Szczęście
Moderator: modTeam
- konstancja
- Entuzjasta
wlasbie Lawrence..czy u3mujesz kontatkty z tamta dziewczyna?Czy juz nie..totalnie nie rozumiem Ciebie,czemu podjales taka dycezje..no coz...zdarza sie po prostu!:(Ta świadomośc,że jestes z jedną osobą w miarę długo..a drugą osobę dopiero poznajesz-boisz sie,ze może to być tylko zauroczenie(z nowa osoba) itp..nieświadomie siedzi w nas ten strach,ze mozesz stracić obydwie osoby...ze coś się nie uda..nie wiem cio pisiac dalej!Dlatego ja nie wierze w takie cos"ze sie cos zmieni...ze dana osoba sie zmieni"to nie idzie tak łatwo!!oki..to tyle:P
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Krzychu
He he dzięki.. Ale widać ze Lawrence to przeżył i sie nie skusił. Ja chyba bym nie dałrady. Choć kto wie, Bo doszedłem do wniosku ze to by pokazało jak jestem słaby
Wolę pracować nad aktualnym związkiem.
"Nikt nam nie powiedział ze będzie łatwo" Ani ze będzie trudno

H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
- konstancja
- Entuzjasta
konstancja pisze:[...]..a drugą osobę dopiero poznajesz-boisz sie,ze może to być tylko zauroczenie(z nowa osoba) itp..nieświadomie siedzi w nas ten strach,ze mozesz stracić obydwie osoby...ze coś się nie uda..[...]
To nie bylo zauroczenie. Zauroczenie jest wtedy, gdy ktos ci sie podoba ale nie wiesz co oze z tego wyniknac, a ja wiedzialem...... takie rzeczy sie wie.......po prostu........
[ Dodano: 2005-05-23, 02:55 ]
Krzych(TenTyp) pisze:[...]Ale widać ze Lawrence to przeżył i sie nie skusił. Ja chyba bym nie dałrady. [...]
nie skusil sie i czesto zaluje.........
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Lawrence pisze:To nie bylo zauroczenie. Zauroczenie jest wtedy, gdy ktos ci sie podoba ale nie wiesz co oze z tego wyniknac, a ja wiedzialem...... takie rzeczy sie wie.......po prostu........
Wiem Lawrence o czym mówisz. Wsumie to w jakiś nie określony sposób współczuje tobie. Bo byłem w sytuacji w kórej stanowczo wiedziałem ze potrzebuje czegoś innego. ALe znalazłem te 40 % i jak narazie mnie to cieszy
Pozdrowionka

H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”