podryw ?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lis 2004, 14:37

Aga pisze:
Wiesz, skoro tak uważasz to w ogóle nie ma sensu kontynuować tej dyskusji. Najwyraźniej dobre wychowanie to dla nas co innego.

Dobre wychowanie to pojecie wzgledne !! ja mam starej daty wychowanie wiec na pewno bardziej tradycyjne od Twojego , cóz czasy sie zmieniają ale nie sadze iż nalezy robic problem z tego ze ktos klepnie nas po tyłku (wszystko albowiem zalezy od okolicznosci i jak to sie odbedzie ) Ty jednak w swym dobrym jak mniemasz wychowaniu masz tak waskie rozumowanie ze nie widzisz róznicy w tej kwesti
Tu wysyłasz Mavowi zdjecia biustu swego..... a dla mojego wychowania jest to nie do przyjecia ! jestes prózna ! z narcystycznymi naleciałosciami
Sam też mam zapewne mnustwo wad , wiec sie nie obrazaj !
SAMO KLEPNIECIE W TYŁEK TEŻ NIE NALEZY DO DOBREGO WYCHOWANIA ! wszystko jednak zalezy tak jak pisałem co dzieje sie potem i jak to pisała Natasza !!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 14 lis 2004, 15:24

Ciekawy temat. Mam co nieco do powiedzenia w tej sprawie, gdyż:
* nie raz zostałam klepnieta w tyłek, w tym kilka razy przez obcego
* 2 razy dałam za coś takiego w zęby
* 1 był to początek miłego wieczoru
* 2 razy klepnęłam obcych facetów w tyłek, w tym raz przez pomyłkę
* 0 razy dostałam w zęby

Jest różnica między klepaniem a KLEPANIEM :-) Wszystko zalezy od sytuacji... Nie każdy kto dopuści się tego czynu jest nic nie wartą świnią, ale faktem jest, że są lepsze metody na podryw...
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 14 lis 2004, 15:55

Tu wysyłasz Mavowi zdjecia biustu swego..... a dla mojego wychowania jest to nie do przyjecia !

Ooo, no popatrz! Ale zdradzać żonę pieprząc laski na prawo i lewo to już jest dla ciebie do przyjęcia? Bardzo ciekawie złożona moralność.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 14 lis 2004, 16:40

Nie na lewo i prawo i nie laski, bo ma tylko jedna :) Tylko troche mlodsza :)
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 14 lis 2004, 17:13

No chyba aktualnie, bo z tego co pamiętam to chwalił się ile to już ich nie miał.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lis 2004, 18:21

Aga pisze:
Ooo, no popatrz! Ale zdradzać żonę pieprząc laski na prawo i lewo to już jest dla ciebie do przyjęcia? Bardzo ciekawie złożona moralność.

Po pierwsze nie znasz tematu i zle zinterpretowałaś me posty , po drugie nie robie tego na lewo i prawo
I wcale nie jestem dumny z mego jak i zachowania w tej kwesti tak i ubolewam nad tym , nie zawsze wychodzi tak jak by sobie tego rzyczyło !!
Co do chwalenia sie ile to ich nie miałem(po slubie) to powiem tylko , miec a miec... to róznica ! Znam natomiast i to bardzo dobrze bardzo wiele kobiet !! :D :564:
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 14 lis 2004, 18:34

Aga napisała:
Oczywiście, że tak! Człowiek niezależnie od tego czy jest piękny czy brzydki czy pijany musi być dobrze wychowany. Klaps po tyłku nieznajomej osoby jest dla mnie szczytem chamstwa. Co z tym ma wspólnego wygląd???

Pełna zgoda z mojej strony. :564: - cieszę się, że nie jestem jedyną forumową "konserwą" w tych sprawach.

Mav napisał:
Aga mnie chodzilo o to, ze kobiety lubia "meskich" facetow. Wola kolesia co klepnie je w tylek i obroci to w przyjemna sytuacje niz ciepla kluche.

