Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.
hehe moja kumpela miała zrobioną ale to zrobił jej koleś na dysce taka wq*** była że nie wiem.. ale cóż życie..po co z takim typem sie zadawała.. :564:
castrolek pisze:hehe moja kumpela miała zrobioną ale to zrobił jej koleś na dysce taka wq*** była że nie wiem.. ale cóż życie..po co z takim typem sie zadawała.. :564:
mialam to samo ogolnie do malinek nic nie mam - fajna sprawa, gdy robi ci je ukochana osoba g:)
a po co ma Ci je robić ukochana osoba....... po co się ujawnaić ze swoim uczuciem.. eh.... ja tam wole swą prywatność no chyba że jakies kiski na środku rynku albo.. w busie jehhaaa
to, ze masz malinke, nie znaczy, ze musisz ja pokazywac i od razy wszyscy maja o niej wiedziec. po prostu fajnie miec pamiatke po milosnej przygodzie ja tak wlanie na to patrze
sama mi powiedziala, ze to malinka podobno bawi sie w cos w stylu "jezeli uda mi sie ciebie obezwladnic, zrobie ci malinke na czole" glupie to jak nie wiem :541: