Oral i co później?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 26 lip 2005, 22:21

Jarek pisze:Bo, myślę, że dla dziewczyny lizanie i ssanie lateksu raczej do przyjemności nie należy i z szacunku nigdy bym się na to nie zgodził.

Dla niektorych dziewczyn smakowy lateks jest lepszy niz naturalny smak i zapach faceta. Co prawda tego nie pojmuje, ale tak jest.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 26 lip 2005, 22:28

Yasmine pisze:Dla niektorych dziewczyn smakowy lateks jest lepszy niz naturalny smak i zapach faceta.

To niech sobie kupią cała paczkę i nawet żują do woli. Takim dziewczynom facet wcale nie jest potrzebny,skoro im przeszkadza smak i zapach.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 26 lip 2005, 22:56

Jarek pisze:To niech sobie kupią cała paczkę i nawet żują do woli. Takim dziewczynom facet wcale nie jest potrzebny,skoro im przeszkadza smak i zapach.

Racja, ja sobie tego po prostu nie wyobrażam :/
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 lip 2005, 23:30

Alex pisze:Ale taka dziewczyna... nie dosc ze sie napracuje to jeszcze potem.. no właśnie, co sie ze spermą później robi??

Ale praca to przyjemna bo robi to dla chlopaka... N ochyba ze za 50zl na dworcu ;)
A co do spermy sa dwie mozliwosci - polknac i wypluc.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 27 lip 2005, 01:16

Alex pisze:Tak więc, zawsze dziwiłam się co ciekawego moze być w sexie oralnym?

Przyjemność.
Alex pisze:o właśnie, co sie ze spermą później robi?? Wypluwa, zlizuje?

Co tylko zechce. Ja zazwyczaj łykam, ale czasem jak mam już nieźle wszystko obolałe to mi z buzi wycieka :D

A Ty Mav co tak ograniczasz?
Może przeciez nie połykac i dac pysznego buziaka facetowi. Przeciez większa przyjemnośc jest z dawania niż brania :D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 lip 2005, 02:25

moon pisze:A Ty Mav co tak ograniczasz?
Może przeciez nie połykac i dac pysznego buziaka facetowi

To podchodzi pod wyplucie...
Poza tym czy zrobilabys to swojemu chlopakowi???
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 27 lip 2005, 09:25

moon pisze:Może przeciez nie połykac i dac pysznego buziaka facetowi. Przeciez większa przyjemnośc jest z dawania niż brania

w sumie moon ma rację, bo jak chcemy, by dziewczyny to robiły to my nie powinnibyśmy mieć im za złe tego buziaka.... Fakt , że ja jeszcze nie miałem takiej przyjemności a to dlatego, że moja Pani i ja traktujemy seks francuski przewaznie jako grę wstepną (czyli bez mojego orgazmu), chyba że jest jakiś "wyjątek" to strzelam na piersi.
Do buzi nie strzelałem...... jeszcze.....
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 lip 2005, 09:39

zaqqaz pisze:Do buzi nie strzelałem...... jeszcze.....

Se strzel <gun3>
Maverick pisze:co do spermy sa dwie mozliwosci - polknac i wypluc.

Można jeszcze wcierać :)

Zaqqaz - naprawdę chciałbyś mieć spermę w ustach ?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 27 lip 2005, 09:41

moon pisze:Może przeciez nie połykac i dac pysznego buziaka facetowi.

To ja pierwsze słyszę... Nie tam nigdy nie wypluwam i nie wyobrażam sobie takiego "buziaka" :/
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 27 lip 2005, 09:42

Mysiorek pisze:Zaqqaz - naprawdę chciałbyś mieć spermę w ustach ?

mi nie o to chodziło czy bym chciał czy nie. Ale przyznaj - chcemy by kobiety nam TO robiły a sami sie wzbraniamy. Czy to troche nie fair? A powiem Ci szczerze że wątpię czy miałbym jakieś opory - bo skoro moja Pani by to zrobiła to czemu ja nie???? (oczywiscie teoretyzuję tylko)
Ostatnio zmieniony 27 lip 2005, 09:43 przez zaqqaz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 27 lip 2005, 09:42

Zaqqaz - naprawdę chciałbyś mieć spermę w ustach ?

A co w tym złego? <banan> Nie miałeś swojej? Od Partnerki?
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 lip 2005, 09:56

zaqqaz pisze:chcemy by kobiety nam TO robiły a sami sie wzbraniamy.

