Czy nie za wczzesnie??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 lis 2004, 20:58

Kalendazyk jest jedynie potrzebny by poznac kobiete ale jego same i wyłaczne stosowanie to nie porozumienie !! trzeba połaczyc wszystkie mozliwe metody razem , poznac je doglebnie , jak i swa parterke i wtedy mozey dopiero byc pewni , metod naturalnych !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 22 lis 2004, 22:00

A mi sie wydaje ze nawet po doglebnym poznaniu partnerki niemozna byc pewnym metod naturalnych :O.

Dla mnie to abstrakcja ... zaczynamy z kapturkiem ;> a po jakims czasie moze partnerka wpadnie na pomysl ze mogla by brac pigulki ;D.

PS. Kumpela ma zmieniony dzwonek w telefonie od budzika ;> i jej mowi jak w Seksmisji ;D "WEz pigulke, wez pigulke." :D
Jak moja pani bedize brac pigulki to chyba jej zrobie taki dzwonek :D
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Gość

Postautor: Gość » 22 lis 2004, 22:32

Hehe, chyba wiekszosc takich dzwonkow uzywa, ja mialam dokladnie ten sam tekst i codzienne przypomnienie bo na samej pamieci daleko bym nie zajechala :D
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 22 lis 2004, 22:45

PS. Kumpela ma zmieniony dzwonek w telefonie od budzika ;> i jej mowi jak w Seksmisji ;D "WEz pigulke, wez pigulke."
Jak moja pani bedize brac pigulki to chyba jej zrobie taki dzwonek
dobry pomysl :D:D:D:D::D:D:D::D
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2004, 09:23

tr3sor pisze:A mi sie wydaje ze nawet po doglebnym poznaniu partnerki niemozna byc pewnym metod naturalnych :O.

Dla mnie to abstrakcja ... zaczynamy z kapturkiem ;> a po jakims czasie moze partnerka wpadnie na pomysl ze mogla by brac pigulki ;D.

PS. Kumpela ma zmieniony dzwonek w telefonie od budzika ;> i jej mowi jak w Seksmisji ;D "WEz pigulke, wez pigulke." :D
Jak moja pani bedize brac pigulki to chyba jej zrobie taki dzwonek :D

pewnosc masz wtedy 100% tylko wiedza musi byc kompletna !
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 23 lis 2004, 13:20

Az w takim stopniu swojej wiedzy bym niezawierzyl ;>. Chodzbym wiedzial co do sekundy kiedy okres sie zaczyna kiedy konczy ile trwa jej cykl i bym potrafil cco do sekundy trafic kiedy ma dni plodne kiedy nie ... to juz wole lizac przez szybe lizaka (seks z gumka) niz zawierzac metoda naturalnym ... ;> ale coz jak juz kiedys powiedzialales mlody jestem duzo przedemna :564: :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2004, 13:53

Kurcze ,przeciesz jak lezysz albosiedzisz to wiesz ze sie nie przewrucisz!!!!! pod warunkiem iz sie na krzesle nie wygłupiasz ! :564: :547: Wasz strach jest przerazajacy dla mnie !!
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 23 lis 2004, 14:05

krzys pisze:Kurcze ,przeciesz jak lezysz albosiedzisz to wiesz ze sie nie przewrucisz!!!!! pod warunkiem iz sie na krzesle nie wygłupiasz ! :564: :547: Wasz strach jest przerazajacy dla mnie !!

spasc mozna nawet z lozka

wydzieliny w pochwie potrafia utrzymac malych rozbojnikow dosyc dlugo - nawet pare dni
moze byc ze mali plywacy sa wyjatkowo zywotne skurczybyki - kwestia osobnicza

daltego te ostatni dni bezpieczne to trzeba uwazac juz jednak - moze sie jakis cud natury jednak traic choc malo prawdopodobne
a to ze ktos chce gumki stosowac - no coz - nie tobie krzys oceniac - a tym bardziej krytykowac
przecierz mu nie uschnie od gumek
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2004, 14:09

Nie krytykuje , mówie tylko iz metody naturalne są skuteczne jak sie zna parterke i wszystkie ma wiadomoisci , trza wziasc poprawkę iż plemniki zyją w sprzyjajacych dla nich warunkach do 72 h :564:
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 23 lis 2004, 14:26

A dni bezpolodne w takim razie ile trwaja ? skoro 72h trzeba juz odjac to nieduzo czasu podczas cyklu zostaje na seks ;>
Obrazek

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2004, 14:33

O rany to ja waś ma uczyc co i jak ??/ sa i na to sposoby ! jak sie chce to wszystko idzie ! :564:
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 23 lis 2004, 16:33

A ja tam medoty naturalne mam gleboko gdzies ;P niechce wiedziec co i jak ;> bo jeszcze kiedys bee chcial to sprawdzic ;D i mi niewyjdzie i bedzie :562: a to jak narazie niejest mile widziane :564:
Obrazek

Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 23 lis 2004, 16:38

http://milosc.god.pl/kalendarz.htm
Nie wiem na ile te obliczenia się sprawdzają, bo nie liczyłam na sobie...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 23 lis 2004, 20:23

Jak juz krzys mowil obliczanie jest do bani ;> tym mozna sobie tylko lekko dopomuc ;> reszte po smaku i innych zmiana w naszej pani trzeba wywnioskowac ;>
Obrazek

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 24 lis 2004, 02:20

Ten kalkulator ze stronki to moza sobie w tylek za przeproszeniem wsadzic. Wyszlo mi jak dla zabawy wpisywalem ze obieta mialaby cykl od 22ego listopada o 9ego stycznia :P lol
Co prawda dane wpisalem dla cyklu nieregularnego (najkrotszy cykl 21 dni najdluzszy 60 dni - co jest mozliwe) ale mimo to kalkulator obliczyl dni plodne :P Malo tego, podal nastepne dni plodne :P zycze duzo szczescia w stosowaniu tego narzedzia :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 lis 2004, 08:27

Panowie , kalkulatorem to sie liczy zadania matematyczne ! i nie tylko , ale ......? to tylko jeden z srodków prowadzacych do celu ! sam w sobie nie wystarczy ! :564:
Gość

Postautor: Gość » 24 lis 2004, 14:37

Probowalam uzywac tego kalkulatorka i nie polecam. Chyba jakis ciemniak pisal ten algorytm ale nie ma on nic wspolnego z rzeczywistoscia.
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 24 lis 2004, 14:56

A czy niejest tak ze dla kazdej kobiety wyglada to inaczej ?.
Przecierz kazda jest inna ... kazda ma inny cykl ... itp itd ... to tak jak by napisac algorytm ktory ma wyliczyc jakie beda liczby w nastepnym losowaniu toto lotka ... ;/.

krzys gdzies bardzo ladnie opisal w jaki sposob mozna wybadac kiedy dni sa plodne kiedy nie ;>. Jak znajde ten topic wydutuje posta i wkleje wam linka ;>
Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 24 lis 2004, 15:46

Albo wpisz w google ;], tam jest tez wiele na ten temat.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”