masturbacja, pytanie do mężczyzn i kobiet.
Moderator: modTeam
Ja tam zaczalem jak mialem 7 moze 8 lat :twisted: Czyli duzo nizej niz to podaja ksiazki
A ludziska to robia bo im sie to podoba! CZy nigdy tego Mariusz nie robiles ze nie iwesz, ze to przyjemne??
Ps: Nie wyobrazam sobie jak mozna zyc bez masturbacji
Oczywiscie zakladajac ze nie ma sie dziewczyny z ktora zaspokaja sie w zupelnosci swe potrzeby 

A ludziska to robia bo im sie to podoba! CZy nigdy tego Mariusz nie robiles ze nie iwesz, ze to przyjemne??

Ps: Nie wyobrazam sobie jak mozna zyc bez masturbacji

Student pisze:mariusz pisze:A jak myslicie czemu jest mniej masturbujących się kobiet niz mężczyzn???
Testosteron!!! Facet ma wiekszy poped seksualny!
A może tyle samo kobiet się masturbuje co mężczyzn, ale po prostu mniej się o tym mówi i słyszy... Zresztą mężczyźni robią to częściej, więc może dlatego tak się przyjęło, ze więcej... :566: Ale zgadzam się, że "facet ma większy popęd seksualny" ... chyba... nie byłam nigdy facetem :mrgreen: :wink:
Martyna pisze:Co...?
:mrgreen: Ja chciałabym zobaczyć jak to jest być mężczyzną :mrgreen: chociaż jeden dzień... to pewnie dlatego, że czasem ciężko mi zrozumieć reakcje mężczyzn...
Meożemy się zamienić, jeżeli tylko znajdziesz metodę jak? :mrgreen:
Ps: a jakich reakcji mężczyzn nie rozumiesz? Może pomożemy ci je zrozumieć

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”