Andrew zachował tważ. Leszczynka przecież on jej jeszcze ne tknoł.
Moderator: modTeam

Dlaczego będzie musiało? To jakiś przymus, jaki kto ma avatar?sophie pisze:Któreś z nich będzie musiało zmienić
On po prostu niepotrzebnie sie uniósł, jeszcze sę tak nie rozkręciło, żeby musiał bronić swego honoru...Krzych(TenTyp) pisze:Andrew zachował tważ
Olivia pisze:Dlaczego będzie musiało? To jakiś przymus, jaki kto ma avatar?...sophie pisze:Któreś z nich będzie musiało zmienić
Olivia pisze:On po prostu niepotrzebnie sie uniósł, jeszcze sę tak nie rozkręciło, żeby musiał bronić swego honoru...Krzych(TenTyp) pisze:Andrew zachował tważ
HELL-ena pisze:Nie sądze bym cokolwiek zmieniała.. przynajmniej póki mamochotę posiadać ten avatar
natasza pisze:HELL-ena pisze:Nie sądze bym cokolwiek zmieniała.. przynajmniej póki mamochotę posiadać ten avatar
Jesli ktoś miał pierwszy ten Avatar, to powinnaś sądzic, aby zmienić...
Jednak jest lepiej, jak każdy ma inny avatar, łatwiej rozpoznać daną osobę.
To raczej normalne, że drugaosoba, która ma taki zmienia go, taka mentalnośc forumowa.
Choc widać, niekażdy ją kuma.
Tyle, że ja napisałam w totalnym skrócie...
HELL-ena pisze:Olivia pisze:Dlaczego będzie musiało? To jakiś przymus, jaki kto ma avatar?...sophie pisze:Któreś z nich będzie musiało zmienić
Nie sądze bym cokolwiek zmieniała.. przynajmniej póki mamochotę posiadać ten avatar
Olivia pisze:On po prostu niepotrzebnie sie uniósł, jeszcze sę tak nie rozkręciło, żeby musiał bronić swego honoru...Krzych(TenTyp) pisze:Andrew zachował tważ
Małe psy zawsze najwięcej szczekałam... ups... obaraziłam kogoś??? O ja głupia nieposkromiona...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 431 gości