A tu proszę - z całym szacunkiem Mav - o wyjaśnienia Pań, czy zgadzacie się z tą tezą.
I już nie będę się czepiał sformułowania ciepła klucha, ale chyba lekko tu nie na miejscu.
;)...
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 lis 2004, 18:38

mi sie wydaje ze kobiety wola zdecydowanych facetow, a okreslenie "meski" facet tez pewnie oznacza cos innego dla kazdej kobiety :) dla mnie to taki typ faceta ktory daje mi poczucie bezpieczenstwa, ktory potrafi walnac w stol kiedy tego wymaga sytuacja, ktory nie boi sie podejmowania decyzji, a przy tym czuly i kochany :D mogla bym ta wypowiedz ciagnac w nieskonczonosc pewnie ale by byl dluuugi offtop ;)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 14 lis 2004, 18:40

Elspeth pisze:mi sie wydaje ze kobiety wola zdecydowanych facetow, a okreslenie "meski" facet tez pewnie oznacza cos innego dla kazdej kobiety :) dla mnie to taki typ faceta ktory daje mi poczucie bezpieczenstwa, ktory potrafi walnac w stol kiedy tego wymaga sytuacja, ktory nie boi sie podejmowania decyzji, a przy tym czuly i kochany :D mogla bym ta wypowiedz ciagnac w nieskonczonosc pewnie ale by byl dluuugi offtop ;)

no to wszystko do mnie pasuje ;) i w dodatku jestem najmądrzejszy, najładniejszy i najskromniejszy :D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 14 lis 2004, 18:44

No to Elspeth, by nie było offtopu - ujmij to w kontekście klepnięcia w pupcię, albo enigmatycznego: "...muśnięcia..".

A i jeszcze jedno pytanko - jak to obrócić w miłą sytuację??? :566: - bo chyba jakiś zupełnie nie kumaty jestem
;)...
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 lis 2004, 18:51

Hardcore pisze:no to wszystko do mnie pasuje ;) i w dodatku jestem najmądrzejszy, najładniejszy i najskromniejszy :D

Taaa jassssssne ;)

Lorenzen nie mam pojecia jak to ujac w kontekscie klepniecia w tylek :D dla mnie klepniecie w tylek dziewczyny nie jest przejawem "mestwa" Co innego kiedy niechcacy facet musnie pupe np w zatloczonym klubie a co innego kiedy obcy koles to robi z premedytacja. Jak pisalam wczesniej cos taki8ego mi sie nie podoba... Sa lepsze sposoby na podryw, a moze ja jestem po prostu "inna" ;)
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 14 lis 2004, 18:55

No i gra Elspeth - o to mi chodziło - 1:0 dla Naszych :564:
A czepiam się, bo chcę wierzyć, że opowieści o tym, jakie to miłe, podniecające itd. itp., to męsko-chamskie farmazony, gdyż sam na to bym się nie odważył :562:
;)...
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 lis 2004, 18:58

wiesz to zalezy kto na kogo trafi ;) moze taki facet trafi na babke ktorej sie to podoba to nie dostanie z liscia, a jak nie... no coz... :P
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lis 2004, 19:03

Zaraz zaraz !!! nikt tu nie pisał iż jest to miłe i podniecające !!!!!! robicie teraz z igły widły !!
Gdy jadać samochodem ochlapiesz błotem " dobrze" ubraną dziewczyne , tez bedzie wsciekła , bo bedzie z niej okapywac jak z okapu a i przy tym czesc ciuchów moze ulec zniszczeniu ! ale gdy sie zatrzymasz ....tu pozostaje juz Twa inwencja !! itd. moze sie wszystko obrucić o 180 stopni ! moze nawet zostac Twą partnerką życiowa !
WIEC WIECEJ WYOBRAZNI MOI MILI !! :564:
Nikomu sie nie podoba klepniecie w tyłek , ale to tez nie o to chodzi!!!!! :P
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 14 lis 2004, 19:08

