Jak gleboko jest blona dziewicza?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 cze 2007, 17:48

Lies pisze:Coś mi tu śmierrrrdzi.

to smierdzi twoja nieznajomoć budowy ciała kobiecego. Sa rózne rodzaje błon z róznymi otworami. łoni sie rozciagaja od róznych rzeczy i nie musi to byc seks.
Awatar użytkownika
Lies
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Lies » 29 cze 2007, 21:01

to smierdzi twoja nieznajomoć budowy ciała kobiecego. Sa rózne rodzaje błon z róznymi otworami. łoni sie rozciagaja od róznych rzeczy i nie musi to byc seks.

i chcesz mi powiedzieć, ze moja kobieta miała błonę cały czas jak się posuwalismy? hehe. Wolne żarty. Wiem, ze mają różną budowę, ale nie wmówisz mi, że nie wiem czy miała i kiedy miała.
Od początku jej nie było i tyle. Podejrzewam ćwiczenia WF i inne pierdoły. Musiała mieć jakąś delikatną.
Albo puszczała się gdzieś zanim się poznaliśmy. <diabel>
Obrazek
"To Rockersi. Odziana w skórzane kurtki młodzież na grzmiących, brytyjskich, rzędowych "dwójkach".
Awatar użytkownika
Ona_Mika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Ona_Mika » 18 wrz 2007, 13:52

Lies pisze:Cytat:

i chcesz mi powiedzieć, ze moja kobieta miała błonę cały czas jak się posuwalismy? hehe. Wolne żarty. Wiem, ze mają różną budowę, ale nie wmówisz mi, że nie wiem czy miała i kiedy miała.
Od początku jej nie było i tyle. Podejrzewam ćwiczenia WF i inne pierdoły. Musiała mieć jakąś delikatną.
Albo puszczała się gdzieś zanim się poznaliśmy. <diabel>

Lies jesteś niesprawiedliwy dla swojej partnerki, jak już pisali moi poprzednicy błony są różne, ja na przykład delikatnie krwawiłam jak mój partner "uszkodził" moja błonę paluszkiem, później podczas pierwszego razu bardzo mnie wszystko bolało i krwawiłam. A moja koleżanka mówiła że ja nic nie bolało i nawet nie krwawiła, ciekawo jakby się czuła jakby jej chłopak powiedział do niej że dziewicą nie była. A to jest jej pierwszy poważny partner i czekała z pierwszym razem aż rok
http://skocz.com/Katalog/ - klikajcie, pomóżmy potrzebującym

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”