Brak pociagu fizycznego...
Moderator: modTeam
-
20lat
czyli jak np jest facet z dziewczyna i ona ciagle sie do niego dobiera ciagle chce zeby chlopakowi bylo dobrze i wychodzi to z jej inicjatywy to wtedy jest prawdziwa milosc i zwiazek????
a jak np wszystko wychodzi z inicjatywy faceta tzn.facet zawsze zaczyna pieszczoty i sex a kobieta niedobiera sie do faceta tylko czeka na jego krok to jest normalne czy to znaczy ze facet niepociaga kobiety?????
a jak np wszystko wychodzi z inicjatywy faceta tzn.facet zawsze zaczyna pieszczoty i sex a kobieta niedobiera sie do faceta tylko czeka na jego krok to jest normalne czy to znaczy ze facet niepociaga kobiety?????
-
karol
Dla mnie to naprawde dziwne...
Jak mozna z kims być,kochac druga osobe i nie pociagac fizycznie?
Rownie dobrze chyba na poczatku przy poznaniu drugiej osoby mozna stwierdzic czy nas pociaga czy nie,wiec po co niektorzy mowia : Dla mnie wyglad nie ma znaczenia? a pozniej druga osoba cierpi...
Jak mozna z kims być,kochac druga osobe i nie pociagac fizycznie?
Rownie dobrze chyba na poczatku przy poznaniu drugiej osoby mozna stwierdzic czy nas pociaga czy nie,wiec po co niektorzy mowia : Dla mnie wyglad nie ma znaczenia? a pozniej druga osoba cierpi...
"Każda sekunda to szansa na to by zmienić coś w swoim życiu" - Vanilla Sky
-
20lat
karol nic niepokrecilem moze niezabardzo na ten temat napisalem ale to sa pytani bardziej pod moj problem bylo by fajnie jak bys odpowiedzial na nie i doradzil,a chodzi mi o to ze u mnie w zwiazku ja zawsze musze wszystko inicjowac a chcialbym zeby to moja dziewczyna zaczynala i daltego moje pytania bo chce wiedziec,moze ja ją niepodniecam??
-
karol
Aaaaaa to inna para kaloszy ! A co mówi TWOJA DZIEWCZYNA
? na to wszystko ?Nigdy nie inicjowala sexu ? nigdy nie dawala znaku ? ze ma ochote ? a moze nie dajesz jej szans na to by zaczela , bo sam kazda sytuacje wykozystujesz
Nie startuj do niej wiec ! zobaczysz co sie wydazy zrób sie zimny , ale w srodku , na zwnątrz dalej ją kuś ! tyle ze nie inicjuj sexu , tego konkretnego ! :564:
-
20lat
no znaki dawala jakies ale takie ze wez je zrozum a dobry bedziesz,moze masz racje moze niedalem jej szans moze sie przyzwyczaila ze zawsze ja zaczynam a ona jak chce to sie decyduje ale mi sie szczerze mowiac to znudzilo,potrzebuje by mi pokazala ze ja podniecam i tego rzeby ona pierwsza sie do tego zabierala
dzisiaj pogadam moze cos ruszy
dzisiaj pogadam moze cos ruszy
- ksiezycowka
- Weteran

Lady Jesika...Nie obraź się, ale Twoja przyjaciółka jest.... :562: Oki przemilczę to.
Mi żal tylko tego faceta. 11 miesięcy w kłamstwie.
Mi żal tylko tego faceta. 11 miesięcy w kłamstwie.
Dokładnie. Ona nie wie co to miłość. To może być jakieś silne zauroczenie. Albo i miłość tylko, że przyjacielska.Kochato słowo jest jak zwykle naduzywane
nie kocha go i musi to zrozumieć , to nie jest miłosć kobiety do faceta !
kociak pisze:Lady Jesika...Nie obraź się, ale Twoja przyjaciółka jest.... :562: Oki przemilczę to.
wbrew pozorom to nie jest jakis wyjatkowy przypadek. sam doswiadczylem tego ze moja byla kazdy nasz problem rozwiazywala z kolezankami nie ze mna, oczywiscie powiedziala mi jak bylo po wszystkim. Nie moge tego zrozumiec absolutnie, dorosle kobiety zachowuja sie jak dzieci..
- ksiezycowka
- Weteran