...żeby była jasność: TO dotyczy pocałunku ze spermą?
Bo nie rozumiem - "wzbraniamy".
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 27 lip 2005, 10:05

chodzi mi o to, że faceci chcą przy robieniu lodzika trysnąć partnerce do ust. Ale nie dopuszczamy myśli żebyśmy mieli się całować PO TYM z partnerką.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 lip 2005, 10:14

Jakoś nie fascynuje nas sperma :)
No chyba, że ktoś jest bi :P
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 27 lip 2005, 10:34

heh, no ja BI nie jestem. ale to juz mniejsza z tym....
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 lip 2005, 13:00

zaqqaz pisze:Do buzi nie strzelałem...... jeszcze.....

nie wiesz co tracisz chlopie <browar> Jak to ktos kiedys powiedzial - facet moze zapomniec gdzie zaparkowal samochod, ale seksu oralnego nigdy nie zapomni :)zaqqaz, bardzo ladnie teoretyzujesz, ale ja akurat wiem jak to w praktyce wyglada. Otoz z wlasnego doswiadczenai wiem ze to doswiadczenei do najmilszych nie nalezy :) Dostalem kiedys takiego buziaczka o jakim mowa, ale na wlasne zyczenie i bylem przygotowany =]

Tak czy siak mowisz ze wymagmay od dziewczyn a sami sie brzydzimy... W samku to az takie straszne nie jest. Gorsza jest swiadomosc ze to wlasnie TO. I wlasnie dlatego jak sie to ma w ustach (mowie z perspektywy bycia facetem) chce sie <belt1>

Bo jako hetero mnie to po prostu brzydzi. A kobieta nie powinna miec tego typu objekcji... No chyba ze jest les.

Podobnie z kobiecymi "soczkami". Mnie jako faceta nie brzydza mimo ze bywaja lepsze i gorsze (w zaleznosci od dni cyklu). Ale kobiety...
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 27 lip 2005, 13:11

Maverick pisze:bardzo ladnie teoretyzujesz

zgadza się - teoretyzuję i tego nie ukrywm

Maverick pisze:kobieta nie powinna miec tego typu objekcji

no i tu się nie zgodze ale to tylko moje zdanie...:-)

Maverick pisze:Podobnie z kobiecymi "soczkami". Mnie jako faceta nie brzydza mimo ze bywaja lepsze i gorsze

zgadzam się w 100% - ja je też uwielbiam

Maverick pisze:Ale kobiety...

widzisz, moja Pani nie ma nic przeciwko, gdy po minetce się całujemy. Wręcz preciwnie - nie chce się ode mnie oderwać! <banan>
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 lip 2005, 13:14

Wiesz, ja tez nie mam problemu z pocalowaniem dziewczyny po oralu z finiszem w ustach. Byle tylko ta sperme polknela/wyplula - zeby jej nie bylo.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 27 lip 2005, 14:11

Maverick pisze:Bo jako hetero mnie to po prostu brzydzi.

A jak ktos jest narcyzem? Narcyzm=homo? :P

<hahaha>
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 27 lip 2005, 14:58

Poza tym czy zrobilabys to swojemu chlopakowi???

Pewnie, że tak :]
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 27 lip 2005, 15:34

charlie81 pisze:A jak ktos jest narcyzem? Narcyzm=homo?

Eeeee narcyzm nie ma nic wspólnego z homo! Jest cała masa facetów, którzy wydają na ciuchy, solarium siłkę i kosmetyki więcej niż niejedna laska i wcale nie są homo! Są po prostu zakochani w sobie (bez podtekstów erotycznych)
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 27 lip 2005, 16:22

guli pisze:Jest cała masa facetów, którzy wydają na ciuchy, solarium siłkę i kosmetyki więcej niż niejedna laska i wcale nie są homo! Są po prostu zakochani w sobie

No wlasnie :) Czyli nie mozna porownywac kontaktu z wlasna sperma do kontaktu z cudza :]
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
petro
Bywalec
Bywalec
Postautor: petro » 27 lip 2005, 17:44

guli pisze: Jest cała masa facetów, którzy wydają na ciuchy, solarium siłkę i kosmetyki więcej niż niejedna laska i wcale nie są homo! Są po prostu zakochani w sobie

Jest na to nowe określenie: metroseksualizm.
Metroseksualizm, Styl Metro - zjawisko społeczne, styl życia upowszechniany wśród młodych mężczyzn przez współczesną kulturę masową, w którym szczególną rolę odgrywa skupienie na własnej cielesności, podążanie za modą, korzystanie ze zdobyczy kosmetyki, przywiązywanie wagi do własnej atrakcyjności - cechy dotychczas kojarzone z kobiecością. Z metroseksualizmem kojarzone są również takie cechy osobowości, jak wrażliwość i delikatność, ciepło i zdolność do empatii. Zainteresowania mężczyzny metroseksualnego skupiają się w dużym stopniu wokół sztuki i nauk humanistycznych, a aktywność sportowa ma na celu w większym stopniu zachowanie kondycji aniżeli przyrost masy mięśniowej.

