Słowa podczas sexu.Co o tym sądzicie i czy to lubicie?
Moderator: modTeam
TE Ciche juz zawsze beda ciche
Wcale nie! Ja na początku naszego zwiazku byłam cicha, nie wiem czemu, bałam się pokazywać swoje emocje, nie chciałam byc śmieszna. Ale kiedy mój facet powiedział mi że nie tylko Mu to nie przeskadza, ale jeszcze bardzo się podoba, zaczęłam okazywać to co czuję ( od razu zaznaczam że w żadnym wypadku nie udaję) i czasem potrafię przy mocnym orgaźmie byc taka głośna, że aż mi wstyd ::)
Aga pisze:TE Ciche juz zawsze beda ciche
Wcale nie! Ja na początku naszego zwiazku byłam cicha, nie wiem czemu, bałam się pokazywać swoje emocje, nie chciałam byc śmieszna. Ale kiedy mój facet powiedział mi że nie tylko Mu to nie przeskadza, ale jeszcze bardzo się podoba, zaczęłam okazywać to co czuję ( od razu zaznaczam że w żadnym wypadku nie udaję) i czasem potrafię przy mocnym orgaźmie byc taka głośna, że aż mi wstyd ::)
Aguś ! Ty masz lat 18 , u Ciebie sie wszystko kształtuje ! , ja mówiłem jz o kobietach raczej ukształtowanych tych powiedzmy 25-26 letnich i dalej

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
tak samo jak jaAga pisze:TE Ciche juz zawsze beda ciche

ale wszystko zalezy na jaki halas mozemy sobie pozwolic w danym momencie
cytrynka pisze:no dobra ale jak masz strarych za sciana to nie mozesz sobie pozwolic na wieleszopen pisze:e tam, kto by tam w takim momencie myślał o tym co wolno a co nieale wszystko zalezy na jaki halas mozemy sobie pozwolic w danym momencie:564:
wiesz jakies pojekiwania czy sapanie to zagluszyc moze np plyta iron maiden czy cos w ten desen
mnie bardziej irytuje skrzypienie lozka
w tym roku bylem u babci na wiosze - ja mialem spac w jednym lozku a moja w drugim - akurat
problem w tym ze rano od tego spania lzoko zaczelo odsyc dziwnie poskrzypywac
a babka lazila po kuchni (obok) - caly czas sie staralismy "nieskrzypiec"
a to bardzo absorbuje i nie ma czasu na wydawanie innych dzwiekow - no zmoe poza chichotem
Cytrynko
czy Ty naprawde masz tak mało do powiedzenia , zobacz jak wygladaja Twoje posty kliknij sobie na pokaż "wszystkie" i sama zobacz
same w 85% jednozdaniowe posty , wiem ze czasem też tak trzeba ! ale ty stajesz sie swoistym "Dredmenem " w spudnicy ! :547: prosze napisz czasem cos wiecej :564:

- Załączniki
-
- zoltek.jpg (89.69 KiB) Przejrzano 9816 razy
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Bender pisze:w tym roku bylem u babci na wiosze - ja mialem spac w jednym lozku a moja w drugim - akurat
problem w tym ze rano od tego spania lzoko zaczelo odsyc dziwnie poskrzypywac
a babka lazila po kuchni (obok) - caly czas sie staralismy "nieskrzypiec"
a to bardzo absorbuje i nie ma czasu na wydawanie innych dzwiekow - no zmoe poza chichotem
trzeba bylo jej puscic iron maiden

sam widzisz ze nie zawsze sie da i trzeba uwazac, byc cicho.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
ja uwazam ze rozmowa podczas seksu jest zajebistą sprawą czułe słowka ktore słysze od partnera jaka jestem wspania sprawiają ze rozpalam sie jeszcze bardziej. a co do skrzypiącego łóżka to hmmm zawsze mozna przeniesć sie napodłoge lub stolik w kuchni 

Poszybować chociaż raz ponad śmierć,ponad czas...
Takie świadome hamowanie wyrażania swoich odczuć podczas seksu osłabia siłe orgazmu!
Dlatego uważam, że najpierw należy zapewnić sobie odpowiednie warunki dla intymności, choć zdaję sobie sprawę, że nie zawsze, zwłaszcza w młodym wieku, jest to możliwe. Ale wtedy zawsze jeszcze pozostaje plenerek, samochód, albo inne jakieś odludzie.
Dlatego uważam, że najpierw należy zapewnić sobie odpowiednie warunki dla intymności, choć zdaję sobie sprawę, że nie zawsze, zwłaszcza w młodym wieku, jest to możliwe. Ale wtedy zawsze jeszcze pozostaje plenerek, samochód, albo inne jakieś odludzie.
Kochać i być kochanym
cytrynka pisze:my niestety nie zawsze mozemy sobie pozwolic na wariacje w domu jak sa starzy jego mama ma zwyczaj wpadania do pokoju bez pukania :565: a co do podlogi to bluza pod plecy i juz luzko nie przeszkadza skrzypiace no i od czego jest biurko
Zapewniam Cię ze na niektorych biurkach tez slychac
-
- Uzależniony
- Uzależniony
uwielbiam jak moj partner szepcze mi cos do uszka podczas gdy sie kochamy.niecierpie ciszy w lozku,ale nam to akurat nie grozi
slowa sa rozne.gdy kochamy sie powoli i czule sslowa rowniez sa czule...o milisci...o tym jak nam cudownie.
A gdy kochamy sie juz bardziej dziko i namietnie jezyk tez sie nam wyostrza.lubie swintiuszenie.wulgaryzmy w granicahch przyzwoitosci na prawde moga mnie porzadnie nakrecic.lubie jak mi mowi jak mnie pragnie.
a "pieprz mnie"..... "chce zebys mnie rżnal"...to u nas norma
i nie uwazam tego za nic zlego,nie katujemy sie w lozku,robimy to co sprawia nam obojgu przyjemnisc.Lubie rowniez jego pojekiwania.czyli podsumowujac:CISZA w lozkU NIE WSKAZANA
pozdrawiam

slowa sa rozne.gdy kochamy sie powoli i czule sslowa rowniez sa czule...o milisci...o tym jak nam cudownie.
A gdy kochamy sie juz bardziej dziko i namietnie jezyk tez sie nam wyostrza.lubie swintiuszenie.wulgaryzmy w granicahch przyzwoitosci na prawde moga mnie porzadnie nakrecic.lubie jak mi mowi jak mnie pragnie.
a "pieprz mnie"..... "chce zebys mnie rżnal"...to u nas norma

i nie uwazam tego za nic zlego,nie katujemy sie w lozku,robimy to co sprawia nam obojgu przyjemnisc.Lubie rowniez jego pojekiwania.czyli podsumowujac:CISZA w lozkU NIE WSKAZANA
pozdrawiam
Takie świadome hamowanie wyrażania swoich odczuć podczas seksu osłabia siłe orgazmu!
A tam osłabia! Wcale nie! I tak i tak jest dobrze. Nie odczułem różnicy między głosowym zaznaczaniem rozkoszy a ciszą. Moja dziewczyna tak samo twierdzi.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”