieodpowiednia osoba, a moze go szlak

trafia ze on tak niemorze ze swoja kobieta!! bo jesli ona ma owlosiona klate i jest w wojsku ?
*agulalka*

Postautor: *agulalka* » 07 sie 2005, 10:10

jak widać william33 nie wczuł sie jeszcze w klimat:)no ale po co zaraz takimi wyzwiskami rzucać :> ?? artur uk nie możesz wciagac do tego jego dziewczyny przeciez jej nie znamy...a czemu ona jest winna??facet miał widocznie zły dzień i wskoczył na forum-a co z tego wyszło sami widzimy....Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 07 sie 2005, 13:35

artur uk pisze:merol997

Artur.. Ty też wyluzuj 8)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 07 sie 2005, 14:44

Jak ona ma takie życzenie i sprawia jej to przyjemność, to nie rozumiem dlaczego nie umożliwić.
Kochać i być kochanym
prien

Postautor: prien » 07 sie 2005, 23:13

censored sorry za to uniesienie ale mnie tacy po prostu wkurzają. Widzę ze zamiast pomóc chłopakowi wywiązała się tu walka kogutów :| Ja bym spełnił każde życzenie swojej pani odnośnie seksu bo nie wiele jest takich które mają takie odważne życzenia. Jesteś szczęściażem i powinieneś to wykozystać ze twoja pani jest otwarta na eksperymenty :D Pozdro trzymaj się :)
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 08 sie 2005, 06:07

Przepraszam bardzo ale nieda sie dac bana tym dwom kolega ? :|.

Btw topic wyglada jak prowokacja ;s. Chociarz niemam pewnosci :P. Osobiscie to mi sie to obzydliwe wydaje jak cholera :| Co innego przy lodziku a co innego zeby sie jej facet w kieliszek spuszczal i podawal do picia <belt1> Moze jeszcze jasnie pani sobie poranna kupke z koprem do tego zyczy na obiadek <belt1> .

Jizas niemoze jak to juz ktos napisal "z gwinta" ? :|. Ehh no nic wasze zycie wasze perwersje, ale ja bym z tego zadnej przyjemnosci nieczerpal. A jedynie odebralo by checi na seks na kilka godzin :|.
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
prien

Postautor: prien » 08 sie 2005, 12:04

tr3sor pisze:Przepraszam bardzo ale nieda sie dac bana tym dwom kolega ? :|.

Btw topic wyglada jak prowokacja ;s. Chociarz niemam pewnosci :P. Osobiscie to mi sie to obzydliwe wydaje jak cholera :| Co innego przy lodziku a co innego zeby sie jej facet w kieliszek spuszczal i podawal do picia <belt1> Moze jeszcze jasnie pani sobie poranna kupke z koprem do tego zyczy na obiadek <belt1> .

Jizas niemoze jak to juz ktos napisal "z gwinta" ? :|. Ehh no nic wasze zycie wasze perwersje, ale ja bym z tego zadnej przyjemnosci nieczerpal. A jedynie odebralo by checi na seks na kilka godzin :|.

Wiesz może to i troche pokręcone rzeczywiście ale przynajmniej ma chłop babke z wyobrażnią w kwestiach seksu, no może ten pomysł nie każdemu odpowiada, ale może kiedyś wymyśli coś bardziej smacznego :D
merol997
Początkujący
Początkujący
Postautor: merol997 » 08 sie 2005, 13:13

mnie to sie wydaje ze dlugosc kutasa ma durzy wplyw na strzal spermy
to tak jak w karabinie czym lufa dluzsza tym mocniejszy odrzot !!
artur uk
Początkujący
Początkujący
Postautor: artur uk » 08 sie 2005, 13:19

to w niekturych przypadkach dziewczynie mozna dziewczynie oko wybic
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 08 sie 2005, 13:28

merol997 pisze:mnie to sie wydaje ze dlugosc kutasa ma durzy wplyw na strzal spermy
to tak jak w karabinie czym lufa dluzsza tym mocniejszy odrzot !!

Merol nie podniecaj sie tak.
No nie wiem czy to tak jak w karabinie.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 08 sie 2005, 13:42

merol997 pisze:mnie to sie wydaje ze dlugosc kutasa ma durzy wplyw na strzal spermy

A mi się wydaje, że długość nie ma tu nic do rzeczy.

merol997 pisze:to tak jak w karabinie czym lufa dluzsza tym mocniejszy odrzot !!

Powiedziałbym nawet, że wręcz przeciwnie.Siła wyrzutu wytraca się w nasieniowodach.
Więc im dłuższe nasieniowody, tym siła wystrzału na zewnątrz mniejsza. No ale tu chyba nie chodzi o to żeby babce wybić oko czy w inny sposób ją zranić,chyba, że masz zamiar z odległości celować jej w usta albo do kieliszka <silacz> .
Kochać i być kochanym
prien

Postautor: prien » 08 sie 2005, 13:58

Siła wyrzutu zalezy jak długo doprowadza sie kolesia do wytrysku. Trzymać długo gościa w podnieceniu i powoli doprowadzać przez pieszczoty do wystrzału :D
william33
Początkujący
Początkujący
Postautor: william33 » 09 sie 2005, 00:09

Jesteście załośni- matczyne censored aż żałośnie jest wydawać na ten swiat dzieci jeśli się pomyśli że trafią wśród takich ludzi jak Wy,,, Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 09 sie 2005, 01:19

Klozet 8)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”