a powiedz mi, czy przypadkiem nie jest to początek Twojej kariery seksualnej?
Przedłużanie stosunku
Moderator: modTeam
felek pisze:jak przedluzyc stosunek z kobieta...czyli co zrobic zeby osiagnac pozniej orgazm
jak chodzi o ciebie, to jak będziesz czuł, że zbliża się powoli orgazm, to ściśnij trzon penisa na kilka sekund, co przedłuży erekcje i powstrzyma wytrysk na troche. Piszę ze swojego doświadczenia, ale nie wiem czy u wszystkich to działa. Aha, lepiej zrób to sam, bo jak dziewczyna to moze odnieśc to przeciwny skutek !

- Sir Charles
- Weteran
Nika87 pisze:żeby się Tobą pobawiła, coś Ci zrobila np. ice crema.
Fajne okreslenie
Nowe pokolenie nadciaga
[ Dodano: 2005-07-21, 19:27 ]
Jarek pisze:felek pisze:poradzcie mi jak przedluzyc stosunek z kobieta...czyli co zrobic zeby osiagnac pozniej orgazm??Prosze o rady
Później tzn. po partnerce?, bo tego nie rozumiem i wydaje mi się to bez sensu.
Pozniej niz osiaga teraz.
soul of a woman was created below
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Bywalec
Dlaczego niby jesli niejest wstanie kochac sie wiecej niz 1 raz niemial by nauczyc sie przedluzac czasu stosunku ? Niebardzo rozumiem zwiazek tych 2ch spraw. Przy seksie 2 i wiecej razy pod zad lub z malymi przerwami chyba jest tak samo jak z przedluzanie, da sie nauczyc/wycwiczyc.
Btw zawsze mozesz uzyc gumki -.- wkoncu mimo iz cienka to ogranicza odczucia dosc mocno. "Seks w prezerwatywie to jak lizanie lizaka przez szybe" -.-
Btw zawsze mozesz uzyc gumki -.- wkoncu mimo iz cienka to ogranicza odczucia dosc mocno. "Seks w prezerwatywie to jak lizanie lizaka przez szybe" -.-
tr3sor pisze:Mam gdzies w domu taki spray do znieczulen miejscowych (dentystyczny) jak chcesz moge ci wyslac Sprawiasz zeby fiflak stanal pryskasz drania ustrojstwem i chodzbys 3h jezdzil i tak niedojdziesz
Hehehe, to dziala faktycznie??
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
tr3sor pisze:Dlaczego niby jesli niejest wstanie kochac sie wiecej niz 1 raz niemial by nauczyc sie przedluzac czasu stosunku ? Niebardzo rozumiem zwiazek tych 2ch spraw. Przy seksie 2 i wiecej razy pod zad lub z malymi przerwami chyba jest tak samo jak z przedluzanie, da sie nauczyc/wycwiczyc.
to wyjaśnię to łopatologicznie: ty kończysz tzn. spuszczasz się, i jeśli nadal jesteś w stanie utrzymać wzwód, to dwa głębsze oddechy i jedziesz dalej... i tak do skutku, dokąd ci powie dziewczyna, że ma już dość. To chyba lepszy sposób, niż jakaś chemia.
Kochać i być kochanym
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
charlie81 pisze:Nasaczona jest z jednej, wewnetrznej strony - inaczej nie mialoby to sensu
No jasne, ze tak byloby najlepiej
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
- Sir Charles
- Weteran
Nie wiem dokladnie, mowie jak mi sie wydaje ze jest no i biorac pod uwage to, ze ich uzywalem i rzeczywiscie dzialaly tak jak powinny...
[ Dodano: 2005-07-26, 15:51 ]
Sprawdzilem - plyn znieczulajacy jest umieszczany w koncowej czesci prezerwatywy. Czyli rozumiem ze juz na zwiniete koleczko kapie sie krople srodka znieczulajacego... Albo niech mnie jakis spec od produkcju tekstyliow oswieci
[ Dodano: 2005-07-26, 15:51 ]
Sprawdzilem - plyn znieczulajacy jest umieszczany w koncowej czesci prezerwatywy. Czyli rozumiem ze juz na zwiniete koleczko kapie sie krople srodka znieczulajacego... Albo niech mnie jakis spec od produkcju tekstyliow oswieci
soul of a woman was created below
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”