looźna dziewczyna??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
rrq
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: rrq » 24 cze 2005, 09:03

Pogosia pisze:Chyba mnie nie zrozumiałaś :]
Chodziło mi o to, czy zasady jakie wyznaje działają w obie strony. Czy on też uprawia seks tylko w połączeniu z wielką miłością? :]
Czy dziewczyna może mieć "zadre w sercu" że spał z kimś jeszcze?:>

Wiesz pytanie było czy czekac na kogos czy bawić sie w miłostki?

Ja nie mówi ze byłem świety i kochałem sie z kims bo była to szalona miłośc. Nauczyło mie to jednak co jest ok a co nie. Tak wiec mam takie zdanie ze nie warto robić szybkich numerków z kims kto sie wyda po prostu fajny. Kiedy dziewczyna pyta mnie z kim czy z iloma byłem wczesniej robi mi sie głupio gdy na mysl przychodza dziewczyny wyprowadzone z dyskoteki.

Po prostu jeżeli ktoś ma "czyste konto" moim zdaniem nie powienien wchodzic w takie układziki. A tyczy to i kobiet i facetów. choć oczywiście każdy inaczej do tego podchodzi a to tylko m oja opinia.

A to co chciałem przekazać poprzednio to to ze lepiej wiedzieć ze facet czy kobieta kochała sie wcześniej z miłości niż z rozpustu - ot taka moja opinia

Pozdro

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”