Terminem metroseksualista po raz pierwszy posłużył się felietonista Mark Simpson, opisując stereotyp zakochanego w sobie mężczyzny, mieszkańca wielkiego miasta, konsumenta idealnego z punktu widzenia koncernów kosmetycznych czy odzieżowych. Mężczyzna metroseksualny w powszechnym rozumieniu to taki, który używa tylko markowych kosmetyków, często korzysta z usług kosmetyczki, stosuje manikiur, żeluje włosy, odwiedza solarium, doskonale zna się na modzie. Antagonistyczny wobec metroseksualisty jest stereotyp macho.

Wbrew nazwie, metroseksualizm nie wiąże się z określoną orientacją seksualną, mimo iż określenia tego używa się zazwyczaj w odniesieniu do mężczyzn heteroseksualnych. Etymologia słowa metroseksualista może być zinterpretowana na co najmniej trzy sposoby:

przedrostek metro- (tłumaczony jako "pomiędzy") może odnosić się do zatarcia różnic między płcią męską i żeńską w dziedzinie stylu życia i podejścia do własnej cielesności;
ten sam przedrostek, kojarzony odruchowo z infrastrukturą miejską, może wskazywać, że zjawisko dotyczy mieszkańców wielkich miast;
brzmienie słowa metroseksualista mogło celowo budzić skojarzenia z orientacją seksualną - przed upowszechnieniem się tego zjawiska dbałość o własną atrakcyjność przypisywano głównie gejom.
Za przyczyny upowszechniania się metroseksualizmu uznaje się konsekwentną politykę marketingową wytwórców produktów kosmetycznych i odzieżowych, prowadzącą do zwiększenia zainteresowania męskiej części populacji ich produktami. Często wskazuje się jednak także na zacieranie się ról, jakie we współczesnym społeczeństwie pełnią kobiety i mężczyźni, a co za tym idzie - uaktywnienie się u kobiet cech męskich, a u mężczyzn - cech kobiecych. Nie oznacza to, że mężczyźni metroseksualni porzucają cechy typowo męskie (jak stanowczość, demonstrowanie siły), lecz uzupełniają je cechami związanymi z uczuciowością.

Za wzór mężczyzny metroseksualnego uchodzą m.in. David Beckham i Tom Cruise.
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 27 lip 2005, 18:53

petro pisze:Za wzór mężczyzny metroseksualnego uchodzą m.in. David Beckham i Tom Cruise.

No i niech ktos powie, ze na ten typ faceta laski nie leca :diabel2:
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 01 sie 2005, 23:06

GNRose pisze:No i niech ktos powie, ze na ten typ faceta laski nie leca

rzyg.
znaczy - popatrzyc moge, bo i owszem - czasem jest na czym oko zawiesic, ale jak pomysle, ze moj facet mialby czesciej odwiedzac kosmetyczke, fryzjera i solarium niz ja, to hm...
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 02 sie 2005, 00:28

lollirot pisze:ale jak pomysle, ze moj facet mialby czesciej odwiedzac kosmetyczke, fryzjera i solarium niz ja, to hm...

A skąd byś o tym to wiedziała?
Jeśli jest oki, to nie będziesz wiedzieć o tym <aniolek2>
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 02 sie 2005, 14:44

Mysiorek pisze:
lollirot pisze:ale jak pomysle, ze moj facet mialby czesciej odwiedzac kosmetyczke, fryzjera i solarium niz ja, to hm...

A skąd byś o tym to wiedziała?
Jeśli jest oki, to nie będziesz wiedzieć o tym <aniolek2>

Kobieta dostrzeże takie rzeczy odrazu :> W końcu jest kobietą! :P
wajdelota
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: wajdelota » 04 sie 2005, 02:20

Ale Tom Cruiz? On metro? No kłóciłbym się. ALe ja się tam nie znam...
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 04 sie 2005, 21:30

Alex pisze:Nie mówie o facetach bo wiadomo im to przyjemnosc sprawia

Super skąd ją wzieliście?
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
AMON

Postautor: AMON » 04 sie 2005, 22:16

No coz jesli chce sie sposcic kobiecie do buzi to trzeba miec cywilna odwage pozniej by sie z nia calowac:D Jesli samemu sie tego brzedzi to nie mozna przeciez wymagac od partnerki by byla cala hapy.....

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”