nie raz bylo - juz si eprzezwyczailem...sophie pisze: przywaliłam przypadkiem i naprawdę niechcący w jego czułe miejsce
śmieszne sytuacje podczas uprawiania sexu
Moderator: modTeam
jak ja si ez moon "bawilem" to sie stoczylismy na brzeg i cale wyrko sie przechylilo i rabnelo
niby nic, tyle ze byla jakas 2 w nocy a za sciana jej rodzice <aniolek2>
niby nic, tyle ze byla jakas 2 w nocy a za sciana jej rodzice <aniolek2>
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
- ksiezycowka
- Weteran
sophie pisze:Ja kiedyś jak się turlalismy po łóżku, całowaliśmy i łaskotaliśmy, przywaliłam przypadkiem i naprawdę niechcący w jego czułe miejsce
ptaszek pisze:jak mnie poderwał to tak przyrżnęłam głową w jego szczękę że na chwilkę zobaczyłam parę gwiazdek
kurek pisze:to ja raz tak bardzo "romantycznie" moon skrecilem reke...
hmm, to sie nazywa ostry sex

Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
moon pisze:Ja tego nie pamiętam
Coś mnie ominęło?
to bylo na wersalce twojego kochanego braciszka zaraz po tym jak sie chajtna o ile dobrze pamietam
szopen pisze:hmm, to sie nazywa ostry seks
mojej wanny i tak nic nie przebije ;P
Ja miałem wczoraj śmieszne zdarzenie. Tata naprawiał zegarek mamy. Nagle zachciało mi się seksić z Wiolą i poszliśmy do nas do pokoju i zaczęliśmy uprawiać sex. W pewnym momencie tato za drzwiami zawołał "chodź, zobacz, zrobiłem ten zegarek". A ja mu na to: "zaczekaj, muszę się z niunią wytegować"
Jeszcze teraz mi się chce z tego śmiać 
Ostatnio zmieniony 10 maja 2005, 12:50 przez Krystian, łącznie zmieniany 2 razy.
- Sir Charles
- Weteran
Oj Krystian aż strach pomysleć co na to Twoja żonka powie
A tak apropo w Twoim profilu zmien napis na mąż Wioli
"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
Tak apropos nie lubię tego określenia suczka na dziewczyny,kojarzy mi się z taka suka z ulicy(czyt.prostytutką) 
Justa pisze:Tak apropos nie lubię tego określenia suczka na dziewczyny,kojarzy mi się z taka suka z ulicy(czyt.prostytutką)
Zgadza się. Będę mówił niunia tak jak zawsze. A co do postu to ona widziała jak go pisałem. Nie miała pretensji. Bo i po co miałaby mieć. A że jestem jej mężem to chyba już prawie wszyscy o tym wiedzą więc po co mam pisać mąż Wioli. Ale są tacy co oczywiście w to nie wierzą.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2005, 12:47 przez Krystian, łącznie zmieniany 1 raz.
Krystian pisze:A co do postu to ona widziała jak go pisałem. Nie miała pretensji. Bo i po co miałaby mieć.
To luzik

Justa pisze:Tak apropos nie lubię tego określenia suczka na dziewczyny
<piwo> dla Ciebie, mnie się normalnie szlak trafia jak słysze ze ktos tak mowi o panienkach, a co najgorsze ze sa dziewczyny ktorym nie przeszkadzaja okreslenia suczka, foczka etc..
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista 
pozdrawiam
pozdrawiam
A ja mialem zabawna sytuacje w ost dlugi weekend.Po imprezie w jednym pokoju spalem ja z moja misia a na drugim lozku jej kumpel.Poczekalismy chwile i jak myslelismy ze sasnal zaczelismy sie kochac.Juz po wszystkim gdy mielismy juz zasypiac uslyszelismy ze jej kumpel sie onanizuje.Zaczal tak smiesznie sapac ze moja misia wybuchnela smiechem a pozniej oboje zaczelismy sie smiac na caly glos.Gdy sie rano obudzilismy juz go nie bylo.Nie odzywa sie do dzis heheh:)
to ja si ebawilem z moon kiedy metr od naszego wyrk abylo wyrko jej mamy a na podlodze spal jej kuzyn
juz tesknie za wakacjami...
ale niedlugo krakow
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

juz tesknie za wakacjami...

ale niedlugo krakow

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- ksiezycowka
- Weteran
Gdy między mną a moim facetem(obecnie byłym
nie bylo sexu,były tylko całowanie,przytulanki itp. raz przydazyła sie taka sytuacja.Byłam u niego w domu i sie pokłócilismy,ja w nerwach wziełam co miałam pod ręka i żuciłam w niego...kotem,wziełam kota za fraki i żuciłam w niego kociakiem
D
Kotu nic się nie stało,bo kot zawsze spadnie na cztery łapy,ale on był troche podrapany
On od tamtego wydażenia powiedział że jestem nieobliczalna:nigdy nie wiadomo co mi strzeli do głowy 

