Czy podniecaja was dojzale kobiety?macie z nimi fantazje?
Moderator: modTeam
- Sir Charles
- Weteran
Mysiorek pisze:Odwróćmy pytanie... czy Panie (30-ki) chciałyby młodszego czy starszego?
Byłaby to odpowiedź na szanse "młodych wilków"![]()
no ale wlasnie chyba by trzeba nowy topic zalozyc bo Panie kolo 30ki nie beda wchodzic do tego topiku skoro zatytulowany jest on tak jak jest zatytulowany
Mysiorku jezeli uznasz ze to dobry pomysl to zaloz z laski swojej :564:
- Sir Charles
- Weteran
Młode dziewczyny mnie w ogole nie pociagają , bo niby co miało by mnie w nich pociagać
No to mnie, Karolu, swoiście zaskoczyłeś

Ale...
Plus dla Ciebie :564:moze jedna by sie znalazła , ale z wiekiem ceni sie cos wiecej niż tylko młodosc , piekne ciało itd, chyba ze jakaś młoda ma własnie to cos , co sie z wiekiem docenia !
I małe pytanko, kwestii formalnej, jakie to młode dla Ciebie? A jakie już... podchodzące pod kryterium?
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
jakbys zobaczyl ta blondynke co ja dzis w autobusie bo by cie pociagnela na pewno
Może tylko młodo wyglądała?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
A ja myślę tak: każdy wiek ma swoje prawa i trzeba umieć starzeć się z godnością i ja na przykład nigdy nie będę na siłę robić z siebie młodszej.Duży wpływ na nasz wygląd i samopoczucie ma odżywianie i tego staram się trzymać.Oczywiście wszystko w granicach rozsądku i bez szaleństw.
Czas płynie,to nieodwracalne,ale starajmy się wykorzystać dany nam czas najlepiej jak potraifimy.
Czas płynie,to nieodwracalne,ale starajmy się wykorzystać dany nam czas najlepiej jak potraifimy.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Koko pisze:Młode dziewczyny mnie w ogole nie pociagają , bo niby co miało by mnie w nich pociagać
No to mnie, Karolu, swoiście zaskoczyłeś![]()
Ale...Plus dla Ciebie :564:moze jedna by sie znalazła , ale z wiekiem ceni sie cos wiecej niż tylko młodosc , piekne ciało itd, chyba ze jakaś młoda ma własnie to cos , co sie z wiekiem docenia !
I małe pytanko, kwestii formalnej, jakie to młode dla Ciebie? A jakie już... podchodzące pod kryterium?
Njpierw odpisze Hyhy-emu ... pociagneła w kwesti fizycznej to i moze tak , tyle ze to juz w moim wieku za mało !
Dla mnie młode to obecne tu forumowiczki , czyli przedział wiekowy od lat 17-23
Wiek dla mnie atrakcyjny zamyka sie od 27-45 oczywiscie wszystko zalezy od wygladu , ten dla mnie sie jednak liczy też !
sex Moniu , ...... to to co sprawia iz jestś młoda !
JA TAM NIE CHCE STARSZEJ , ANI DUZO MŁODSZEJ chce by mnie kchała , i tyle !
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Kiedy mialam 17-19 lat, dostawalam mnostwo "propozycji" od mezczyzn od 40-stki w gore. Bylam tym przerazona!! Myslalam nawet, ze to ja cos robie dziwnego.
Obecnie podobaja mi sie mezczyzni w przedziale wiekowym 30-38, tak umownie, bo to oczywiscie zalezy od wielu rzeczy. No i myslalam, ze nie podobaja mi sie rowiesnicy, ale sa wyjatki i to jakie
Wiec moze i mlodszy by mi sie spodobal, jesli bylby wyjatkowy? A pewnie spodoba mi sie po 30-stce
. Juz sie tego boje... .
Obecnie podobaja mi sie mezczyzni w przedziale wiekowym 30-38, tak umownie, bo to oczywiscie zalezy od wielu rzeczy. No i myslalam, ze nie podobaja mi sie rowiesnicy, ale sa wyjatki i to jakie
Wiec moze i mlodszy by mi sie spodobal, jesli bylby wyjatkowy? A pewnie spodoba mi sie po 30-stce
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
A ja wlasnie spotykam sie z kobieta starsza o 6 lat ode mnie
nigdy wczesniej bym nie pomyslal, ze taka kobieta bedzie mnie pociagac, a teraz nie widze innych poza nia..Ona tez mi mowi, ze strasznie ja podniecam i rozwiniez sie sobie dziwi, bo nigdy wczesniej nie miala takiej sytuacji i nie sadzila, ze taka bedzie.. To raczej zalezy od ludzi, a nie od wieku, czy nas pociagaja, podniecaja..Tak mi sie wydaje..
- Mroczny Piskacz
- Maniak
Nie wydaje mi sie ze to duza roznica w naszym wieku
26 letnia dziewczyna nie bylaby dla mnie za stara na pewno. 36 letnia to moze juz tak, ale nie 26 letnia
Co innego 14 letnia
takiej bym nie mogl miec jako kobiety, jako kumpele czemu nie 
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- Mroczny Piskacz
- Maniak
karol pisze:Tylko jesli chodzi o liczby , tylko ! nie podchodz do tego matematycznie :564:
drogi K. jak wiesz, lub nie, jestem studentem pwr, podstawowy sposob podejscia to matematyczno-fizyczny :okulary:
w tym wieku znacznie roznimy sie fizycznie (ja ~21 ona 26) i matematycznie ;-)
za lat wiecej te roznice zanikaja ale teraz sa widoczne, od chociazby to ze ja jeszcze studiuje a kobieta majac lat 26 czy 27 moze juz miec prace... rozne zainteresowania, etapy zycia itd...
wiec jest to spora roznica :-)
Ja Ne,
- Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”