No Krzysiu jasne jak słońce, tylko chlapnięcię można przedstawić jako przypadkowe, niechcące, przeprosić, zobowiązać się do wynagrodzenia szkód i dalej to już z górki... :diabel2: , ale klepnięcię z premedytacją w pupę :566: - bo chyba o tym topik, a nie o przypadkowym dotknięciu.
Tu przyznam kończy się ma wyobraźnia, choć dodam nieskromnie, iż miałem ją za bujną :562:
;)...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lis 2004, 19:16

Masz wiec mała wyobraznie !! mozesz to zrobic celowo ! potem przepraszac i mówic iz sie pomyliłeś , itd.. Pewnie iz sa lepsze sposoby na podryw i to o wiele , ale za to taki .... mozna by powiedzieć pozwala poznać potencjalna osobę z tej strony jak by to powiedziec ........ jej poziomu ! sposobu reagowania na sytuacje dziwne extremalne itd. Bowiem podziekował bym Pani która by mnie obrzuciła błotem i wyzwiskami , takie zachowanie wiele nam mówi o tej osobie , juz na samym poczatku jej poznawania , droga na skróty czasem sie opłaci , choc zadko ! :564: :564:
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 14 lis 2004, 19:20

Oczywiście że w extremalnych, nietypowych sytuacjach można poznać ludzi - nie sądzę, by lepiej niż w normalnych, ale zawsze można poznać.
A co do mojej reakcji na wyzwiska po czymś takim - hmm cóż Krzysiu ... byłaby odwrotna do Twojej.
I to raczej się nie zmieni
:564: :564:
;)...
Awatar użytkownika
Falcon
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Falcon » 14 lis 2004, 19:23

Jeśli chodzi o mnie to takie rzeczy niestety wywołują u mnie reakcje niegatywne. np. rok temu podszedł do mnie "kolega" i bezczelnie połozył łapska na moich piersiach, surowo za to zapłacił, bo zaatakowałam go kolanem, ciekawe czy nie ejst obecnie bezpłodny, uroczo sie wił po ziemi :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lis 2004, 19:24

Powiedziec tylko musze iż nie lubie kobiet wulgarnych i uzywajacych przeklenstw! ot wszystko !! JESTEM DZENTELMENEM I CHCE MIEC PANIĄ CAŁYM jak sie to u nas mówi PYSKIEM ! :564: :564: :564: :547: :547: :547:
PIERSI TO NIE DUPA za przeproszeniem !!
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 14 lis 2004, 19:51

dla mnie to bez rónicy-piersi czy pupa- po prostu intymna część ciała .
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 15 lis 2004, 01:29

Ale klepniecie w tyleczek czasem moze byc odczytane jako zart, w niektorych sytuacjach, miedzy znajomymi np. A nie slyszalem aby ktos dla zartu chwytal za piers...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lis 2004, 08:10

Maverick pisze:Ale klepniecie w tyleczek czasem moze byc odczytane jako zart, w niektorych sytuacjach, miedzy znajomymi np. A nie slyszalem aby ktos dla zartu chwytal za piers...

Ot własnie wiele chłopaków delikatnie klepie swe dziewczyny lub łapie za tyłek w swoim własnym towazystwie i nikt nie robi problemu , natomiast złapanie za biust nawet w tym samym towazystwie (własnym ) spowoduje reakcje zróznicowane , ale jak dziwic sie komuś kto nie wiedzi róznicy albo widzi ja tak jak mu pasuje , zjada zwierzatka a z drugiej strony je broni , tu moj ulubiony Tygrys ! :D :D :D
:564: Dla Agi!