- Uzależniony

U mnie tez mamy z tym problem, ale ja wiem ze moja dziewczyna mnie kocha, i ja ją kocham tylko nie ma Ona ochoty na sex! Ja to rozumiem, przeciez nie rozstaniemy sie z tego powodu ze nie robilismy tego miesiac czy 2! To gupota, mysle ze to z czasem minie i koniec. W Naszym przypadku wszystko jest spowodowane dziwna blokadą w głowie. Ja jestem optymista =)
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

I tu kłania się stronka www.mocneferomony.pl Polecam sprawdziłem nie tylko ja i to działa a zwłaszcza w stałych związkach..... Droga impreza ale się opłaca. Naprawdę...........
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Nie wiem kto tu ma problem
bogu dzieki ze mam fetysze
:D:D i to mnie rajcuje heheh!! Niewyobrazam sobie zwiazku bez sexu
nieee normalnie nie wchodzi to w gre ! chyba ze substytut znajdzie sie
ale jaki sens byc w takim zwiazku
nieee to nie ma sensu !! bez pociagu nie ma sensu i tym tokiem myslenia idziemy dalej!! nie ma sensu sex to co zostaje
przyjazn zrozumienie i milosc
hmm powiedzmy ze 2 cechy z 3 mozna uzyskac bedac przyjaciolmi wiec wynik jest MILOSC ! I CO DLA MILOSCI MOZEMY ZROBIC
? Informuj nas ile czlowiek jest zdolny zrobic dla milosci ! Pozdrawiam ...... WDECH WYDECH WYMACH !!!
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

- Maniak

gorgon są tu osoby o dużej skali wieku i chodzi chyba właśnie o to by wymieniać się poglądami i by poszerzał się nasz zakres wiedz.. nio przynajmneij ja do tego tak podchodze..
więc o co chodzi??
nie zgodze sie z Wami, nie zawsze chodzi o te pierwotne instynkty ale czasem
więc o co chodzi??
-= Nothing`s Gonna Change My Love Fore YOU!
=-
- Mroczny Piskacz
- Maniak

- Maniak

castrolek pisze:nio teraz juz Cię troszke lepiej rozumiem:564:
zeby tak do konca wyjasnic, nie zawsze zakochujesz sie fizycznie w osobie, czasem sa to idealy ktore reprezentuje etc etc :-)
potem przychodzi pociag fizyczny
: albo on zawsze byl, tylko ukryty, tego juz nie wiem Ja Ne,
- Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

Mysiorek pisze:Czy pociąg fizyczny pojawi sie z czasem???
Nie! niestety, nie pojawi się... albo powiem inaczej - będzie ciężko!
Pojawi się, za to, oddanie, współczucie, obowiązek, bliskość, uległość... ale będzie ciężko później (toż to prawie rok!!!) wykrzesać z siebie pociąg...no, fizyczny!
Pociąg fizyczny to ta chemia, która zwala z nóg, a potem myślimy o charakterze, a potem o partnerstwie.
Od tyłu ciężko jest!
Ale może się mylę???
Niestety zgadzam się z tym właśnie.Tak to już poukładane,bo inaczej ludzie nie łączyliby się w pary.Musi ich coś przyciągać do siebie i na pewno nie jest to ta sama książka,którą lubią.Oczywiście na poczatku,choć muszą tez umieć rozmawiać z soba,bo inaczej sobie tego nie wyobrażam.Muszą znaleźć coś wspólnego,co ich będzie łączyć i nie może to być tylko sex.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

Przecież dla tej drugiej osoby można by zrobić wszystko aby czuła się z nami dobrze.
Sądzę ze w 20 letnim małżeństwie gdzie uczucie stało się przyzwyczajeniem. Można na nowo odkryć się.
A nawet jeżeli ma sie takowe problemy jak ma jaToja to tymbardziej warto spróbowac wszystkiego
...... Sprubowałem i nie żałuję..... Jak by coś to GG
Przecież dla tej drugiej osoby można by zrobić wszystko aby czuła się z nami dobrze.
Sądzę ze w 20 letnim małżeństwie gdzie uczucie stało się przyzwyczajeniem. Można na nowo odkryć się.
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
- Lady_Jesika
- Uzależniony

- Weteran

Trzeba czytać uważnie proszę zainteresowanych pogłębić wiedzę o feromonach
www.mocneferomony.pl <---- Bardzo skuteczne a efekty czasem są dobitne
:D:D
POWAGA !!
www.mocneferomony.pl <---- Bardzo skuteczne a efekty czasem są dobitne
POWAGA !!
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”