Kotu nic się nie stało,bo kot zawsze spadnie na cztery łapy,ale on był troche podrapany

a ja na to jak na lato<banan>kurek pisze::O :O :O <zonk>Krystian pisze: zachciało mi się seksić z moją suczką
ciekawe co na to twoja "zona"... <boje_sie>
[ Dodano: 2005-05-11, 08:48 ]
nikogo nie wyrwalam,bo nikt mnie nie interesuje a tym bardziej jakis sasiad<banan>charlie81 pisze:kurek pisze::O :O :O <zonk>Krystian pisze: zachciało mi się seksić z moją suczką
ciekawe co na to twoja "zona"... <boje_sie>
jak to co - wyrwala wielgasnego doga sąsiadaD
[ Dodano: 2005-05-11, 08:49 ]
nic nie powieJusta pisze:Oj Krystian aż strach pomysleć co na to Twoja żonka powie
[ Dodano: 2005-05-11, 08:50 ]
haha tak moze i rozpustnica,ale mono czyli monorozpustnica,bo robie to tylko z mezem.Mona pisze:Krystian pisze:Nagle zachciało mi się seksić z moją suczką i poszliśmy do nas do pokoju i zaczęliśmy uprawiać seks.
Ta Wiolcia, to rozpustnica, no!
<aniolek2>
[ Dodano: 2005-05-11, 08:53 ]
to okJusta pisze:Krystian pisze:A co do postu to ona widziała jak go pisałem. Nie miała pretensji. Bo i po co miałaby mieć.
To luzikDD <browar>
[ Dodano: 2005-05-11, 08:54 ]
bylam razem z nim.Imperator pisze:Krystian pisze:zachciało mi się seksić z moją suczką
Ech, a gdzie była żoneczka? ROZPUSTNIKU
nie wiem ale pzrecie odrazu tu widac ze krystian tak sobie to napisal nie mowi "choc tu suko bo ci morde obije " jak dla mnie to nie problem, bo raz ze to wiola jest tak nazywan (co naparwde nie jest niczym zlym) po drugie ze okreslenia w stylu misia pampuszek czy cos takiego sa o wiele gorsze , jak to w ogóle rzmi ale to tak samo jest moje prywatne zdanie i nie pzreszkadza mi jak ktos do kogos mowi, ja nie uzywam ani jednych ani drugfich
PS pozatym czy pies i kto taksie róznią, nikt sie nie obruszy na okreslenie kotku ale suczko wszyscy
PS pozatym czy pies i kto taksie róznią, nikt sie nie obruszy na okreslenie kotku ale suczko wszyscy
Wiola nie bulwersuj się tak tymi wypowiedziami
HahahA to jest dobre

krzyniu pisze:nie wiem ale pzrecie odrazu tu widac ze krystian tak sobie to napisal nie mowi "choc tu suko bo ci morde obije "
HahahA to jest dobre

Ostatnio leciał zapętlony kawałek i przeleciał z 20 razy bo to był chyba rekordowy maraton
Koleżanka ze swoim chłopcem w sąsiadnim pokoju już nie mogli ździerżyć tego kawałka.
a wszystko przez to że była ustawiona jakaś lista w Winampie mija pierwsza piosenka, nagle słysze weź zmień kawałek bo jest kiepski... najlepiej na ten co był.... to pomyślałem, że jak co 5 minut będzie taka sytuacja to zwariuje
wziąłem na 'repat' 
a wszystko przez to że była ustawiona jakaś lista w Winampie mija pierwsza piosenka, nagle słysze weź zmień kawałek bo jest kiepski... najlepiej na ten co był.... to pomyślałem, że jak co 5 minut będzie taka sytuacja to zwariuje
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

- marzata1986
- Entuzjasta
no więc z nami nie doszło do takiej sytuacji ale niewiele brakowało więc tak:
mama z braciszkiem pojechali do rodzinki
ojciec na kontrakcie wraca za 2 tygodnie
to mysle co bede marnować okazje kupiłam winko, zrobiłam pizze w kształcie serduszek, świece i te sprawy no i była cudownanoc rano mama dzwoni i pyta czy sie wyspalam a ja oczywiście ze tak
a na pytanie co taka zdyszana mówie ze byłam z psem hehe
i teraz najlepsze ze nadrugi dzień wrócił ojciec z delegacji i okazało sie że się spóźnił na samolot i w domq byłby własnie w tą noc
ale bybyło jakby nakrył nas baraszkuących heheheheheehhehehe
mama z braciszkiem pojechali do rodzinki
ojciec na kontrakcie wraca za 2 tygodnie
to mysle co bede marnować okazje kupiłam winko, zrobiłam pizze w kształcie serduszek, świece i te sprawy no i była cudownanoc rano mama dzwoni i pyta czy sie wyspalam a ja oczywiście ze tak
i teraz najlepsze ze nadrugi dzień wrócił ojciec z delegacji i okazało sie że się spóźnił na samolot i w domq byłby własnie w tą noc
ale bybyło jakby nakrył nas baraszkuących heheheheheehhehehe
Akcja ozgrywa sie w łazience, romantyczna sprawa, wanna otoczona swieczkami szampan itp. leżymy sobie razem i wiadomo zaczeliśmy sie soba bawić.. było bardzo fajnie tylko tak sie rozkrecilismy ze włosy dziewczyny dotkneły świeczki, panika ogromna, szampan na podłodze i hałaś na cały dom.
moja współlokatorka nie kozysta juz z wanny tylko z prysznica... mówi ze nie moze sie przłamać do wanny bo widzi nas jak sie tam ostro kochamy tak ze cały dom musi wysłuchiwać :-D <obcalowany>
moja współlokatorka nie kozysta juz z wanny tylko z prysznica... mówi ze nie moze sie przłamać do wanny bo widzi nas jak sie tam ostro kochamy tak ze cały dom musi wysłuchiwać :-D <obcalowany>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”