Moja kobieta ma dardzo wrazliwe erotycznie nadgarstki , wiec jka by ją ktos złapał za nadgarstek to jak powinna zareagowac ????????????? bardziej są one wrazliwe jak piersi , i co ??????
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 15 lis 2004, 09:26

Toć przecież Panowie co innego, klepnięcie partnerki/-ra, a co innego nieznajomej kobiety i to w zasadzie gdziekolwiek, bo co wolno wojewodzie, to nie tobie smr... :547: .
Ale to przecież oczywiste
:564:
;)...
canon
Bywalec
Bywalec
Postautor: canon » 15 lis 2004, 11:42

wyobrazcie sobie sytuacje: dyskoteka,koles podchodzi do nieznajomej i prosi do tanca,w czasie ktorego swiadomie jego rece schodza coraz nizej az na pupe.jaka jest reakcja dziewczyny? od razu ma walic go w twarz ? czzy moze delikatnie da do zrozumienia ze sobie tego nie zyczy a moze w ogole nic nie zrobi bo jej sie to spodoba. (ps. to ja zaozylem ten topik ale mi konto padlo) :560:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lis 2004, 12:09

Sytuacji moze byc naprawde wiele , cóz jak niektórzy nie mają wyobrazni !!! :564:
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 15 lis 2004, 12:59

zjada zwierzatka a z drugiej strony je broni , tu moj ulubiony Tygrys !

Nie wiem dlaczego uważasz że jadam tygrysy, bo tak się skałada że przypadkiem nie próbowałam :)
Trochę tu odbiegliśmy od tematu: chodziło bowiem nie o klanięcie w tyłek przez chłopaka, czy znajomego, ale o chywycenie pupy w miejscu publicznym przez zupełnie obcego faceta. Ja na przykład opieprzam mojego faceta jak chwyci mnie za tyłek w miejscu publicznym, bardzo tego nie lubię i okropnie się czuję jak to ktoś widzi. Tym bardziej nieznajomego- tego z przyjemnością potraktowałabym kolanem. A pomyślałabym o nim: niewychowany, prostak, cham, nieinteligentny bo dla mnie inteligentny facet podrywa błyskotliwą rozmową a nie czymś takim. Ale chamscy i łatwi faceci dla chamskich i łatwych dziewczyn. I pewnie są takie którym się to spodoba " bo ochhh, taki męski, taki bezpośredni" ale dla mnie są one tyle warte co ci goście.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lis 2004, 13:29

Ale zapewniam Cie Agus iż w futrze z tygrysa wygladałaś by ZAJEBISCIE ! :564:
a TAK DLA PRZYPOMNIENIA CHCE TYLKO DODAĆ IŻ MY TU NIE MÓWIMY O CHAMACH tylko o takim konkretnym zdazeniu , nie koniecznie ktos taki musi byc zaraz chamem ! ale Ty tylko zakładasz, iz takie cos zrobi cham ! dlaczego ?
Kiedyś dawnio dawni temu dziewczyna mnie w tramwaju chwyciła za posladki , i gwarantuję Ci iz wcale nie była chamem , wrecz przeciwnie , pewnie znajomosc trwała by do dziś gdyby nie wyjechała , dlaczego i jak to zrobiła nie bede juz opisywał ! Twierdze po prostu iz wszystko zalezy kto to zrobi i jka i co dzieje sie potem ! :564:
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 15 lis 2004, 13:38

Ale zapewniam Cie Agus iż w futrze z tygrysa wygladałaś by ZAJEBISCIE !

Tylko czułabym się okropnie! ;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 15 lis 2004, 23:38

ps. to ja zaozylem ten topik ale mi konto padlo)
Mozesz rozwinac? Tylko prosze na priv - od tego jestem, by pomoc.
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 16 lis 2004, 00:43

Mi sie wydaje ze jak by to bylo zrobione dobrze , takie klepniecie subtelne w odpowiedniej sytuacji to ZADNA!! wporzadku , fajna i normalna dziewczyna by nie odwzajemnila tego strzalem w pysk ,obrazaniem sie i atakiem!! TYLKO POPIERDOLONA PANIUSIA BY TAK ZROBILA :) KTORYCH NIE CIERPIE!!! SPALIC JE ZYWCEM NA STOSIE :)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”