Szybki numerek

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Qzik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Qzik » 13 kwie 2005, 16:27

Maja!!! Daj ty spokój, facet kiedyś coś tam 20 minut, a ty wałkujesz temat jakby on się pół życia szmacił. My ci mamy powiedzieć czy on cię może oszukiwać? Nawet jeśli było mu dobrze, przyjemnie i niczego nie żałuje to przecież ci tego nie powie, a my tym bardziej. Traktujesz to jak jakiś kolosalny megabłąd na całe życie, a gość sobie po prostu bzyknął na imprezie. Qwa, ja nie mogę, jakbym był na jego miejscu to już bym spie...ał gdzie się da.
Chodzi mi o to, że naprawdę trochę przesadzasz.
maja
Bywalec
Bywalec
Postautor: maja » 13 kwie 2005, 17:16

Ale to nie ja powiedzialam, ze to jego najwiekszy blad i bla blaa !! ON tak sam powiedzial... nie ja.... ja go nie naciskalam! to on powiedzial, ze tego zaluje. A ja tylko przytaczam jego slowa.
Jezu... mam 16lat... i nie wiem...dla mnie jakos takie rzeczy nie sa w porzadku, tak jak dla was. Moze nie tyle co nie w porzadku, tylko chyba inaczej mysle o seksie...dla mnie seks to po prostu milosc,dzieki ktorej zaspokaja sie 2 ludzi. Moze sie myle..ale jak narazie takie mam zdanie.
Widze,ze niepotrzebnie zaczelam ten temat, bo wychodze na jakas fanatyczke....ehhhh
Mowisz,ze ty bys juz spierdalal... a on jakos nie spierdala, bo mu na mnie zalezy i moze jak narazie sluchac mojego marudzenia(nie mowie ze wiecznie) ale juz dosc dluga mojego 'marudzenia' i jakos nie uwaza to za jakies brednie.
Awatar użytkownika
Qzik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Qzik » 13 kwie 2005, 17:25

jakos nie uwaza to za jakies brednie

No nie uważa, bo mu się podobasz i pewnie mu zależy. Ale nie męcz go za bardzo bo będzie miał dość. A podejście ci się zmieni jak sądzę. Olej to, zapomnij i nigdy do tego, w rozmowie z nim, nie wracaj.
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 13 kwie 2005, 17:47

Maju :) wszyscy Ci proboja pomoc, a ty sie tak odwdzieczasz ? ja mysle tylko, ze to co mowi twoj chlopak, mozna tylko w polowie przyjac za prawde... ja wiem, milosc itp, ale czesto czlowiek jak sie chce z czegos wybronic to oszukuje takze sam siebie, zaokragla pewne sprawy... i o tym, co sie tam naprawde stalo, juz sie nigdy nie dowiesz :) twoj stosunek do seksu jest taki jak wiekszosci z nas przed pierwszym razem :) a co do twojego pierwszego razu, to nic nie szkodzi zaczekac troche... ale takze nic nie stoji na przeszkodzie aby juz zaczac, to jest tylko i wylacznie TWOJ wybor... my za ciebie wybrac nie mozemy :)
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 14 kwie 2005, 09:18

MAJU !

Z tego co piszesz, to faktycznie raz facet przespał się z laska i tyle.