Czy nie za wczzesnie??
Moderator: modTeam
A mi sie wydaje ze nawet po doglebnym poznaniu partnerki niemozna byc pewnym metod naturalnych :O.
Dla mnie to abstrakcja ... zaczynamy z kapturkiem ;> a po jakims czasie moze partnerka wpadnie na pomysl ze mogla by brac pigulki ;D.
PS. Kumpela ma zmieniony dzwonek w telefonie od budzika ;> i jej mowi jak w Seksmisji ;D "WEz pigulke, wez pigulke."
Jak moja pani bedize brac pigulki to chyba jej zrobie taki dzwonek
Dla mnie to abstrakcja ... zaczynamy z kapturkiem ;> a po jakims czasie moze partnerka wpadnie na pomysl ze mogla by brac pigulki ;D.
PS. Kumpela ma zmieniony dzwonek w telefonie od budzika ;> i jej mowi jak w Seksmisji ;D "WEz pigulke, wez pigulke."
tr3sor pisze:A mi sie wydaje ze nawet po doglebnym poznaniu partnerki niemozna byc pewnym metod naturalnych :O.
pewnosc masz wtedy 100% tylko wiedza musi byc kompletna !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Az w takim stopniu swojej wiedzy bym niezawierzyl ;>. Chodzbym wiedzial co do sekundy kiedy okres sie zaczyna kiedy konczy ile trwa jej cykl i bym potrafil cco do sekundy trafic kiedy ma dni plodne kiedy nie ... to juz wole lizac przez szybe lizaka (seks z gumka) niz zawierzac metoda naturalnym ... ;> ale coz jak juz kiedys powiedzialales mlody jestem duzo przedemna :564: 
krzys pisze:Kurcze ,przeciesz jak lezysz albosiedzisz to wiesz ze sie nie przewrucisz!!!!! pod warunkiem iz sie na krzesle nie wygłupiasz ! :564: :547: Wasz strach jest przerazajacy dla mnie
spasc mozna nawet z lozka
wydzieliny w pochwie potrafia utrzymac malych rozbojnikow dosyc dlugo - nawet pare dni
moze byc ze mali plywacy sa wyjatkowo zywotne skurczybyki - kwestia osobnicza
daltego te ostatni dni bezpieczne to trzeba uwazac juz jednak - moze sie jakis cud natury jednak traic choc malo prawdopodobne
a to ze ktos chce gumki stosowac - no coz - nie tobie krzys oceniac - a tym bardziej krytykowac
przecierz mu nie uschnie od gumek
http://milosc.god.pl/kalendarz.htm
Nie wiem na ile te obliczenia się sprawdzają, bo nie liczyłam na sobie...
Nie wiem na ile te obliczenia się sprawdzają, bo nie liczyłam na sobie...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Ten kalkulator ze stronki to moza sobie w tylek za przeproszeniem wsadzic. Wyszlo mi jak dla zabawy wpisywalem ze obieta mialaby cykl od 22ego listopada o 9ego stycznia
lol
Co prawda dane wpisalem dla cyklu nieregularnego (najkrotszy cykl 21 dni najdluzszy 60 dni - co jest mozliwe) ale mimo to kalkulator obliczyl dni plodne
Malo tego, podal nastepne dni plodne
zycze duzo szczescia w stosowaniu tego narzedzia 
Co prawda dane wpisalem dla cyklu nieregularnego (najkrotszy cykl 21 dni najdluzszy 60 dni - co jest mozliwe) ale mimo to kalkulator obliczyl dni plodne
A czy niejest tak ze dla kazdej kobiety wyglada to inaczej ?.
Przecierz kazda jest inna ... kazda ma inny cykl ... itp itd ... to tak jak by napisac algorytm ktory ma wyliczyc jakie beda liczby w nastepnym losowaniu toto lotka ... ;/.
krzys gdzies bardzo ladnie opisal w jaki sposob mozna wybadac kiedy dni sa plodne kiedy nie ;>. Jak znajde ten topic wydutuje posta i wkleje wam linka ;>
Przecierz kazda jest inna ... kazda ma inny cykl ... itp itd ... to tak jak by napisac algorytm ktory ma wyliczyc jakie beda liczby w nastepnym losowaniu toto lotka ... ;/.
krzys gdzies bardzo ladnie opisal w jaki sposob mozna wybadac kiedy dni sa plodne kiedy nie ;>. Jak znajde ten topic wydutuje posta i wkleje wam linka ;>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”