seks=nalóg chyba nie co??a moze jednak??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

karol

Postautor: karol » 30 sty 2005, 22:02

cytrynka pisze:miala kolezanke ktorej maz chcial sie kochac 10 razy dziennnie i nie rozumial ze moze sie juz nie chcec nie miec ochoty :572:
jak on chcial to ona tez musiala, ona ma taraz 35 lat a on ok 40
nawet jak byla w ciazy i po porodzie to nie bylo przepros
teraz ze tak powiem "wydziela " mu raz na tydzien ale robi to bardziej z przymusu niz z przyjemnosci
trudno sie jej dziwic. sa to ludzie starszej daty nie poszla z nim do lekarza wiec ....
ogolenie sa bardzo udanym malzenstwem
tylko on zbrzydzil jej seks przez swoje potrzeby :567:
dodam jeszcze ze on chce sie kochac tylko z nia ;)

a to co jest ! znaczy ze tak jest codziennie , inaczej trzeba było napisac ze ma zachcianki ze w miesiacu ma dni ze kochać sie chce 10 razy w jednym dniu ! inaczej odbieram to ze tak jet dziennie , czyli 30 dni w miesiacu I co nie wiedziała o tym przed slubem ?? wtedy chciał raz na dzien !! ???
pisalem też wczesniej ze 30 dni w miesiacu to nie moziwe Co na to odpisałaś LADY ???
Niczego nie musze sadować , ale skoro . wiec sie pytam ile razy w miesiacu bywały te dni ze chciał 10 razy !?
I nie denerwuję sie , to soobista wycieczka w tym kierunku , za krótko Tu jetescie wiec jeszcze o Tym nie wiecie , iż ja sie nie denerwuje ! a juz na pewno nie forum !! :D
Awatar użytkownika
Luzak
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Luzak » 15 kwie 2005, 12:05

Od seksu można się uzależnić tak samo jak od wszystkiego innego: papierosy, alkohol, narkotyki, jedzenie, internet etc. Ale to uzależnienie jest najprzyjemniejsze z wszystkich. Ja chyba jestem uzależniony, bo caly czas o tym myśle, a jedyny moment kiedy o tym nie myśle, to wtedy kiedy go uprawiam :D Chociaż nie, wtedy też o tym myśle, hehe

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”