Wachanie i calowanie kobiecych stop
Moderator: modTeam
Pieszczoty stóp kobiecych
Witam,
Moja małżonka uwielbia jak pieszczę językiem jej stopy ( ssanie, lizanie ).
Czy to jest normalne, czy Wy miłe Panie również akceptujecie tą formę pieszczot, czy może coś z moją " połowicą " jest nie tak.......
Moja małżonka uwielbia jak pieszczę językiem jej stopy ( ssanie, lizanie ).
Czy to jest normalne, czy Wy miłe Panie również akceptujecie tą formę pieszczot, czy może coś z moją " połowicą " jest nie tak.......
- ForsakenXL
- Maniak
He? Kiedy zobaczyłem tytuł tematu myślałem, że pytanie zabrzmi raczej "czy ze mną jest coś nie tak"... (tyczy się to posta powyżej, który niegdyś był osobnym tematem) <eee...>
Dlaczego miałoby być coś nie tak? Czy to jest coś zdrożnego? Lubi takie pieszczoty i tyle, ciesz się, że masz więcej możliwości sprawienia przyjemności swojej kobiecie, a nie zadawaj dziwnych pytań
W Naszym przypadku takie pieszczoty wyszły ode mnie pewnego razu podczas kompieli, kiedy tak ponętnie oparła stópkę o moją klatkę, a jako że ubóstwiam każdy centymetr jej ciała to jakoś nie mogłem się powstrzymać. Dość powiedzieć, że chciała mi się tam rozpłynąć w tej wannie (; 2
Dlaczego miałoby być coś nie tak? Czy to jest coś zdrożnego? Lubi takie pieszczoty i tyle, ciesz się, że masz więcej możliwości sprawienia przyjemności swojej kobiecie, a nie zadawaj dziwnych pytań
W Naszym przypadku takie pieszczoty wyszły ode mnie pewnego razu podczas kompieli, kiedy tak ponętnie oparła stópkę o moją klatkę, a jako że ubóstwiam każdy centymetr jej ciała to jakoś nie mogłem się powstrzymać. Dość powiedzieć, że chciała mi się tam rozpłynąć w tej wannie (; 2
Ostatnio zmieniony 12 sty 2006, 08:41 przez ForsakenXL, łącznie zmieniany 2 razy.
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- Eisenritter
- Uzależniony
Co w tym jest dziwnego, co? Podoba jej się to? Tak. Lubisz to robić? Do zastanowienia. Lubisz, kiedy jej jest dobrze? No ja myślę.
Wniosek? Zupełnie normalna. Każdy ma swoje upodobania. A nawiasem mówiąc, kobiece stopy są całkiem wrażliwe. Masaż i inne takie, z pieszczotami ustami i językiem jak najbardziej wskazane.
Wniosek? Zupełnie normalna. Każdy ma swoje upodobania. A nawiasem mówiąc, kobiece stopy są całkiem wrażliwe. Masaż i inne takie, z pieszczotami ustami i językiem jak najbardziej wskazane.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
jezuuu chciałabym tak, gdyby nie fakt, ze mam cholerne laskotki tam wystarczy najmniejsze smyrniecie mnie po stopach a juz mnie to tak załaskocze ! w sumie duzo pieszczot mnie omija z powodu laskotek, ktore mam praktycznie na calym ciele. Czasami udaje, ze nie czuje ich, ale wkoncu zaczynam sie skrecac i smiac-komiczny widok
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
- ForsakenXL
- Maniak
- Weteran
- Zaglądający
- Bywalec
Pomalowane paznokcie stop wygladaja obrzydliwie. Dla mnie to calkowite bezguscie. Lakier jednoznacznie kojarzy mi sie z dlonmi, wiec potem jak patrze na takie stopy to jak na zdeformowane, brudne i smierdzace rece. Niestety.
Co do samych stop, to mi wszystko jedno. Pomijam fakt walorow zapachowych, bo jakos wachanie butow by mnie zdecdowanie nie podniecalo. No bo naturalnosc swoja droga, ale higiena swoja.
Ps: A poza tym to milion razy bardziej wole gorne partie kobiecych nog
Co do samych stop, to mi wszystko jedno. Pomijam fakt walorow zapachowych, bo jakos wachanie butow by mnie zdecdowanie nie podniecalo. No bo naturalnosc swoja droga, ale higiena swoja.
Ps: A poza tym to milion razy bardziej wole gorne partie kobiecych nog
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Pomalowane paznokcie stop wygladaja obrzydliwie.
Może nie aż "obrzydliwie", ale generalnie zgadzam się z przekazem
Ja bym mogła się zgodzić, gdyby mowa była o ciemnych lakierach. Ale jasne lub bezbarwne są w porządku.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
natasza pisze:Ja bym mogła się zgodzić, gdyby mowa była o ciemnych lakierach. Ale jasne lub bezbarwne są w porządku.
megane pisze:Nie pomalowałabym sobie tak paznokci u nóg, ale bezbarwne czy takie naturalne kolory to jaknajbardziej.
Właśnie zastanawiam czy słusznie, ale słowo "malować" kojarzy mi się wyłącznie z istotną zmianą barwy i nie sugeruje dla mnie użycia lakieru bezbarwnego, które to użycie można wyrazić innymi czasownikami, takim jak: lakierować, konserwować, zabezpieczać, pielęgnować itp
soul of a woman was created below
Czerwony kolor to porazka. On nie pasuje nawet zawsze do dloni, bo wymusza pewien sposob ubioru i zachowania, a co dopiero do stop.
Lakier na paznokciach od stop przykowa uwage wlasnie do tego, do tych paznokci co jest bez sensu. Paznokcie sie maluje zeby wyeksponowac ich piekno, a szczerze powiedziawszy w stopach piekna paznokci nie ma, a nawet jak jest to jest nieistotne.
Patrzac na dlon patrzysz na palce i paznokcie. Patrzac na stope sie patrzy (przynajmniej ja) na jej ogolny krztalt. No ale ja to ja, inny moze miec inaczej. Dla mnie po prostu lakier jest zarezerwowany dla paznokci od rak.
To tak jakby sobie robic pasemka i trwala na wlosach lonowych... Niby mozna ale to bez sensu.
Lakier na paznokciach od stop przykowa uwage wlasnie do tego, do tych paznokci co jest bez sensu. Paznokcie sie maluje zeby wyeksponowac ich piekno, a szczerze powiedziawszy w stopach piekna paznokci nie ma, a nawet jak jest to jest nieistotne.
Patrzac na dlon patrzysz na palce i paznokcie. Patrzac na stope sie patrzy (przynajmniej ja) na jej ogolny krztalt. No ale ja to ja, inny moze miec inaczej. Dla mnie po prostu lakier jest zarezerwowany dla paznokci od rak.
To tak jakby sobie robic pasemka i trwala na wlosach lonowych... Niby mozna ale to bez sensu.
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
Nie lubię paznokci, swoich, ani cudzych. Są dla mnie już wystarczająco obce i odrażające, by jeszcze lakierem zwracać na nie czyjąś uwagę. Wprawdzie Promyczek kilka razy namawiał mnie na czerwony kolor, twierdzi, że bardziej go rajcuje, kiedy pieszczę go stopami z paznokciami w czewieni, ale o tym zapomniałam, może na sylwestra... Nie wiem czy podnieca go całowanie moich stóp, ale zawsze chętnie je masuje, bo nawet latem mam często zimne jak u truposza. A dużo tego do całowania nie ma, mój rozmiar buta - 34
[ Dodano: 2006-12-23, 21:00 ]
Zważając na Twój wzrost, zakładam, że masz takie małe stópki i paznokietki jak ja. To rzeczywiście może uroczo wyglądać, ale czy seksownie
[ Dodano: 2006-12-23, 21:00 ]
moon pisze:Coz moze po prostu Ty go nie widzisz?Ja nie mam pieknych paznokci u dloni a czerwone u stop wygladaja u mnei slicznie i nie od jednego juz znajomego to slyszalam
Zważając na Twój wzrost, zakładam, że masz takie małe stópki i paznokietki jak ja. To rzeczywiście może uroczo wyglądać, ale czy seksownie
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań